• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    POZITRON: No :-) tak jsem a tom byla pred par lety. Ted chodim v 42, kterou jsem si predloni koupila ve vyprodejich, protoze 40 nemeli.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    ZANNA: taky tak. :) v soucasnosti chodim narvana do veci, ktery jsou mi maly. myslim, ze je na case si priznat, ze jeste nejakou dobu tu 40 mit budu a neco v ni poridit.
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    ZANNA: Jsem na tom se šatníkem bídně :-) pořád jsem čekala, že zhubnu zpátky na 38 - 40
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    No já bych zase jen odnášela. Velikost 42, nebo 40. Jsem na to fakt bídně.
    MUZA
    MUZA --- ---
    LUCIASHECK: to je muj zamer! :D
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Caresse ráda otevřu, je to skvělý nápad. jen nevím, jestli to není moc malé....
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    budu vítaná i tehdy, když si chci odnést co nejméně a zbavit se co nejvíce? :D
    SIBETH
    SIBETH --- ---
    Ahoj holky, můžu se k vám taky připojit? Třídila jsem šatník a mám pár kousků vel. 44 - 46. :-)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    MADIETTA: Klair mě taky napadla, ale nechcí jí do ničeho tlačit a navíc nevím, zda to tam není malé. Nabídka bytu mi přijde super, měla jsem stejnou myšlenku (že když bychom se vešli, tak klidně).
    Udělala jsem anketu na zjištění o co je vlastně zájem a tak => MORGAIN
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    [SERVER ERROR]
    MUZA
    MUZA --- ---
    MADIETTA: a piti klido a rada vezmu :D
    MUZA
    MUZA --- ---
    Jinak muzu o vikendu kdykoliv, zatim...
    MUZA
    MUZA --- ---
    MADIETTA: ja se rada podivam a pozkousim! :)
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    Slyším výměňování věcí?
    To by byl dobrý důvod proč si provětrat šatník!
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    MADIETTA: Třeba já, ale mně budou tvoje věci krátké a možná i úzké v ramenou :(
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    na slevomate som narazila na bandeletky s kapsickou a nejak sa nemozem zbavit wtf dojmu, ze to je hrozne zbytocny produkt... ved to z toho musi vypadnut a bude to nepohodlne... ale asi je to nieco, co na svete chybalo, ked to niekto vyrobil...
    Svůdný krajkový podvazek s kapsou | Slevomat.cz
    https://www.slevomat.cz/akce/1305650-svudny-krajkovy-podvazek-s-kapsou
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    ja mam tiez nejake vyradene veci (a zaujem o obmenu satniku), velkosti 40-46, prvy tyzden v juli som prec, ale inak mam cas :)
    ISCH
    ISCH --- ---
    MADIETTA: Ja jsem pryc prvni tyden v cervenci, ale treba v nedeli uz budu zpet :)
    Piti dle pozadavku dotahnout zvladnu.

----------

Velikosti prevazne 50, pokud se nepletu, neco jsem uz nafotila a prodala, neco zustalo.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MORGAIN: podloudně mě napadlo, že by nám KLAIR mohla otevřít Caresse po zavíračce :-)))

případně první tři týdny v červenci budu mít děti na táboře, budu tudíž v Praze sama a donesete-li k tomu též dobré pití, jsem ochotná k tomuto podniku propůjčit svůj byt. :)))
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Ja se konecne dokopala k vyrazovani a mam tady toho TOLIK!!! Ve velikostech 40-46
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam