Holky, my to máme každý rok a vždycky někde mimo kapitol (tam máme sídlo). Každý rok se dělá nějaký program, aby to nebylo o tom, že si dopoledne cintáme pentli a večer prejásaní, prepití.
Prosportovní firma bych to nedefinovala, ale tím, že se Eventy pořádají léta, tak je toho už fůry vystřílenýho.
Loni to bylo asi nejpěknější, byly závody dračích lodí, střílelo se, pak beach turnaj a nějaký welness, večer koncert. (Slavilo se 25 let firmy).
Kolega tvrdí dva okruhy na výběr (nespecifikoval výběr čeho), trasa na cca 3 hodiny.
Jestli může
TALENKA: napovědět, tak prý přijedeme nad Macochu, terén vlnitý. Objednaná jsou kola a 8 elektrokol, protože někteří kolegové či zákazníci jsou pokročilí 60+, nemám šanci se k němu dostat. Kontrovala jsem nabídkou doprovodného vozidla, šatnářky, ozdoby, tiskové mluvčí, svačinářky a prej musím na šlapky.
Po návratu, nás čeká ještě nějaký přejíždění mezi budovama na lanu, dostaneme popruh, zaháknou nás za špagát a pošlou mezi budovama.
Ani jedna z nabídek není můj šálek kávy, to kolo bude pro mě velký stres a ještě větší bude ten přejezd.
Pak už zbývá z mých nejméně oblíbených činností jen žehlení, ale počítám, že tím klienty ohromovat nebudeme.
Večer raut a drinky. Prý, že budou všichni unavení a zapadnou. Mno já to mám opačně, pokud jsem ve stresu, tak spánek je to poslední. Navíc, já naše zákazníky znám, jsou hraví jak koťata a k neutahání. Vloni jsem s poslední skupinkou kecala do půl páté, už svítalo, když jsem to rozpustili.
Dostala jsem letos jak programem tak úkoly pěknou ťafku, tak mám pocity spíše smíšené. Navíc dvě dámy, na které jsem se těšila, už mi psaly, že nakonec nemohou přijet, jedou náhradníci, tak aspoň poznám nové lidi.