• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    Diskuzni klub pro zeny s kily navic, o mode, cviceni, chlapech.. a vubec o zivote prostorove vyraznych dam.
    rozbalit záhlaví
    BRUNA
    BRUNA --- ---
    MORGAIN: ja se jim prave vyhybam, ale jak to pises, tak mozna nakej vyzkousim. To mel byt hlavne duvod pro ne-koupi ;-)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    BRUNA: Já jsem si to dlouho taky myslela, pak jsem narazila na jeden, který se mi na mě líbil a teď mám dvouřadé už tři :-)
    BRUNA
    BRUNA --- ---
    MORGAIN: Ja si dvouradove nekupuju, prijde mi, ze prsatym neslusi (zvetsuji prsa jeste vic).
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    MORGAIN: já třeba ta sebe upřímně říkám, že mně se nelíbí
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    MAR_TINA: Mě se třeba docela líbí, ale mám už modrý a dva nepotřebuju :-D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MORGAIN: něco se tam objeví, ale větší podíl zboží ve slevách bývají ty malé věci.
    Ten žlutý kabát mi přijde strašný střihem ;)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    MAR_TINA: To překvapivě není až tak pravidlo, když hodíš filtr v sekci slev na 18SC, tak jsou tam je třeba žlutý letní kabát....
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MORGAIN: tyhle horní velikosti se nepropadají :(
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    LUCIASHECK: Já ho nutně nepotřebuju, tak ještě zvažuju strategii zariskovat a vyčkat, jestli se třeba nepropadne až do slevového opbdobí, že bych si mohla říkat "a vždyť to bylo zlevněný" :-)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MORGAIN: Maj na tebe hezkej kvalitni ledove modrej kabat, tak se nerouhej :-D
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    Jako jsem nerozhodná, protože má jasná pro - mají mou velikost a Pepperberry mi sedí i se mi líbí zpracováním, je hezký a poměr cena a složení materiálu mi přijde férový.
    Proti je, že je hodně světlý a já jsem prase, takže bych se trochu bála té ušmudlanosti.
    Asi bych neváhala, kdyby to byla třeba královsky modrá, nebo petrolejová nebo taková nějaký sytější, z té světlé jsem rozpačitá... ale zase už realita toho, že mimo pepperberry sedící kabát prostě neseženu... :-)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    MORGAIN: bude to ušmudlané, vypadá už teď jak zašlej, modelka je hnusná a vůbec.... není to nic praktického... a to složení? Kdo chce sakra kabát z vlny a kašmíru??
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MORGAIN: Sorry, ale myslim, ze by sis ho mela koupit :-D
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    MORGAIN: kabáty jsou velmi nepohodlná část oblečení, tlačí v ramenou a tak :-D
    AIJA
    AIJA --- ---
    MORGAIN:
    Bleděmodrý flauš bude po pár dnech ušmudlanej...
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    Buďte na mě někdo hodný a vysvětlete mi, že tenhle kabát za to nestojí :-)
    DOUBLE BREASTED COAT
    http://www.bravissimo.com/.../double-breasted-coat/ice-blue/pc154icb/?dress=18&curvy=sc%2Crs&level=2

Nebo se někdo přidejte k objednávce, abych v tom hříšném utrácení nebyla sama :-D.
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    MOUNTBATTEN: Díky moc. Pošta.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    AIJA: nepsala jsem džíny, asi jsem měla upřesnit, že radši keprové a podobné kalhoty.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    GLOBALISTA: tuhle mam, delka cca 100cm, pruzny pas (od 50 do 90cm) Bila, resp.mozna lehce "ivory".
    Kdyz si ji vyzvednes pres den na Albertove, vecer na Palmovce, pujcim ti ji;)
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    Ahoj, jdu sem s drzým dotazem. O víkendu se mi vdává sestra a svatbu pořádá v retro stylu. Půjčí mi i svoje šaty od Lindy Bop (do nových šatů se mi investovat nechce, protože jsem ve fázi hubnutí po porodu), ale spodničku si bere pod svoje svatební. Nepůjčila byste mi některá spodničku k těmhle šatům?
    Audrey Choc Polka Dot Dress | Vintage Inspired Fashion - Lindy Bop
    http://www.lindybop.co.uk/dresses-c1/audrey-chocolate-polka-dot-pretty-woman-style-swing-dress-p48
    Jsem z Prahy, svatba bude ve východních čechách.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam