• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    Diskuzni klub pro zeny s kily navic, o mode, cviceni, chlapech.. a vubec o zivote prostorove vyraznych dam.
    rozbalit záhlaví
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    MAR_TINA: potom sa prosím podeľ so svojimi pozorovaniami, tiež by som nejaké športové nohavice vhodné na zadok 120 a s dámskymi proporciami potrebovala... mám doma nejaké unisexové spred pár rokov, ale majú nízky sed a jak som musela stiahnuť gumu v pase, tak mi z nich vylieza podolok a pri čupnutí sa trochu zarezávajú, nič príjemné...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Nejsem moc ochotná platit za šití na míru firmám, které nejsou schopny mít v nabídce víc velikostí než 3-4 v rozsahu mrňavý - střední.

Už jsem něco našla v unisex sekci některých značek, překvapivě poměr pas-boky spíš dámský, uvidím, jak to sedne, až to přijde.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    CEPAL: Zaplatovanym kalhotam se v CR rika rejoicky, muzes hadat podle ceho.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    CEPAL: Ceska je treba Tilak...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Help!

Znáte někdo značku outdoorových kalhot, která v dámských velikostech má i něco na obvod zadku 126 cm? Kvalitní, klidně drahý, ale pevný materiál i šití, prostě horolezecké (jeskyňářské, pracovní) kalhoty ušité něco o hodně většího, než znají české obchody.

Klidně eshop, klidně zahraniční.
    RUDIEE
    RUDIEE --- ---
    TALENKA: Lindex
    TALENKA
    TALENKA --- ---
    RENFRI: Jako i velikosti 50 - 52?
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    TALENKA: M&S, F&F
    TALENKA
    TALENKA --- ---
    Máte tip na nadměrné, ale jako fakt velké černé neprůhledné (silnější zimní) punčocháče?
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Prosím, jak se poprat s velikostmi u LVL? Odpovídají UK velikosti tomu, co znám z našeho M&S, nějak tomu nerozumím. Ve vel. 22 plavu, stáhla jsem to na 16-18 podle střihu, ale když přepnu na CM, tak se nevlezu.... Tabulka tam je, čučím do ní a hlava mi to nebere. Jaxi jsem narostla jako roura, teď se několikaměsíčním úsilím roura zúžila a odvážní by definovali i pas, nijak výrazný, ale je. Bude to i střihem, např. EVIE šaty bych si i myslela, že je řada pro mě. Nicméně ňadra dmoucí se jaxi nekonají. Poradíte?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TERA79: v ČR Lindex a Debemhans, ze zásilkových obchodů mrkni na Monsoon
    http://uk.monsoon.co.uk/uk/women/dresses

nebo Dorothy Perkins (letos teda jedou v květovaných vzorech)
    http://www.dorothyperkins.com/...99972/womens-dresses-5686813/N-ikdZc1y?No=0&Nrpp=20&siteId=%2F12552

nebo house of fraser
    https://www.houseoffraser.co.uk/women/dresses/03.301.0.0.0.0.pl
    TERA79
    TERA79 --- ---
    ILLUZE:Kalhoty, blůza a svetřík (zatím jen ten oranžový) jsou chvalené a cítím se v nich velmi příjemně. Nicméně v létě kalhoty nenosím ráda. A vzhledem k novým proporcím tělesa potřebuju zkoušet a hledat. Což je příjemné, nicméně na origo kousky nemám v rozpočtu místo, důvody jsem ti říkala. A nemám ani zkušenosti s šitím na míru. Včera jsem v zoufalství ještě sjela slevy na Lindy Bob, Lvl, Sugarbat a tabulkové velikosti jsou úplně mimo mě, navíc pořád někde čtu, jak si objednávají a je to velké a malé a pod.... Já nemám prostředky na marný výstřel. Lindex projedu večer, na ten jsem si nevzpomněla, děkuju!
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    TERA79: hele, my to nedoprobraly... ,-))
    je fakt, že teď jsou v těch obchodech opravdu strašné hadry... u letošních "kolekcích" mám navíc pocit, že snad vyhrabali někde ze skladů věci staré min 30 a více let
    jednou za uherský rok si tam něco koupím, jinak to poslední dobou kombinuji i s Bonprixem a primárně - ty opravdu hezké věci většinou kupuji u českých návrhářů...
    kupodivu se jich docela dost dá najít i na Fléru - pro mne to bylo tehdy docela překvapení, protože jsem si ze zdejšího Módního pekla zafixovala, že tam jsou primárně pseudošvadlenky na batikované sukně...
    a ony se tam dají potkat ve skutečnosti poklady... tohle je třeba poslední úlovek :) [ ILLUZE @ Co jste si koupili za "neskejtacke" obleceni? Doplnky tez vitany. Fotky, tipy ]
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Trochu jsem shodila, tak jsem si chtěla udělat radost a pořídit si šaty. Oběhla jsem standardní sortiment konfekce-C&A, M&S, f&f, Popkenu, Tchibo a jsem Z D Ě Š E N A. Konečně se pohybuji v rozměr alespoň trochu přípustných a nemusím lovit v odd. zahradních altánů a na ramínkách visí to samé co u Vietnamců, jen s jinými cenami. Takové hadry!!! Sjela jsem už i vinted a jsem smutná. Úplně teď neoplývám penězi, protože třeba ty nádherné modré šifonové, co jsme s Illuzí potkaly v Kotvě, na ty bych šetřila několik měsíců. Ach jo. Chtěla jsem si připadat hezká a odměnit se, byť doufám, že ještě redukci není konec, ale tak prostě ... Jen jsem si potřebovala postěžovat.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    APRILMOUSE: já jsem letos kraťasy vyřešila tím, že jsem si ustřihla černý džíny, který měly tak nějak podivnou délku. Po ustřižení vypadají skvěle a nosím je mnohem častěji, než před ustřižením :-)
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    LUCIASHECK:
    HANELA: tak holky díky, nakonec jsem opravdu v CaA kratasy koupila. Není to teda přesně to, co jsme chtěli, ale zoufalství dělá zázraky a fakt je, že rozumných kratasů tam měli asi nejvíc ze všech obchodů, kde jsme byli (tj. všude :) Takže jsou s kapsama a černý, ale trošku nad kolena. Tropy můžou přijít i k nám do pevnosti! :D
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    TERA79: Terko, fakt bych šla v tomto případě do kalhot (a klidně do tří blůz / triček k tomu :-)) )...
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    HANELA: na netu jsem nabidku nejak nenasla (ale je fakt, ze jsem na to nemela moc casu) ale udelam teda výpravu do velkomesta :-) snad budou mit i velikosti pro Goliase
    HANELA
    HANELA --- ---
    LUCIASHECK: zrovna to chci napsat. Kapsace jsem dnes kupovala cca za 700?
    TERA79
    TERA79 --- ---
    ZUZKAOU: Já se trochu obávám počasí a noci. Kalhoty by byly fajn později večer, ale nosím je spíš přes zimu, teď už jen sukně a šaty. Ještě nikdy se netančilo a tak nevím, co od toho čekat.
    Sem myslela, že bych se (pokud bych měla čas) prevlekla. Protože budu celý den pracovat a cesta do hotelu (pojedeme rovnou z kanceláře) je přes 2hodiny, tak nechci vypadat, jak když jsem právě vypadla krávě z tlamy. Šaty mám kancelářské a pak plesové. Možná ty černé s puntíky. Nebo radši bez vzoru?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam