• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    Buďte na mě někdo hodný a vysvětlete mi, že tenhle kabát za to nestojí :-)
    DOUBLE BREASTED COAT
    http://www.bravissimo.com/.../double-breasted-coat/ice-blue/pc154icb/?dress=18&curvy=sc%2Crs&level=2

Nebo se někdo přidejte k objednávce, abych v tom hříšném utrácení nebyla sama :-D.
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    MOUNTBATTEN: Díky moc. Pošta.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    AIJA: nepsala jsem džíny, asi jsem měla upřesnit, že radši keprové a podobné kalhoty.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    GLOBALISTA: tuhle mam, delka cca 100cm, pruzny pas (od 50 do 90cm) Bila, resp.mozna lehce "ivory".
    Kdyz si ji vyzvednes pres den na Albertove, vecer na Palmovce, pujcim ti ji;)
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    Ahoj, jdu sem s drzým dotazem. O víkendu se mi vdává sestra a svatbu pořádá v retro stylu. Půjčí mi i svoje šaty od Lindy Bop (do nových šatů se mi investovat nechce, protože jsem ve fázi hubnutí po porodu), ale spodničku si bere pod svoje svatební. Nepůjčila byste mi některá spodničku k těmhle šatům?
    Audrey Choc Polka Dot Dress | Vintage Inspired Fashion - Lindy Bop
    http://www.lindybop.co.uk/dresses-c1/audrey-chocolate-polka-dot-pretty-woman-style-swing-dress-p48
    Jsem z Prahy, svatba bude ve východních čechách.
    AIJA
    AIJA --- ---
    MAR_TINA:
    V tom CaA mají džíny dokonce rozdělené barevnými puntíky podle délky nohavic:-)
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    no jsem zklamaná... u nás v prdelkově žádné takové gatě nemaj... právě jsem přišla z obchodního centra... :(
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    CHIMERA: V C&A v základních střizích džín. Mívají úzké, rovné a rozšířené. Sed normální. Barvy černá, tmavě modrá a modrá. Kupuju si je už léta a fakt jsou docela dobré.
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    MAR_TINA: Cedulka praví 97% bavlna, 3% elasten. Mají je v takových těch velkých policových regálech odshora dolů u zdi, kde jsou základní džínový kalhoty. Nikoliv na stojanech v prostoru. Beru černý, mírně rozšířený ("bootcut"), mají určitě ještě asi dva střihy (hádám rovný a zúžený), ty jsem ale nezkoušela.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ANNNA: z jakého jsou materiálu a kde je tam hledat?
    Potřebuju po letech jedny černé kalhoty a je to problém.
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    CHIMERA: Už roky nosím kaťata z CA (střih Sarah). Dokonce jsou i střižený jako na ženskou se zadkem a pasem! Relativně.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CHIMERA: bonprix, jsem zahlédla nějaké.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    CHIMERA: Tesco
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    Holky, neviděly jste někde kalhoty nebo rifle s nohavicemi do zvonu, alespoň mírného? a bez nízkého sedu prosím?
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    FAITH: vypadá to tak, že budu totálně bez energie na tuhle akci cokoliv řešit, takže... holt si lidi budou muset zvyknout, že se kvůli nim neroztrhám na srakoprčícky a že dystrofie není jen pohybový omezení, ale hlavně padání únavou na hubu :D Budu ráda když to bezpečně odehraju s čistou a umytou hlavou. Každopádně všem děkuju :)
    FAITH
    FAITH --- ---
    SHEALA: Alebo si kup parochnu (paruku), extravagancia len na nejaku prilezitost a inak mozes nosit to, na co si zvyknuta.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ACIDQA: když tak pošli fotku :)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    A jestli se bojis zkracovani, tak to udelej jako ja, mam "milado" jen na pulce, druhou stranu nechavam rust..;)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    SHEALA: umim si predstavit ne punkovy, ale supr strizeny mikado, aby drzelo pekne tvar... A jestli se nebojis barvy, trochu bych ji vyzdvihla, spis vic do tmava ;)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    VERUKEBA: www.tehotne.cz
    Dvakrát dobrá zkušenost a věř jejich velikostním tabulkám :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam