• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    MADIETTA: fotka je dobrá, holka velice hezká, ale já takto prsa mít nechci - neřekla jsem, že vypadám (nebo ona nevěsta) vypadá jako krabice, já chci prostě střih, který prsa opticky zmenší.
    nelíbí se mi vypadat jako bych měla nárazníky.
    padnoucí prádlo mám z Caresse, v tom problém není.
    ale objektivně vím, že některé střihy prsa zvýrazní a některé trošku opticky zmenší.
    jen se k tomu střihu nemůžu propracovat :( abych měla co ukázat švadleně...

LUCIASHECK: šaty s tmavým rolákem? no já moc nevím, jak si to představit... spíš jsem myslela nějaké ty vídeňské švy nebo tak něco...

poslední pokus o šaty nevyšel... vypadám jak chodící prsa :-D
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    LUCIASHECK: U mě teda zase funguje véčkový výstřih a věci ke krku mi vytváří vizuál prsou až k pasu. Asi zíleží na tom, jak jsou prsa umístěná, já je mam jakoby nízko a pas vysoko, tak to dělá tohle, ty je máš, asi docela vysoko a hodně dopředu, tak tam nemáš tenhle problém, ne?
    Jinak teda s rukávama k loktům souhlasím, to mi sluší taky.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    DIABOLUS: vždycky, když vidim svatební fotky jako je ta tvoje první, tak si řikám jen "hergoooot, já chci takyyyyyy" :-D Ten výraz mluví i beze slov :-)

CHIMERA: Je to sice proti veškerejm poučkám, ale osobně se mi na moje něco mezi 32HH a 34HH nejvíc osvědčily tmavý roláky s waterfall svetrem, decentní voda (má u trik třeba pietro filipi), nebo pak výstřih, kterej se za krkem sbíhá a směrem dolů rozšiřuje... A rukávy alespoň do půlky nadloktí.

Úplně nejzabijáčtější kombinace je pro mě naopak véčkovej výstřih a bez rukávů... A áčková nebo (půl)kolová sukně... V tom se cejtim, jako kdybych neměla nic než prsa
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    KLAIR: žádný typ výstřihu a žádný typ podprsenky nevykouzlí z velikých prsou drobná. Na to funguje jedině skalpel. Jediné, co dle mého působí jako estetický zlepšovač, jsou šaty kopírující postavu, aby dotyčná nevypadala jako krabice. No a padnoucí prádlo.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    MADIETTA: Jenže Chiméra dlouhodobě touží po malých ňadrech
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    CHIMERA: asi jsem mimo, ale co je na té fotce strašného? No tak má dotyčná velká prsa. Má evidentně slušnou podprsenku, šaty jí padnou a jako velryba nevypadá.
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    CHIMERA: a tak teda jsem e vdávala v prosinci takže na veh fotkách z venku mám a době kožíšek, takže z vršku nejni vidět nic..
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    CHIMERA: Měla jsem ale pod šatama secesní korzet a stačila jsem před svatbou ještě nabrat :/ (106kg). A teď jsem zjistila, že momentálně nemám k dispozici žádnou fotku, kde bych byla ze předu (v jiném pc) tak apoň tyhle:

CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    DIABOLUS: klidně secesi, ale ukaž... potřebuju to vidět :-D
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    CHIMERA: já na svá velká prsa volila secesní výstřih . tedy výstřih plus průhledný materiál ke krku a stojáček. jenže já jsem úchyl na secesi :)
    LILY
    LILY --- ---
    CHIMERA: mně přijde z mojí vlastní zkušenosti, že když jsou prsa celá zahalená, tak obecně působí větší.
    Když je aspoň trochu přes prsa výstřih, tak mám pocit, že vypadají menší, resp. ne tak neforemně a ještě to potěší chlapy. :)
    (ale jsem ten poslední, kdo rozumí módě a střihům :))
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    Holky, nenarazily jste někde na střih šatů, který opticky zmenší prsa?
    Aby to nevypadalo takto:

RENFRI
    RENFRI --- ---
    MOUNTBATTEN: swing dress mam puntikaty, tam je pas vejs, pak volavky, vlastovky, tam je o neco niz. Tyhle ani nevim, ja je nevybalovala a nezkousela, proste prisly jine, nelibi, vracim.
    Nebudem to asi komplikovat, Chimere by nejspis nebyly, vratim je dneska, hradi i postovne, chtela jsem to jen zkusit, kdyby o ne nekdo fakt stal.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    RENFRI: ty mas ze swing dress taky ty puntikaty? (slonovinova barva a vesi puntiky, navy, bordo, nebo cerna tusim)? Jestli jo, je ten pas jinde, nez u tech puntikatych? Tam je celkem vysoko a uzky, mam pocit, ze Chimera je davala pryc kvuli tomu pasu.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    CHIMERA: Barva:

pas mam v pase, mam 172cm
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    RENFRI: je to sladká růžová, nebo taková ta neviditelná?
    a pas je dost nízko?
    promiň, že se tak vyptávám, ale do zítřka se do Prahy na vyzkoušení nedostanu...
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    CHIMERA: V cem je problem u me? Nelibi se mi, omylem poslali jine a ja je nechci. Ruzovou proste nenosim.
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    RENFRI: ty by se mi líbily, ale v čem je problém? přes prsa?
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    A ja nabizim tyhle http://ladyvlondon.com/Baby-Pink-Gingham-Swing-Dress/#.VDaTUvl_v-s v 16, ale jen do zitrka, pak je vracim. Za 650,-
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Holky, tak pořád ještě nabízím tohle
    KLAIR

(Madietta se k tomu nakonec nějak nedostala...)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam