• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Potěšil teď Bonprix, dá se tam vybrat ,-)

ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    LUCIASHECK: tak to jo, já se udržela jen na pár triček :-)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ZUZKAOU: u nákupu za 160 liber už to rozdíl udělá :-D
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    LUCIASHECK: tak jako pořád je za 33 korun, takže ten pokles není zatím nijak závratný.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ZUZKAOU: pár dní zpátky jsem nakoupila kalhoty (trochu jsem se bála, že po úspěšném referendu libra vyskáče ještě výš, tento výsledek jsem poněkud nepředpokládala) a teď si řikám totéž :-D
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    LUCIASHECK: no tak s tím nákupem jsem mohla ten týden, než spadla libra počkat ;-)

Jinak přišlo to už snad v úterý, jsem zvědavá co udělaj po vyprání, některá jsou z hodně tenké bavlny...
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    ALEXIS: pošta
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    KLAIR: safrasporte a ja som zmeskala objednavku :( nebudete mat nejake naviac? (bezove unisexy asi C)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    FRAKIRA: jj, taky se mi nejlíp nosej Unisexy... krajkový jsou hezčí, ale já zase na ty krajky tak moc nedám, takže moje volba je jasná (ale fungujou obojí, to zas ne že ne)
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    LUCIASHECK: Tak bandaletky jsou nejprijemnejsi ty obycejne, ty krajkove jsou ale o to krasnejsi ;-) Uz se tesim na zitrek, az uvidim, jak funguji (zkouset to poprve doma by mi prisla skoda ;-))
    Kazdopadne diky..
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    DIABOLUS: Třeba tyhle se mi líbily
    Chi Chi Curve Nia Dress - chichiclothing.com
    http://www.chichiclothing.com/products/Chi-Chi-Curve-Nia-Dress.html
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    MORGAIN: ukaž nad čím ocháš?
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    LUCIASHECK: Diky moc.. tak pozitri se k vam snad konecne dokopu ;-)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    FRAKIRA: dneska ještě 12 minut (čistě technicky vzato, než to tu zpohlavkuju, cca do 14:20), jinak ve všední dny do 7.
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    KLAIR: Prosim te, do kolika mate na te Korunni otevreno?
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Pro obrovský úspěch prvního kola opakujeme předobjednávku Bandeletek - geniálního vynálezu, který ochrání vnitřní strany steneh před odíráním, takže si tu dovolím drzou reklamu.

Elastické sexy krajkové nebo nenápadné hladké pásky díky silikonovým proužkům drží, kde mají. V horku k nezaplacení!

V CARESSE právě teď (až do 20.6.) děláme druhé kolo předobjednávek

Pro ty, kdo se bojí, jestli se snad nerolují, tak nerolují... a drží
    https://www.youtube.com/watch?v=myAbdxXEMNE&feature=youtu.be

Na výběr je z mnoha modelů, barev a velikostí, stačí si jen objednat (už jen do pondělí 20.6.)
    https://docs.google.com/forms/d/1Qv7PEn89xm3wNbGJ_2DqT99O0ch8BAcbIDlRx180jD0/viewform?c=0&w=1

A abyste nepřišli zkrátka, tak tady je MOJE fotka, jak Bandeletky prezentuju před naším obchodem!
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    LUCIASHECK: taky tak. její trika miluju
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ZUZKAOU: A taky ma krasny pruhovany trika Jana Minaříková, je ochotná dělat i úpravy, pokud ti základní střihy nevyhovujou (nevim, jak moc velký, ale já jsem s trikama od ní hrozně moc spokojená)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    a sakra ... nemám prachy na troje další šaty, nemám prachy na troje další šaty, potřebuju zaplatit autoškolu!
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    LUCIASHECK: jé, ty neznám a ty věci vypadaj fajn - dík.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam