• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TERA79: no jestli to bude nad 5 km, tak si pořid tyto https://www.decathlon.cz/cyklisticke-kalhoty-100-cerne-id_8354322.html#v2112839

Decathlon je prozákaznicky myslící firma s optimistickým čislováním velikostí, takže se 46 chceš L, maximálně XL.

A přes to si vezmi libovolnou ačkovou sukni ke kolenům.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TERA79: jo, jednu letitou tenisovou sukni mám na brusle, novu nemůžu sehnat. Když už je dost velká, je zas proti té původní krátká.
    Ještě můžeš koukat na golfové sukně.

TERA79
    TERA79 --- ---
    AIJA: Plasty.

ZUZKAOU: Mno, postěžovala jsem manželovi a ten mě uklidnil, že se určitě 30 km nepojede. Že se zákazníci vzbouří, mám být klidná. Tak se tu pokouším rozvíjet svůj klid.

Tenisová sukně i šaty nalezeny, ovšem nikdo nepředpokládá, že by se na kurt vrhla dáma s konfekční velikostí 46. (Teď jdu rozklikávat ty, co se mi nelíbily nebo jsou podle mého názoru zbytečně drahé).
    ACKO
    ACKO --- ---
    TERA79: pokud nejsi zvyklá jezdit na kole, nemáš na to hadry a pojedeš na půjčeným kole, tak to odpískej...fakt, nestojí to zato
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TERA79: hele na 30 km prostě chceš tu plenu... přes to třeba tři sukně, ale i tak to při nezvyku na delší trasy na kole bude nepříjemné. bez pleny to bude tortura...
    AIJA
    AIJA --- ---
    TERA79:
    Tyyyjooo, kde to děláš:-)
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Ha!
    Existuje úchvatná věc! Říká se jí tenisová sukně! Jsou to kraťasy a kolem sukně, různě dlouhá sukně. A některé se tváří víc jako sukně, než sportovní potřeba.
    TERA79
    TERA79 --- ---
    KLAIR: To je cesta, kudy bych se vydala. Háček je v tom, že těch 60 vybavení pro nás přiveze agentura. Pořádáme kdesi v Blansku. Jedu organizovaně s kolegy autem, bez kol. I tak zase budu poslouchat hromadu keců o kufru. Oni jedou se sportovní taškou a tou šprckou na oblek, já pečlivě šaty skládám, abych je měla co nejméně pomačkané, neudělám kuličku a po vytažení to není poznat, taky se nečešu ručníkem, však to asi znáte.

Zatím mě nic neuchvátil z toho, co tasil google. Mé nejkratší šaty jsou sice ke kolenům, ale se širokou sukní a pak mám malé černé pouzdrovky, ani jedno jsem nevyhodnotila jako vhodné.
    Zkusím ještě př. týden cestou z Vinohrad sekáče a najít sukni nebo šaty tak, abych pod to oblékla 3/4 legíny. Včera jsem si do nich vlezla a jsou mi. Mám jedny kecky a pak boty na tůry, sandále mám pouze na klínku nebo na podpatku.
    Tajaktak budu vypadat jak tydýt a ještě k tomu pojedu na kole. Já musela být v minulým životě strašná mrcha.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    TERA79: co retro kolo a šaty?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    možná by byla snesitelná kombinace 3/4 legíny a tunika přes ně. Prostě aby ses cítila dobře, ale mohla vylézt do sedla.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TERA79: jo tak. Dá se vzít cyklo spoďáry (zrovna teď má tchibo) a přes to nějakou sukni, volnější, nad kolena. Ale zase zvyšuješ riziko, že při nasedání nebo sesedání se zasekneš. Tričko stačí obyč, funkční dresy nepotřebuješ. Dobře se jezdí v teniskách s běžnou podrážkou i ve sportovních sandálech. Fajn je mít dost pití (voda s citronem, dá se pít i teplá), něco na hlavu, co ale nepadá a rukavice.

A šetřit síly a do kopce si nechat pomoci.
    TERA79
    TERA79 --- ---
    MAR_TINA: Loni jsme měli závody na dračích lodích a střelby, to se dá. Beach byl, ale ten občas pinkám s mužem. Kolo! Ale i tak moc děkuju, i vzdálená podpora se počítá.
    TERA79
    TERA79 --- ---
    MAR_TINA: No naznačila jsem, že výbavu nemám. Kalhoty s plínou na mě nedostanou ani pod výpovědí. Chci tomu jít naproti, abych mohla říct, že jsem to nevzdala. V rámci svých možností. Googlim šaty na sport, šaty na kolo a pod, ale jaxi to vše prezentují na štíhlých, nic co by alespoň naznačilo směr. Tak jsem se zkusila zeptat.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    A soucit mám zejména proto, že jsem začínala v podniku, kde se hrál volejbal. Volejbal! Včetně každotýdenních tréninků a každoročního obrovského podnikového turnaje mezi pobočkama.
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Už jen ta představa, že nějaký chudák má výhled na mou -vy víte co- na tom ohavném a nepohodlném sedle, brrr.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TERA79: vykašlala bych se na to.
    To jako musíš mít kolo, boty a hadry? No ty vole. Poslední roky mi nějak nejde jezdit na kole a 30 km dát, za podmínky, že budu trpět sama, budu mít dost pití a na konci odpadnu do sprchy a pak si lehnu.
    TERA79
    TERA79 --- ---
    MAR_TINA: Jsem fakt zoufalá. Každý rok je sport, ale 30km na kole?! A to ještě nic není, budeme přejíždět z budovy na budovu na laně. Vzhledem k tomu, že se mi v druhém patře navaluje, když zalívám verbeny, tak jsem nešťastná. Opravdu. Mám krásné šaty, mnoho krásných šatů, ale neslučitelné s jízdou na kole. Kdyby to alespoň nebyla taková dálka. Když kolega viděl, jak jsem zezelenala, tak řekl, že to zkusí zkrátit. Já nejsem cimprdlína, jen kolo opravdu nee. Jsem rozený turista, lyžař, plavec, balónu se nebojím...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TERA79: vykašlala bych se na to :) Vzala bych si hezké šaty a zdobila na startu.
    Z důvodů tebou popsaných. Co budou chtít příště? Potápění?
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Ahoj, odpoledne jsem se dozvěděla, že letošní firemní Event pro zákazníky bude zahrnovat mimo jiné i 30km na kole. To jsem opravdu nečekala (koupila jsem si nové plavky). Už jsem to trochu rozdýchala a teď mám necelých 14 dnů na to vyřešit. Sportovní oblečení nemám, tedy krom trika a legin, ve kterých se opravdu necítím dobře, na tož k tomu ještě kolo? Nemám ho ráda a vrcholem pro mne je, dojet s dcerou do cukrárny na zmrzlinu párkrát za letní prázdniny. Sukně? Šaty? Hlavně nic upnutého, opravdu na to nemám figuru. Nápady a doporučení ocením. Nemám ani obuv. Krleš.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Sekce Lady Voluptuous z Lady Vintage maj az do UK32. Ladyvlondon.com
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam