• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    KLAIR: K vám si půjdu pro kojící podprsenku, jsem dostala tip, že máte dobrý od Panache :)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Aaaaah, memories. Já jsem tohle v těhotenství (a teda taky v době, kdy jsem měla tolik, že mi žádné punčocháče nesedly) řešila tak, že jsem si kupovala vždycky dvoje zcela identické punčocháče, navlékla si je každé na jednu nohu a volnou punčochu uvázala několikrát pevně kolem stehna. Samozřejmě to padalo a člověk se musel pořád chodit na záchod kontrolovat, jestli mu někde nevisí uvolněná prázdná punčocha, ale tu a tam do divadla nebo na kamarádčinu promoci se v tom jít dalo.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Díky holky, vyřešila jsem to zmiňovaným šátkem. Zítra vyzkouším..
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ALEXIS: je pravda, že paní v tom obchodě je velice ochotná, takže určitě stojí za to tam třeba zavolat a ona se podívá, co mají na místě...
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    TRISSIE: v predajni vraj mali viac velkosti nez na webe, viac neviem
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    KLAIR: a navíc se jim v ploše nerozplizává barva, což se jinak u barevejch punčocháčů děje moc rádo :-)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    s velkým klínem je to zajímavý tip... tak punčocháčů s velkým klínem máme na Korunní spustu, jsou velikostně štědré a fakt pohodlné
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ALEXIS: tam už mají podle všeho jen velikost S :-(
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SIMCIIQ: i na velké břicho se vejdou o číslo až dvě větší "normální punčocháče" (pokud mají klín, tak otočit dopředu) - been there, done that, dokonce s dvojčaty. Výhodou je, že když to na sobě nemá cedulku "těhotenské", stojí to asi tak polovinu. Pokud už by to už nešlo, protože se tak velké barevné nedají sehnat, tak jdi do výrazného barevného šátku a/nebo rozepnutého barevného svetříku.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    SIMCIIQ: kamaratka kupovala odtialto: http://www.vseprotehotne.cz/...NY-a-TEPLAKY/0/5/389-Teple-tehotenske-puncochace-80-DEN-barevne-vel-2 (v ich kamennej predajni)
    asi to neobisla vsetko, ale tvrdila, ze vsade inde mali akurat hnede a cierne a obcas vzorovane leginy

tie saty maju ten ozdobny prvok medzi prsiami a bruchom, masla by sa s tym asi bila, ale mohla by si skusit nejake farebne bolerko alebo satku/sal - pragmaticky povedane, ked budes sediet, tak ti aj tak nebudu vidno nohy a muz sa ti bude divat od brucha nahor :)
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Holky dotaz, poradíte mi, kde bych v centru mohla sehnat těhotenský barevný punčocháče. Ideálně, aby nestály moc. Jsem na rizikáči a už 2 měsíc mi nepřišla neschopenka :(
    Chlap mi poslal nějaký peníze, ale nechci z nich utrácet za sebe, jenže zítra mě pozval na večeři a já panikařím - nemám co na sebe :D
    Respektive mám černý těhu šaty, mám černý leginy a černý boty :( nechci jít celá v černým. Tak jsem si myslela, že to rozčísnu barevnými punčochami, jenže pro těhotný dělají jen tmavý :(
    Břicho mám fakt už docela velký, zkoušela jsem si jedny vínový, které tu mám, ale nevzhledně mi vyleze vzadu špek na šatech :((
    Napadla mě ještě mašle a uvázat si barevnou mašli pod prsy..

Mám tyhle šaty černé
    Lidl leták - strana 27 | 16. 1. - 22. 1. 2017 | NajdiSlevu.cz
    http://letaky.najdislevu.cz/lidl/letaksh/18252/27/
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    Přibrala jsem sedm kilo a chtěla si exaktně podle grafu ověřit, jestli už náhodou nemám nadváhu.

A kouzlo - stále ne. Mezi stupidníma tabulkama, který ukazovaly stále stejný ideální BMI bez ohledu na věk, jsem konečně vyštrachala tu správnou... respektive graf vyjadřující, jak se mění BMI ženy s věkem.

Stupidní tabulky totiž naznačovaly, že když jsem v 18ti letech při 170 cm měla 53 kg, že jsem byla moc hubená a že když od té doby uplynulo 15 let a moje váha kolísá mezi 63 a 70 kg, že jsem teď zase moc tlustá, ale je to samozřejmě blbost.

Takže jak přibrat sedm kilo a mít stále ideální postavu? No stačí jen zestárnout o tři roky...prostě kouzlo :)

Body mass index chart female version for women
    http://halls.md/bmi-chart-women/
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    RENFRI: jsou krásný, ale mně by asi byly větší.. já mám tak 44 max...
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    RENFRI: brala bych hned ale velikost 18 :(
    MENTONY
    MENTONY --- ---
    RENFRI: Ahoj, pres prsa mam asi 115, budou mi?
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    SELEMA BLACK DRESS | Vintage Inspired Fashion - Lindy Bop
    http://www.lindybop.co.uk/...sses-sale-c50/selema-black-elegant-vintage-50s-style-evening-dress-p815

Tyhle ve vel. 16 mi jsou male pres prsa, jinak jsou moc pekne, na nekoho, kdo nosi 44-46, ale ma spis mensi prsa (rozumej mensi nez ja) by byly super. Nekdo zajem za 14 liber nez je vratim?
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    RENFRI: koukám jsem přišla s křížkem po funuse...
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Takze jdu pomalu objednat.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    RENFRI: Ty jsi hrdinka!!

A teda, já už to prostě neotevřu, jednou mi to stačilo :D
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Tak řekněme do pondělí do 13.00 posílejte objednávky?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam