• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    Diskuzni klub pro zeny s kily navic, o mode, cviceni, chlapech.. a vubec o zivote prostorove vyraznych dam.
    rozbalit záhlaví
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    MADIETTA: na bonprixu me stve 129 postovny, jinak se mi tam jedny moc libi..
    FITH: pisu sz ;)
    FITH
    FITH --- ---
    SIMCIIQ: Nekupuj,venuju ti,nepouzivam
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    SIMCIIQ: Decathlon a můžeš si je i zkusit :)
    A jen poznámka pod čarou. Je škoda seknout s plaváním s dítětem po deseti lekcích.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    SIMCIIQ: opět, mrkni na bonprix, mají plavky už od tří stovek, jejich plavky jsou OK, když objednáš hned, měla bys to stihnout.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Holky potřebuji sehnat jednodílný, tmavý plavky, co nejlevnější, velikost 44.. 16.11. mi začíná kurz plavání s malou..
    jinak klidně i beru nějaký zánovní plavky ve vašem šatníku, předpokládám, že s nimi odchodím 10 lekcí a skončí na dně šatníku.. proto za ně chci dát, co nejméně..
    GALE
    GALE --- ---
    MAR_TINA: To bude tím, že M&S má DÁMSKÉ střihy, ne střihy na vyžraná břicha. Zároveň mají kvalitnější a pružnější materiál. U sportovních značek téměř nenakupuji, i když se vejdu do jejich repertoáru. Mají úzké nohavice a volná břicha skoro všichni.
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    MADIETTA:
    MAR_TINA:
    Zkusim oboje. Dik!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    VERUKEBA: M&Spencer. Podařilo se mi koupit černé kalhoty 4 kapsového střihu na první pokus, což je zázrak.

Jo a co se týká velikosti. Kdykoli potřebuji outdoorové kalhoty, spílám si, jaká jsem tlustá kráva, která nejen že se nevejde do dámským velikostí, ale je třeba 10-20 cm (dle značky) nad poslední dámskou velikostí.
    V M&S mi sedla 46. A měli tam další větší čísla. Tlustá jsem furt stejně, ale už se necítím jako trojmocně nadměrná kráva :)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    VERUKEBA: zkusilas bonprix?
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    Potrebovala bych sehnat kalhoty pevny na brise a vhodny i do prace a nedari se mi. Nemate někdo tip, prosim?
    Vel 46-48.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Lindybop sleva 13% kod FREAKYFRIDAY
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    VRATENKA: otec je nosí do terénu a všimla jsem si jich na šňůře, když se sušily :)
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    MAR_TINA: Díky, na Rejoice mě vůbec nenapadlo koukat.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    VRATENKA: rejoice má v sekci pánské a unisex kalhoty s rozměry 102/104 pas a 120/130 boky. Vzala jsem ty větší, jsou mi spíš volné, ale budu pod to nosit v zimě ještě vrstvu, takže vyhovuje. Zatím jsem volila nějaké černé "fireman" a ještě kouknu po silnějších.
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    MAR_TINA: dopadl nějak průzkum? Taky bych teď potřebovala kalhoty do lesa.
    HELOUN
    HELOUN --- ---
    LUCIASHECK: Díky moc, mrknu na to! :)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    HELOUN: Vero moda byla v xl pres prsa a ramena siroka i mne :-D
    HELOUN
    HELOUN --- ---
    Nemáte prosím někdo tip na značku zimních bund, která by měla větší prostor na ramena a prsa?
    XL totiž většinou nezapnu nebo nemůžu zvednout ruce (kromě těch prsou mám totiž i dost široký hrudník a ramena) a v XXL zase už vypadám jako krabice a dělá mě to zbytečně tlustší... Tzn. potřebuju buď XL, která bude nahoře širší nebo XXL, která bude vhodně projmutá.
    Stylově bych potřebovala něco jako parku - nechci sportovní bundu ani kabát, ale prostě nějakou pěknou městskou bundu. Třeba něco v tomto stylu:

Světle modrá dámská zimní puntíkovaná parka Ragwear Laika Minidots | ZOOT.cz
    https://www.zoot.cz/...BpEiwAS7X62cEfbFcRLUa6QKHDz69CMiJkIpvu3qu7R2VvUO-0HWgivk8LPE0pnxoCO5cQAvD_BwE

NIKCA dámská zimní bunda do města modrá | LOAP.cz
    https://www.loap.cz/nikca-damska-zimni-bunda-do-mesta-modra/

Tyhle ale jsou bohužel jenom XL, takže si myslím, že mi budou malé. Nicméně nejsem náročná, může vypadat i jinak a v jiné barvě, hlavně když mi bude sedět... :)
    Předem díky za tipy!
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    CEPAL: a nechtěl bys jít třeba do prdele?

Ono už to, že doporučuješ Rejoicky někomu, kdo se ptá po pevných kvalitních kalhotách s dobrým šitím, je na pováženou. Ale teď už i tvoje rétorika začíná bejt krajně otravná.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    MAR_TINA: potom sa prosím podeľ so svojimi pozorovaniami, tiež by som nejaké športové nohavice vhodné na zadok 120 a s dámskymi proporciami potrebovala... mám doma nejaké unisexové spred pár rokov, ale majú nízky sed a jak som musela stiahnuť gumu v pase, tak mi z nich vylieza podolok a pri čupnutí sa trochu zarezávajú, nič príjemné...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Nejsem moc ochotná platit za šití na míru firmám, které nejsou schopny mít v nabídce víc velikostí než 3-4 v rozsahu mrňavý - střední.

Už jsem něco našla v unisex sekci některých značek, překvapivě poměr pas-boky spíš dámský, uvidím, jak to sedne, až to přijde.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam