• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    Diskuzni klub pro zeny s kily navic, o mode, cviceni, chlapech.. a vubec o zivote prostorove vyraznych dam.
    rozbalit záhlaví
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    ACIDQA: týjo no 50 má přes prsa 114-119 to mám ještě o kus víc... ale možná by to stálo za zkoušku :) jdu se podívat, co maj za podmínky
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    APRILMOUSE: v jine barve je maji i v tve velikosti, ale nevim, jakou barvu chces:/
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    ACIDQA: něco jako to první bych si představovala, ale velikost mají 36/38 :(
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    APRILMOUSE:
    Úpletové šaty Ušlechtilé šaty s • 649.0 Kč • Bon prix
    http://www.bonprix.cz/...ty-2935486/?catalogueNumber=973446&type=image&fs=50&category=138&return=ref

Šaty Elegantní šaty • 649.0 Kč • Bon prix
    http://www.bonprix.cz/...ty-2004271/?catalogueNumber=923771&type=image&fs=50&category=138&return=ref

něco takového? A zvednout to slavnostnějšíma doplňkama se štrasem a nóbl účesem a líčením? To by mohlo zafungovat....
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    APRILMOUSE: hm 130 prsa, pas neexistuje (břicho...) 123, boky 111 dobrá trága. + vysoká výška.
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    RENFRI: vršek tak 50-52 (v Kiku i 48), spodek tak 46. Vršek musí být široký velmi mnoho, mám podprsenku 95 G/H
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    APRILMOUSE: A aspon priblizne konfekcni velikost?
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    Pomoc holky. Mam tyden na to, abych sehnala plesove saty - nemusi to byt zadny ultra slavnostni, pouziti na prodlouzenou v tanecnich a nejaky ten skorovesnicky ples. Projela jsem vsemozny shopy nadmerny a je to bida s nouzi :-( potrebuju na total jablko, obr prsa, břicho, ale dlouhy stihly nohy. A vyska 178 cm, takze mi prsa jeste seberou na pripadny dylce sukne, ktera uz tak bude zkracena. Moje predstava je cosi s velkym vystrihem do V, s malym vypadam jak obri buldozer. A nemusi byt moc dlouhe, at jsou videt nohy, protože jinak bych byla fakt sud. Nevidela jste nektera nekde neco takovyho? A samo na cene dost zalezi :-(
    SEXILKA
    SEXILKA --- ---
    Jedna pro radost (asi nejste příznivkyně, mě nevadí a udělala mi radost)
    Ewa Farna - Mám boky jako skříň a k tomu ráda jím (Videoclip)
    https://www.youtube.com/watch?v=mggGwb5APpY
    FRANCINE
    FRANCINE --- ---
    LADAVAZA: jestli obíháš obchody, zkusila bych i Lindex (Kolekce Generous - vel. 44 - 54. Ale pozor, nemají ji ve všech svých obchodem. Viz jejich web), Next (sortiment do velikosti 26) anebo C&A.
    LADAVAZA
    LADAVAZA --- ---
    HANELA: Díky, zkusím. Měla jsem to zaškatulkované jako drahé, každopádně zajdu!
    HANELA
    HANELA --- ---
    CHIMERA: tak třeba to obleceni není to, po čem toužíte :-) jsem trochu starší :-)
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    HANELA: do takovýho obchodu chci taky :D
    už jen se konečně dostat do té Prahy...
    HANELA
    HANELA --- ---
    Van Graf, prodavačky jsou velice ochotné, jdou a hledaj :-)
    Poslala jsem tam i kamarádku a také měla dobrou zkušenost.
    Prodavačka mi nanosila do kabiny oblečení, které bych ani nenašla, to jsem pak nevěděla, co vybrat.
    HANELA
    HANELA --- ---
    LADAVAZA: zkus ten obchoďák na Václaváku naproti Debenhamsu, najdu, jak se jmenuje :-)
    LADAVAZA
    LADAVAZA --- ---
    Kam mám v Praze jít pro šaty na svatbu splňující cca následující: ke kolenům či lehce pod, s rukávem (či alespoň náznakem), bez výstřihů na zádech, nezdůrazńující pas (ten už jaksi nemám, břicho povolené). Velikost obvykle 16. Svatba bude začátkem listopadu v Norsku, takže materiál přiměřený těmto teplotám. Jsem prostý účastník svatby...Díky, jsem lehce nešťastná. Byla jsem v Debenhamsu, v MaS a víc jsem nezvládla. Cenu tak do 3000, počítám, že by se pak staly kouskem oblečení pro slavnostnější příležitosti..
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    BRUNA: já osobně mám dvouřadé tři a miluju je... dvouřadý je prostě fajn :)
    BRUNA
    BRUNA --- ---
    MADIETTA: Tak jim dam mozna jeste sanci. Ja mam krome velkych prsou i celkove hodne siroka zada, postava trojuhelnik na spicce, a ty dve rady knofliku mi vzdy pripadly na me dost divne, rozsirujici.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    BRUNA: když padnou, tak ne. ;-)
    BRUNA
    BRUNA --- ---
    MORGAIN: ja se jim prave vyhybam, ale jak to pises, tak mozna nakej vyzkousim. To mel byt hlavne duvod pro ne-koupi ;-)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    BRUNA: Já jsem si to dlouho taky myslela, pak jsem narazila na jeden, který se mi na mě líbil a teď mám dvouřadé už tři :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam