• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    MOUNTBATTEN: Osobni zkusenost uz je v Hromadnych objednavkach ;-)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    RENFRI: hele, chci (a moc), ale musím si dořešit tu váhu - šaty můžou být sebekrásnější, ale pokud nebudu spokojená sama se sebou, je to na houby
    moc se mi tam líbí hlavně ty s dlouhými rukávy
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    RENFRI: my si pockame, az si je koupis a budes nas varovat pred zaludnostma (neodpovidajici velikosti, material...) :-))))))

(ne, ja jeste nezkratila ty Lady V saty, co mi prisly po Vanocich, tak si ted nebudu kupovat dalsi nove)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    PETATA: v 18 mam tyhle

RENFRI
    RENFRI --- ---
    Vsichni lajkujou, ale nikdo se neprida :-D Ok, jen pockejte, pak vam to bude lito ;-)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    RENFRI: žiši, musím zhubnout...
    a utřít obrazovku
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Budu objednavat odsud, kdyby se chtel nekdo pridat. http://www.lindybop.co.uk/all-dresses-c1
    PETATA
    PETATA --- ---
    Sháním na půjčení šaty ve stylu 60. let na rodinnou akci (takže zničení nehrozí, v pozdních hodinách se převléknu)
    Měla by jste prosím některá ve velikosti cca 20 (možná 18, spočítala jsem to odhadem, nikdy jsem z Lady V žádné šaty nezkoušela)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    WILHELMINA_LOO: mam asi sest LadyV satu a ma zkusenost je ta, ze s vyjimkou daydress vsechny potrebuju o cislo mensi, nez mi najde kalkulator. Teda skoro o dve, to narusta na prsou, tak si dycky do kalkulatoru dam tak o 5 cm uzsi obvod pres prsa a vysledne cislo u day jo, u ostatnich o jedno nizsi;-)
    WILHELMINA_LOO
    WILHELMINA_LOO --- ---
    Budu posílat zpět, prý do 7 dnů od obdržení je možné zboží vrátit.
    Horší je, že mě to teda dost znejistilo, co se týká dalšího nákupu, snažila jsem se řídit tabulkou velikostí, takhle velkej rozdíl jsem nečekala :/
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Samozrejme pouze v pripade, ze je na postovne narok, takze neodpovidajici zbozi, ale jak jsem psala, poslali zpet penize, plus velkoryse postovne, vic, nez me to poslani zpet stalo.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    LILY: Zajimavy. Ja platil jen to z CR :)
    LILY
    LILY --- ---
    RENFRI: fakt? Já když jsem vracela (byly menší, než měly být), tak jsem poštovné platila (od nich i to z ČR)
    WILHELMINA_LOO
    WILHELMINA_LOO --- ---
    AXTHEB:
    RENFRI: Ok, napsala jsem jim hned po vyzkoušení, myslela jsem si, že mám smolíka, uvidím, co napíšou, v případě kladného vyřízení se odsud vymažu :)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    RENFRI: to posílají zpátky?
    co je pro to potřeba udělat?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    RENFRI: Ale to byla normalni reklamace a ne spatna velikost, ne? Mne zadny postovny nevraceli.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    WILHELMINA_LOO: Taky mam jen pozitivni zkusenosti s vracenim. I postovne zaplatili kralovsky. (Vic, nez co me stalo)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    WILHELMINA_LOO: Ja pred rokem daval jedny k vanocum, v pulce ledna sem je reklamoval, na konci ledna sme meli spravnou velikost. Napis jim, za to nic nedas ;)
    WILHELMINA_LOO
    WILHELMINA_LOO --- ---
    AXTHEB: Fakt? Na webu píšou, že mění zboží jen v rámci UK + že vrácení možno do 14 dnů od odeslání, přičemž proces doručování trval 16 dní (a menší velikost nemají).
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    WILHELMINA_LOO: Vis ze kdyz jim napises ze ti nejsou tak ti poslou mensi velikost (pokud maji)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam