• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    Diskuzni klub pro zeny s kily navic, o mode, cviceni, chlapech.. a vubec o zivote prostorove vyraznych dam.
    rozbalit záhlaví
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    TRISSIE: jj vsimla jsem si a mam objednano.. Diky
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SIMCIIQ: zrovna teď má bonprix akci poštovné zdarma + 10% sleva, platí do 10.11.
    ARALIN
    ARALIN --- ---
    ISCH: No, kdyby mě tam poslala, ale ona sklapla tu kartu s tím, že ještě s tímhle poměrem výška/váha obézní nejsem (podle BMI asi jen o půl bodu nebo tak nějak) a že je to tím pádem ok.
    ISCH
    ISCH --- ---
    ARALIN: Bohuzel na tu obezitologii ted posilat musej :/
    ARALIN
    ARALIN --- ---
    Dneska mě naprosto odbourala moje doktorka. Nejprve podotkla, že je na čase, abych něco provedla se svou váhou (a nebyla za poslední dobu jediná). Otevřela mou kartu a zřejmě mi chtěla napsat žádanku na nějakou konzultaci patrně na dietologii nebo obezitologii, ale pak povídá: "178cm, 95 kg? No to ještě nejste obézní, to je dobrý." A kartu zase sklapla. Málem jsem odpadla...
    AIJA
    AIJA --- ---
    SIMCIIQ:
    Pohlídej si akci bez poštovného. Mají ji každou chvíli...
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    MADIETTA: na bonprixu me stve 129 postovny, jinak se mi tam jedny moc libi..
    FITH: pisu sz ;)
    FITH
    FITH --- ---
    SIMCIIQ: Nekupuj,venuju ti,nepouzivam
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    SIMCIIQ: Decathlon a můžeš si je i zkusit :)
    A jen poznámka pod čarou. Je škoda seknout s plaváním s dítětem po deseti lekcích.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    SIMCIIQ: opět, mrkni na bonprix, mají plavky už od tří stovek, jejich plavky jsou OK, když objednáš hned, měla bys to stihnout.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Holky potřebuji sehnat jednodílný, tmavý plavky, co nejlevnější, velikost 44.. 16.11. mi začíná kurz plavání s malou..
    jinak klidně i beru nějaký zánovní plavky ve vašem šatníku, předpokládám, že s nimi odchodím 10 lekcí a skončí na dně šatníku.. proto za ně chci dát, co nejméně..
    GALE
    GALE --- ---
    MAR_TINA: To bude tím, že M&S má DÁMSKÉ střihy, ne střihy na vyžraná břicha. Zároveň mají kvalitnější a pružnější materiál. U sportovních značek téměř nenakupuji, i když se vejdu do jejich repertoáru. Mají úzké nohavice a volná břicha skoro všichni.
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    MADIETTA:
    MAR_TINA:
    Zkusim oboje. Dik!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    VERUKEBA: M&Spencer. Podařilo se mi koupit černé kalhoty 4 kapsového střihu na první pokus, což je zázrak.

Jo a co se týká velikosti. Kdykoli potřebuji outdoorové kalhoty, spílám si, jaká jsem tlustá kráva, která nejen že se nevejde do dámským velikostí, ale je třeba 10-20 cm (dle značky) nad poslední dámskou velikostí.
    V M&S mi sedla 46. A měli tam další větší čísla. Tlustá jsem furt stejně, ale už se necítím jako trojmocně nadměrná kráva :)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    VERUKEBA: zkusilas bonprix?
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    Potrebovala bych sehnat kalhoty pevny na brise a vhodny i do prace a nedari se mi. Nemate někdo tip, prosim?
    Vel 46-48.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Lindybop sleva 13% kod FREAKYFRIDAY
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    VRATENKA: otec je nosí do terénu a všimla jsem si jich na šňůře, když se sušily :)
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    MAR_TINA: Díky, na Rejoice mě vůbec nenapadlo koukat.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    VRATENKA: rejoice má v sekci pánské a unisex kalhoty s rozměry 102/104 pas a 120/130 boky. Vzala jsem ty větší, jsou mi spíš volné, ale budu pod to nosit v zimě ještě vrstvu, takže vyhovuje. Zatím jsem volila nějaké černé "fireman" a ještě kouknu po silnějších.
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    MAR_TINA: dopadl nějak průzkum? Taky bych teď potřebovala kalhoty do lesa.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam