• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    RENFRI: a v pase to sedi jak? kolik cm brat min, nez mas?
    LILY
    LILY --- ---
    RENFRI: díky! Já jsem právě vzala asi o 5 cm míň, ale právě je to velký, tak zkusím o deset.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    LILY: 15,5cm, ale tim bych se neridila. Tyhle jsou 14, maji mit pres prsa 96,5cm, ja mam 112cm a jsou mi v pohode.
    LILY
    LILY --- ---
    RENFRI: prosím a o kolik cm to bereš menší přes prsa, než píšou v té jejich tabulce?
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    RENFRI: Aha, chápu, tak to je jasný :-)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    MORGAIN: Tak to nemam, kupovala jsem ho tady od nekoho na Nyxu, kouknu pripadne, co je to za znacku.
    DAIIKA
    DAIIKA --- ---
    RENFRI: teda to je paráda! i když souhlasím s tím, že ty bys vypadala skvěle i v pytli :-) ovšem na tyhle šaty by to chtělo spíš zbrojní pas! fakt perfektní.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    RENFRI: Myslela jsem klidně link na obrázek prodejce, abych si udělala vizi o střihu z něj :-).
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    MORGAIN: Tmave na tmavem prave jinak nevyfotim :-( Zkusim doma..
    MURAMIXA
    MURAMIXA --- ---
    RENFRI: Velmi krásná a moc sluší, sako je super takové si přesně přeji.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    RENFRI: Máš nějaký obrázek toho sáčka? Jak je to tmavé na tmavém, tak není skoro nic vidět, jen že ti to mega sluší... ale jak je to střižené a dlouhé ne :-).
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Lindy bop
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Tak tohle sacko snad projde..

RENFRI
    RENFRI --- ---
    MEANDER: Hele az ted jsem na pocitaci, posilala jsem to z mobilu a mas pravdu, ta fotka vypada proste blbe, i ten material tam vypada priserne, ale v realite jsou fakt o dost lepsi. Nemam v umyslu te presvedcovat, to by bylo marne, ale i moje hyperkriticka kolegyne je schvalila, tak si je zatim necham :-)
    RICCIONE
    RICCIONE --- ---
    RENFRI: A mně se to líbí. :-)
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    TANAIS: Někdy by ovšem stálo za to je poslechnout ;-)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    MEANDER: no... ještěže to nezáleží na nás dvou, ale na Renfri, jestli je bude nebo nebude nosit :-) Rádců, kteří to určitě myslí dobře, je vždycky plný internet :-)
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    TANAIS: Tohle nevypadá nositelně. Jako vážně ne, je mi líto.
    Ale hořlavě to vypadá, aspoň nějaká naděje :-)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    MEANDER: na bonprix ano. Cokoli, co jsem si od nich objednala, bylo nenositelné. Takže tohle mě fakt překvapilo. Jsou focený shora, tedy blbý úhel, který deformuje postavu a zkracuje nohy. Nevím, jak vypadají bez saka. A nevím, co dělají v pohybu a jestli se ty pruhy moc netočí. Ale rozhodně to nejsou šaty, které by urazily.
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    TANAIS: Nevypadají.

RENFRI: Jsi dost krásná, abys mohla chodit po světě klidně ve vězeňském mundůru, v bublinkové folii nebo v jutovém pytli, ale tyhle šaty prosím ne. Opravdu ne. Zapálit!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam