Takze recenze na Bandelettes - Vyjdou draho. Proste je to zasilka z US, takze pres celniky. Pominu-li samotny opruz s papirovani, osobnim dostavenim se na celnici, placenim DPH a poplatku ceske poste, tak suma sumarum se cena navysila o 141,-Kc na osobu. Coz je na takovy kousek krajky uz celkem dost.
Pak velikost - asi jsem blba, ale zmerila jsem si stehno podle navodu, pak si rekla, ale co, hubnu, vezmu o cislo mensi, at mi vydrzi, a ta mensi velikost je mi proste velka. Nechapu. Neni to zas az takovy problem, protoze stejne uz sev maji, takze je proste sesiju a zalozim a budu nosit, jen me to prekvapuje.
material - fakt jsou prijemne, zadna takova ta neprijemna umela krajka, jsou dostatecne siroke, takze pokryvaji dost velkou cast stehna, vypadaji fakt dobre a jsou prijemne.
A i kdyz mi jsou velke, tak drzi, ty silikonove pasky jsou dobre. Zkracovat budu tak o 3-4cm a presto v tuhle chvili drzi na svem miste a nehnou se.
Vtipna historka na zaver - pri proclivani se mnou lehce flirtoval celnik, nejdriv rika - Ja to proste musim rict, mate hrozne krasny vlasy. Tak jsem spitla, ze dekuju, on vyplnoval papiry a po ocku na me koukal a pak rika - takze co mate v te zasilce? Ja na to: Podvazky. On mel asi pocit, ze spatne rozumi, takze rika - pardon, co ze tam mate?
Tak jsem zretelne na vsechny prepazky pronesla - "krajkove podvazky". Chudak zrudl az ke korinkum vlasu, co se mu v te chvili honilo hlavou ani nechci vedet. :-D