• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    HANELA
    HANELA --- ---
    MORGAIN: a nemáš fotku? :-) svojí
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    APRILMOUSE: Zkus, uvidíš... :-)
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    MORGAIN: právě nad rukávama dumám, mám olihní ramena. A pořád nevím s tím překřížením, aby mi to nebylo vepředu na břichu, protože pod prsa se mi teda nic nevejde, ty prostě tak nějak.. leží na břichu bléé :D
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    APRILMOUSE: Já mam taky zkušenost s tím, že je to vždycky dost velké a vracení v pohodě, takže klidně do toho jdi a uvidíš...
    Jinak teda já mam trochu jinou postavu, tak neposoudím, jak ti to bude sedět, ale je to jeden z mála šatů, co z bonprixu mam já, protože se přes prsa vytáhnou v pohodě, akorát já mám ty s rukávama.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Zzzzzz bonprixu

To byl uklik ta hrubice :))
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    APRILMOUSE: mam overeny, ze satky s bonprixu jsou vzdy o neco vetsi nez konfekce
    A zadny vofuky s vracenim, vetsinou do 4dnu mam zpatky penize na uctu :)
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    APRILMOUSE: a koukám, že v komentech doporučují menší velikost :) tak to vidím, že to zkusím :) díky moc
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    MORGAIN: no původně jsem ty červený zamítla, ale ted nad tím přemýšlím.. černý nechci, líbila by se mi ta bordo tmavá, ale ta je melá. Teoereticky se to asi dá vrátit, ne? Trošku mě děsí to překřížení pod prsama, co to udělá na tom mým břichu :D aby mi to neoodělilo prsa od sebe a nebyla jsem fakt jak lokomotiva s nárazníky.. ale asi to risknu na zkoušku
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    APRILMOUSE: Vytáhnou se. Já mam přes prsa kolem 120 a mám tu velikost 46 nebo kolik. Navíc je bonprix přejícný.
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    ACIDQA: týjo no 50 má přes prsa 114-119 to mám ještě o kus víc... ale možná by to stálo za zkoušku :) jdu se podívat, co maj za podmínky
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    APRILMOUSE: v jine barve je maji i v tve velikosti, ale nevim, jakou barvu chces:/
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    ACIDQA: něco jako to první bych si představovala, ale velikost mají 36/38 :(
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    APRILMOUSE:
    Úpletové šaty Ušlechtilé šaty s • 649.0 Kč • Bon prix
    http://www.bonprix.cz/...ty-2935486/?catalogueNumber=973446&type=image&fs=50&category=138&return=ref

Šaty Elegantní šaty • 649.0 Kč • Bon prix
    http://www.bonprix.cz/...ty-2004271/?catalogueNumber=923771&type=image&fs=50&category=138&return=ref

něco takového? A zvednout to slavnostnějšíma doplňkama se štrasem a nóbl účesem a líčením? To by mohlo zafungovat....
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    APRILMOUSE: hm 130 prsa, pas neexistuje (břicho...) 123, boky 111 dobrá trága. + vysoká výška.
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    RENFRI: vršek tak 50-52 (v Kiku i 48), spodek tak 46. Vršek musí být široký velmi mnoho, mám podprsenku 95 G/H
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    APRILMOUSE: A aspon priblizne konfekcni velikost?
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    Pomoc holky. Mam tyden na to, abych sehnala plesove saty - nemusi to byt zadny ultra slavnostni, pouziti na prodlouzenou v tanecnich a nejaky ten skorovesnicky ples. Projela jsem vsemozny shopy nadmerny a je to bida s nouzi :-( potrebuju na total jablko, obr prsa, břicho, ale dlouhy stihly nohy. A vyska 178 cm, takze mi prsa jeste seberou na pripadny dylce sukne, ktera uz tak bude zkracena. Moje predstava je cosi s velkym vystrihem do V, s malym vypadam jak obri buldozer. A nemusi byt moc dlouhe, at jsou videt nohy, protože jinak bych byla fakt sud. Nevidela jste nektera nekde neco takovyho? A samo na cene dost zalezi :-(
    SEXILKA
    SEXILKA --- ---
    Jedna pro radost (asi nejste příznivkyně, mě nevadí a udělala mi radost)
    Ewa Farna - Mám boky jako skříň a k tomu ráda jím (Videoclip)
    https://www.youtube.com/watch?v=mggGwb5APpY
    FRANCINE
    FRANCINE --- ---
    LADAVAZA: jestli obíháš obchody, zkusila bych i Lindex (Kolekce Generous - vel. 44 - 54. Ale pozor, nemají ji ve všech svých obchodem. Viz jejich web), Next (sortiment do velikosti 26) anebo C&A.
    LADAVAZA
    LADAVAZA --- ---
    HANELA: Díky, zkusím. Měla jsem to zaškatulkované jako drahé, každopádně zajdu!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam