• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    TERA79
    TERA79 --- ---
    APRILMOUSE: Jakože fichtla? Doufám, že jsi i outfit vyladila dostatečně retro. :) Tam snad plínu nepotřebuješ.

To musí být super, jezdit po pevnosti na skutru.

Tchán má v garáži zánovního pionýra, to je tak krásná věc.
    Akorát já po letech v AŠ , na motorku nevlezu nikdy. Když si vzpomenu na všechny příběhy, co vyprávěla sestra z RZ, když dala cígopauzu mezi přednáškama z první pomoci a k tomu švagr na vozíku...no, ale krásný jsou. Vespy třeba, ou jé.
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    TERA79: tak elektrokolo zní taky poměrně slibně :D Já před pár dny podědila padesátku skutra a musím říct, že se stal mým miláčkem číslo jedna - vítr ve vlasech jako na kole, ideální rychlost pro kochání a žádné šlapání :) /a teď mi muž ještě spravil baterii, takže nemusím nakopávat nožně, ale startuju čudlíčkem jako královna :D Jen škoda, že ho můžu využít jen na drobné pojíždky a nákupy, protože normální nákup pro ty moje pažravce tam nenaložím :D
    TERA79
    TERA79 --- ---
    TALENKA:

Hotel Panorama
    Helmu vlastní (nemám)
    Slaňování mezi křídly hotelu (!!!)

Žiši! Ale Z. a L. (kolegové, 60+) se vzbouřili a kolního výletu se nezúčastní. Čili jsou 2 motokola navíc a nebo, ta lepší verze, někdo by se měl opít s nima.

A J. si ze mě od včera utahuje a průběžně mě oblažuje dotazy, jakou mám helmu, že mi půjčí rukavice, bere voltaren a podobně.

Po tom krásném počasí, by si v úterý Blansko zasloužilo trochu té vláhy, nemyslíte? :D

TERA79
    TERA79 --- ---
    APRILMOUSE: Gratuluju!

Tss, já snad ještě začnu jezdi na bicyklu, jestli to takhle půjde dál.
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    TERA79: tak mmch já jsem zakoupila v sobotu ty ohavný kalhoty za 200,- bez sukně a včera je jela vyzkoušet na těch mých 20 km. A jako výborný! Minule jsem po týhle akci dva dny sykala při každým usednutí (o jiných aktivitách ani nemluvě) a teď.. nic! Prostě nic! :D Takže za mě ouk :) deka nedeka :D
    AIJA
    AIJA --- ---
    TERA79:
    Aha, tak pak podej hlášení. Budu držet palce:-)
    TERA79
    TERA79 --- ---
    AIJA: Ano, ano, to je milé. :)
    Jedeme až příští týden v pondělí.

A připravuju se fakt důsledně, v neděli jsem pomáhala tátovi v garáži a koukala na své kolo, je to krapet retro kousek, už ho mám 20 let. Pak v úterý přijdou ty ohavný kalhoty, ve čtvrtek bych mohla manželovi přeprat jeho cyklo hadříky. Tak jako pomalu vyklusávat :DDD

Dnes mám s kolegou, co má Event na starosti nějaké jednání, tak bych pak mohla být zase o kousek chytřejší.
    AIJA
    AIJA --- ---
    TERA79:
    Žiješ?
    HANELA
    HANELA --- ---
    TERA79: jsi hrdinka!!!
    TERA79
    TERA79 --- ---
    ILLUZE: Vierko, máme plnou účast, jsou zvyklí, že je to fajn a akční a jezdí rádi. Já jsem se šla dopřihlásit, protože původně jsem nebyla v nominaci. Ale ukecali mne zákazníci, co mi psali a volali, zda se letos uvidíme.
    Víš, jak to v práci mám, tak mě to potěšilo a nakonec mi cimru sehnali, akorát naskakuji do rozjetého vlaku a nemám ani pozvánku, ani program nic, jen dílčí informace. Takže vědět, že se chystá kolo v takovém rozsahu, asi bych si to ještě rozmyslela.
    V úterý mi přijdou gatě. Jsem připravená vyjet a pokud to nepůjde, tak mě pravděpodobně nezastřelí.
    Jméno hotelu jsem zatím neslyšela, ale o té přehradě jsem něco zaslechla. Do jeskyně se nejde, protože tam už jednou před lety byli. Zítra přijede kolega ze služebky, tak půjdu loudit podrobnosti.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    TERA79: Terezko upřímně...

Vy....a bych se na to zvysoka.
    Stejně jim na něco takového moc lidí nedorazí.

Magoři mají možnost se realizovat v soukromí.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ELIZHANNAH: no myslela sem fakt tu nádrž, který sme dycky říkali přehrada, přímo v Blansku ;)
    TALENKA
    TALENKA --- ---
    MOUNTBATTEN: je to krátce Palava a běžně se tomu říká přehrada ;)
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    MOUNTBATTEN: Pálava? U Pálavy je přehradní nádrž Mušov, když už.
    AIJA
    AIJA --- ---
    MAR_TINA:
    To taky nemusím:-)
    A ještě horší jsou katakomby pod městy.
    AIJA
    AIJA --- ---
    MOUNTBATTEN:
    Původně jo. Je z potoka Palava, ale asi se používá i druhá možnost.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    AIJA: krátké "a" tedy? (a asi to není přehrada,ale jen nádrž, že?)
    AIJA
    AIJA --- ---
    MOUNTBATTEN:
    Nepleteš si to s Palavou?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TERA79: tak ještě tam mohla být nějaká plazivka jeskyní, to bych zas pošla já.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    AIJA: Pálava:)))
    Ale podle popisu TERA79 bych řekla, že je hoděj na tu nejhezčí a nejturističtější, tedy podél Punkvy
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam