• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TERA79: vykašlala bych se na to.
    To jako musíš mít kolo, boty a hadry? No ty vole. Poslední roky mi nějak nejde jezdit na kole a 30 km dát, za podmínky, že budu trpět sama, budu mít dost pití a na konci odpadnu do sprchy a pak si lehnu.
    TERA79
    TERA79 --- ---
    MAR_TINA: Jsem fakt zoufalá. Každý rok je sport, ale 30km na kole?! A to ještě nic není, budeme přejíždět z budovy na budovu na laně. Vzhledem k tomu, že se mi v druhém patře navaluje, když zalívám verbeny, tak jsem nešťastná. Opravdu. Mám krásné šaty, mnoho krásných šatů, ale neslučitelné s jízdou na kole. Kdyby to alespoň nebyla taková dálka. Když kolega viděl, jak jsem zezelenala, tak řekl, že to zkusí zkrátit. Já nejsem cimprdlína, jen kolo opravdu nee. Jsem rozený turista, lyžař, plavec, balónu se nebojím...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TERA79: vykašlala bych se na to :) Vzala bych si hezké šaty a zdobila na startu.
    Z důvodů tebou popsaných. Co budou chtít příště? Potápění?
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Ahoj, odpoledne jsem se dozvěděla, že letošní firemní Event pro zákazníky bude zahrnovat mimo jiné i 30km na kole. To jsem opravdu nečekala (koupila jsem si nové plavky). Už jsem to trochu rozdýchala a teď mám necelých 14 dnů na to vyřešit. Sportovní oblečení nemám, tedy krom trika a legin, ve kterých se opravdu necítím dobře, na tož k tomu ještě kolo? Nemám ho ráda a vrcholem pro mne je, dojet s dcerou do cukrárny na zmrzlinu párkrát za letní prázdniny. Sukně? Šaty? Hlavně nic upnutého, opravdu na to nemám figuru. Nápady a doporučení ocením. Nemám ani obuv. Krleš.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Sekce Lady Voluptuous z Lady Vintage maj az do UK32. Ladyvlondon.com
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Díky:-)
    MURAMIXA
    MURAMIXA --- ---
    MARKYSHA: Na FB je skupina Lindy Bop bazar cz, mrkni tam
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    MARKYSHA: Lindybop ma tyhle velikosti
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Holky poradily byste mi eshop s pin-up šaty, kde mají opravdu velké velikost (54 a výš) a nejsou moc drahé?
    MUZA
    MUZA --- ---
    SIMCIIQ: oki...
    Tenhle vikend js to nestihla...:(
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    MUZA: ja o 44ku.. sice se taky smrskavam, ale kalhoty bych brala.. nechci novy prave proto, ze nevim, jak dlouho je budu mit..
    MUZA
    MUZA --- ---
    Damy, budu se zbavovat obleceni, pac se smrskavam... Velikosti 48 - 44... Dziny, kalhoty, trika, softshel delsi bunda a tak... Za symbolicke ceny... Mel by nekdo zajem? Dala nych pak echo az to bude nafocene a popsane...
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    Mám tyhle šaty s Bravissima, velikost 18 RC/SC. Jsou krásný, dělají fakt nádhernou linii a jsou z pěkného pružného materiálu. Nicméně na mě se ukázala být půlená velikost malá.
    Kdybyste některá měla zájem, je možné je vyzkoušet v Praze a vzít za přibližně ekvivalentní cenu, jinak je budu vracet.
    Bravissimo
    https://www.bravissimo.com/products/cross-front-ponte-dress-navy-pd674nvy/
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MORGAIN: Ahaa, tak to neklapne, tyhle jsou tak 44-46 (psany 44, ale definitivne volnejsi)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    APRILMOUSE: Já mam zase relativně vyváženou postavu, ale zběsile silná stehna.
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    AIJA: já mám 178 a taky dlouhý nohy, navíc vůbec žádnej zadek a boky a o to větší břicho. Taky jsem z nabídky kalhot víc než zoufalá.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    AIJA: 180 a ještě mám netypicky dlouhé nohy a krátký trup, takže nohy mam jak kdybych měřila třeba 185.
    AIJA
    AIJA --- ---
    MAR_TINA:
    A kolik kdo měříte? Asi potkávám jen ty mrňavý:-)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    LUCIASHECK: Tyjo, teď budu mít asi 50. Ale kdo ví, u kalhot je to pro mě hrozně záhadný, je tam několik systémů číslování a ve většině případů to je stejně o střihu přes stehna - ty mam fakt velký a pokud to přetáhnu přes ně, tak je většinou vyhráno. Jenže některé střihy přes ně nepřetáhnu ani ve velikostech mnohem větších, takže jsem propadla rezignaci, že nejsem schopná podle těch označení zjistit, zda je alespoň nějaká naděje, že mi dané kalhoty budou.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MORGAIN: Co mas za velikost? Po zkusenostech s permanentne kratkejma kalhotama jsem jedny cerne siroke z asosu objednala a i nejvyssima steklema je porad couram po zemi, takze je mam porad doma nenoseny, tak kdyby odpovidala velikost, mohla bys je aspon zkusit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam