• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    LILY: Zajimavy. Ja platil jen to z CR :)
    LILY
    LILY --- ---
    RENFRI: fakt? Já když jsem vracela (byly menší, než měly být), tak jsem poštovné platila (od nich i to z ČR)
    WILHELMINA_LOO
    WILHELMINA_LOO --- ---
    AXTHEB:
    RENFRI: Ok, napsala jsem jim hned po vyzkoušení, myslela jsem si, že mám smolíka, uvidím, co napíšou, v případě kladného vyřízení se odsud vymažu :)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    RENFRI: to posílají zpátky?
    co je pro to potřeba udělat?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    RENFRI: Ale to byla normalni reklamace a ne spatna velikost, ne? Mne zadny postovny nevraceli.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    WILHELMINA_LOO: Taky mam jen pozitivni zkusenosti s vracenim. I postovne zaplatili kralovsky. (Vic, nez co me stalo)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    WILHELMINA_LOO: Ja pred rokem daval jedny k vanocum, v pulce ledna sem je reklamoval, na konci ledna sme meli spravnou velikost. Napis jim, za to nic nedas ;)
    WILHELMINA_LOO
    WILHELMINA_LOO --- ---
    AXTHEB: Fakt? Na webu píšou, že mění zboží jen v rámci UK + že vrácení možno do 14 dnů od odeslání, přičemž proces doručování trval 16 dní (a menší velikost nemají).
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    WILHELMINA_LOO: Vis ze kdyz jim napises ze ti nejsou tak ti poslou mensi velikost (pokud maji)
    WILHELMINA_LOO
    WILHELMINA_LOO --- ---
    Nabízím šaty Lady V ( http://ladyvlondon.com/Cadbury-Purple-Hepburn-Dress/#.VLVJfsk5hyE ), kupovala jsem je za 27 liber, na ceně jsem ochotná se v mezích slušnosti dohodnout (pořád vám odpadne 9 liber za poštovné). Velikost 14, jsou mi neskutečně velké (mám cca 95-80-100, v nejužším místě mám minimálně 5 cm rezervu + látka je lehce elastická). Měla jsem je na sobě jen 1x při zkoušení. Můžu je dovézt na vyzkoušení někam do Prahy.
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    FRANCINE: V úterý ve dvě budu tam, díky moc :-) Kdyby neseděly dám hned vědět.
    FRANCINE
    FRANCINE --- ---
    No, já můžu přijet vyzkoušet klidně hned zítra (po 17. hod). Ale nechci předbíhat Zannu, která si řekla dříve.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    FRANCINE: holky, moc ráda je dám vyzkoušet, ale je potřeba co nejdřív. abych je mohla vrátit, kdybyste si je nevzaly....
    FRANCINE
    FRANCINE --- ---
    KLAIR: Jsou moc pěkné... tak i já se připojuji k frontě na vyzkoušení, jestli to ještě možné.
    WILHELMINA_LOO
    WILHELMINA_LOO --- ---
    KLAIR: Hm, na mně by asi plandaly, tak přenechám šanci šťastnějším.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    KLAIR: Jo tak to jsou blbe miry, pres prsa potrebuju aspon 110 a v pase naopak 78, tak to asi nebudu ani zkouset, skoda.
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    KLAIR: Mohla bych taky poprosit o vyzkoušení? Šlo by to u vás v Korunní? Koncem příštího týdne, když si je do té doby nikdo nevezme.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    RENFRI: hele, tak 103 - 85 -113
    a rozhodně nemám pocit, že bych v tom plavala, spíš naopak. Budu ráda,když si je, Renfri, třeba vyzkoušíš :)
    nechce se mi je posílat zpátky. A jsou vážně nádherné
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    KLAIR: Ja jsem na ne vysoka dost, i bych je chtela, ale 16 je moc, myslim, pripojim se k zadosti o miry, diky. :-)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    CHIMERA: hm... omlouvám se za překlep :)

tak nejblíž Brno...
    Prodejny Steilmann | Steilmann
    http://www.steilmann.cz/cs/prodejny-steilmann
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam