• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    Diskuzni klub pro zeny s kily navic, o mode, cviceni, chlapech.. a vubec o zivote prostorove vyraznych dam.
    rozbalit záhlaví
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    DA_NIELA: Já jsem objednávala hodně naráz a pak my zcela zákeřně zhubly nohy, bestie :-D.
    Takže jsem ochotná je poslat dál a pořídit si menší, ale pokud se nezadaří, klidně si je nechám a budou se hodit, až zase trochu ztloustnu (což se mi, jak se znám, stejně nevyhnutelně stane).
    Ale kdyby nebyly takhle dobré, tak je neobjednávám po 5.

LUCIASHECK: Mě se zase ty krajkové hrozně líbí - baví mě představa, že občas někde vykoukne ta krajka... navíc nosím hodně i krajkou lemované kalhotky a společně mi přijde, že to hrozně efektně orámuje zadek :-)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    DA_NIELA: Bandelettes jsou úžasně užitečný... Nicméně konkrétně pro mou osobu jsou must have jenom ty hladký Unisex, v těch krajkovejch se úplně nevyžívám (ale já obecně jsem dost nekrajková osoba, když krajku, tak téměř výhradně nějak geometrickou, nebo naopak až "přehnaně" honosnou :-)), ale pro romantickou duši jsou must have asi i krajky :-)
    GALE
    GALE --- ---
    DA_NIELA: Jsou úžasné, ale hlavně úžasně vypadají. Morgain tady nebo cedle psala, že byla s číslem na hraně, zhubla a teď jsou ji velké.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    DA_NIELA: dost záleží na tvaru nohou. a úžasné to je dost :)
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Podle toho, kolik bandelett je navíc, to není zas tak úžasně užitečný, jak se to tváří. Nebo ne?
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    Nedávno se řešili někde Bandelettes, tak kdyby měl někdo zájem, mám nějaké navíc :-)
    [ OFFERINGNABÍZÍM: Bandelettes vel E / Praha či poštou / 250 CZK ]
    RICCIONE
    RICCIONE --- ---
    KLAIR: Díky. :-)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    SIMCIIQ: Hmm..... jdu Ti napsat do pošty
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    ptala jsem se i na podprdy vhodný v těhotenství :)
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    KLAIR: psala jsem přes formulář, který máte na stránkách.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    SIMCIIQ: kam jsi nám psala?
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    ILLUZE: jestli je velikost stejná jako v caresse, tak mám B-C (mám stehno 63 cm)..

Jsem těhotná a v létě budu před porodem nakynutá, tak nevím, kam se to stehno vytáhne :D snad nikam daleko a předpokládám, že budu mít C, každopádně jsem se zařekla, že nechci v létě trpět. Stačí, že budu funět s velkým pupkem.
    KLAIR: Já vám psala, tak čekám na odpověď.
    LUCIASHECK: já si psala o ty krajkový, tak mám jít do unisexu?
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    A zdaleka nejpohodlnejsi jsou ty unisex hladky
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    FRAKIRA: záleží, jak máš zadek vysoko. ve většině případů to je ale v pohodě
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    RICCIONE: Máme tu jedinou, co existuje. originální bandelettes. centimetry jsme upravily podle zkušeností, protože ty "správné" nám u nohou sjizdely. samozřejmě to můžeš vyzkoušet...

můj názor je ten, že to mají nasazené, pretože američanky si ubírají c
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    Jak je možné, že jsem o existenci něčeho tak úžasného neměla ponětí? Fakt to funguje, resp. drží? (neroluje a podobně..)
    RICCIONE
    RICCIONE --- ---
    KLAIR: Jakou prodáváte značku? Co jsem koukala na stránky Caresse, tak mi nesedí převody těch rozměrů.
    TADY píšou, že F má 31-32 palců, což je maximálně 81,28 cm.
    Pro změnu TADY je uváděna šířka pro velikost F 86-95 cm.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    My jich máme taky spoustu.... neozbalené. úplně nové :D
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    SIMCIIQ: Já mám taky doma ještě asi nějaké nerozbalené, myslím, že velikost E, kdyby byl zájem, mrknu.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    SIMCIIQ: Mám jedny úplně nové k dispozici - tělové barvy, vel. E.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam