• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    bazárek - návrh

naproti Caresse je velký prostor... kavárna/taneční sál/učebna angličtiny. mohla bych se tam zeptat a poprosit o prostor. asi bychom platily pronájem, ale třeba by to bylo tak 40 Kč za jednu. a je to tam velké. z Caresse snadno vezmeme zrcadla a paravány.
    mají tam dobré a levné nápoje, jsou tam moc fajn a vstřícní.

klidně by to mohlo být I v Caresse, ale tam se bojím, že je to na tohle fakt malé....

co vy na to? mám se zeptat?
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MADIETTA: Alpine pro a Loap meli vypasovany kabatky pod zadek
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Nemáte tip na obchod, kde bych sehnala outdoorovou/softshellovou bundu/kabátek, který by neměl rovný střih do poloviny boků, ale vypasovaný, třeba díky tunýlku se šňůrkou, a byl až pod zadek? Vzhledem ke svým ňadrům dmoucím a velké prdeli vypadám v těch klasických softshellkách jako neforemná krabice.
    ANYSA
    ANYSA --- ---
    Ahoj holky,
    čtu vás spoře, ale Boubelčí bazárek mě zaujal. Jdu zahlasovat, potřebovala bych hlavně nakupovat, pokud by na mě vůbec někdo něco měl, prsa mám 36J (zbytek tak 44-46). Do Caresse bych přišla určitě, pokud to budete dělat u někoho doma tak pochopím, že tam bude chtít třeba jen "známé tváře".
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Veľkosti sú len číslo. Nedávno som vyhrabala jedny staršie šaty, ktoré mi sú furt, britská 14 (kupované asi pred 5 rokmi) a porovnala s novými vo veľkosti 18, tak boli skoro identické! A podobne to mám i s topánkami. Minuloročné 38 (ten istý model a značka) sú o nejaké 4mm dlhšie než tohtoročné 38 (a to znamená, že ma tie nové tlačia a štve ma to).

Na druhú stranu, nové C&A veci sú mi furt rovnaké číslo, aj keď som trochu pribrala, takže zasa prečíslovali smerom nadol. :)
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    POZITRON: Přesně! Ikdyž teď jsem neodolala (nákup po internetu se nepočítá) a mám jedny šaty z LindyBop ve 14 a jsou mi trošku větší!
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    ZANNA: tak co si budem povidat, vrsky z nepruzny latky bych musela mit 42, ale 42 si neporidim! ne a ne a ne. :)
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    POZITRON: No :-) tak jsem a tom byla pred par lety. Ted chodim v 42, kterou jsem si predloni koupila ve vyprodejich, protoze 40 nemeli.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    ZANNA: taky tak. :) v soucasnosti chodim narvana do veci, ktery jsou mi maly. myslim, ze je na case si priznat, ze jeste nejakou dobu tu 40 mit budu a neco v ni poridit.
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    ZANNA: Jsem na tom se šatníkem bídně :-) pořád jsem čekala, že zhubnu zpátky na 38 - 40
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    No já bych zase jen odnášela. Velikost 42, nebo 40. Jsem na to fakt bídně.
    MUZA
    MUZA --- ---
    LUCIASHECK: to je muj zamer! :D
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Caresse ráda otevřu, je to skvělý nápad. jen nevím, jestli to není moc malé....
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    budu vítaná i tehdy, když si chci odnést co nejméně a zbavit se co nejvíce? :D
    SIBETH
    SIBETH --- ---
    Ahoj holky, můžu se k vám taky připojit? Třídila jsem šatník a mám pár kousků vel. 44 - 46. :-)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    MADIETTA: Klair mě taky napadla, ale nechcí jí do ničeho tlačit a navíc nevím, zda to tam není malé. Nabídka bytu mi přijde super, měla jsem stejnou myšlenku (že když bychom se vešli, tak klidně).
    Udělala jsem anketu na zjištění o co je vlastně zájem a tak => MORGAIN
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    [SERVER ERROR]
    MUZA
    MUZA --- ---
    MADIETTA: a piti klido a rada vezmu :D
    MUZA
    MUZA --- ---
    Jinak muzu o vikendu kdykoliv, zatim...
    MUZA
    MUZA --- ---
    MADIETTA: ja se rada podivam a pozkousim! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam