• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    RICCIONE: Máme tu jedinou, co existuje. originální bandelettes. centimetry jsme upravily podle zkušeností, protože ty "správné" nám u nohou sjizdely. samozřejmě to můžeš vyzkoušet...

můj názor je ten, že to mají nasazené, pretože američanky si ubírají c
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    Jak je možné, že jsem o existenci něčeho tak úžasného neměla ponětí? Fakt to funguje, resp. drží? (neroluje a podobně..)
    RICCIONE
    RICCIONE --- ---
    KLAIR: Jakou prodáváte značku? Co jsem koukala na stránky Caresse, tak mi nesedí převody těch rozměrů.
    TADY píšou, že F má 31-32 palců, což je maximálně 81,28 cm.
    Pro změnu TADY je uváděna šířka pro velikost F 86-95 cm.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    My jich máme taky spoustu.... neozbalené. úplně nové :D
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    SIMCIIQ: Já mám taky doma ještě asi nějaké nerozbalené, myslím, že velikost E, kdyby byl zájem, mrknu.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    SIMCIIQ: Mám jedny úplně nové k dispozici - tělové barvy, vel. E.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    GALE: děkuji ti :)
    GALE
    GALE --- ---
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Prosím, jak se jmenuje taková ta stuha, která se navlékne na stehno v léte? něco od b.
    I caresse je měli. Nemůžu si vzpomenout a jako vánoční dárek by to bylo super. :)
    Díky moc
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    Děvčata nemáte některá typ na kabát? Toužím po červeném ideálně aspoň částečně vlněném kabátu. Narážím ovšem na to, že mi by byl malý přes prsa (dle tabulek). Další problém je že bych se chtěla vejít do 1500,- samozřejmě nepočítám s žádnou extra kvalitou, ale něco co bych mohla nosit přes zimu a případně si to i upravit. Rozhodně chci kabát který se od pasu hodně rozšiřuje, třeba jako tenhle:

http://www.dresslily.com/belt-long-sleeve-white-red-coat-for-women-product1001630.html ale v XL má přes prsa 106cm a já mám momentálně 120cm /ale jsem těsně před porodem. Tenhle se mi tak moc líbí, že bych snad i povolila a přešila knoflíky, ale netušim jestli nechávají něco v záložkách a taky zda-li je obchod spolehlivý....

Prosim prosim o rady... děkuji
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    SHEALA: jo.
    Ona je hodne siroka a rozevlata, to jo, na fotce pani je asi v pohybu plus si drzi bok sukne. V pohybu to vypada obdobne jako na fotce (kdyz se nelepi k tlustym puncocham, ktery mam zrovna na sobe:( ). Ale aby to trvale bylo takove, je potreba spodnicka.
    Nemusi byt ta megapevna umelotina, staci jemnejsi spodnicka od Riwaa.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    MOUNTBATTEN: aby to bylo takle do A potřebuješ spodničku?
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    LILY: no to ja taky, pas zadny, zplacnuty rozkydly zadek, pneumatika v pulce tela... :)
    LILY
    LILY --- ---
    MOUNTBATTEN: u mě je to možná i tím, že nejsem přesýpací hodiny, ale spíš jablko.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    LILY: a odpovidala tva velikost i rozmerum podle tabulky?
    Ja prave pred 2 (3?) kupovala Isabelu a 14 mi byla velka, hlavne na prsou!! Fakt o dve cisla!
    A jiny druhy Lady V mi sedi podle tabulky, resp. beru vetsinou o cislo meni, nez uvadi tabulky, hlavne na prsou; nebo teda, kdyz sem na hrane, tak mensi.
    LILY
    LILY --- ---
    MOUNTBATTEN: já jsem měla nepřišpendlenou už před rokem a půl.
    Jinak je zajímavé, jak to má s těmi velikostmi každý jinak. U mě byla moje velikost u puntíkovaných akorát, ale když jsem zkoušela kytičkové, tak ty byly malé, tam bych brala naopak o 1 větší, menší ani omylem.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Tak mi vcera dorazily z Lady V saty Isabela

1)ta masle jiz neni prisita, ale ma aichrhajcku a je jen vlozena k balicku a zakaznice se rozhodnu, zda si ji do vystrihu prispendli, nebo co :)
    2)Velikost berte o 1-2 mensi! Po zkusenosti s vel.14, kterou jsem zuzovala, tak jsem vzala 12 a sedi perfektne!
    Me aktualni miry jsou prsa cca 103, pas skoro 80.
    Podle jejich tabulek bych prsama mela byt 16, pasem 14, ale optimalni je 12 :-))
    RICCIONE
    RICCIONE --- ---
    ARGANNAH: Tak nějak jsem si to myslela. To posílení zní logicky.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    RICCIONE: Chvilku to trvá, než se to začne registrovat. Zpočátku může mít naopak pocit, že se jí na zátěži kloubů ulevilo, bůhvíproč (asi že celkově posílí), ale ono se to jednou bohužel sečte, zvlášť u běhání.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam