• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    Diskuzni klub pro zeny s kily navic, o mode, cviceni, chlapech.. a vubec o zivote prostorove vyraznych dam.
    rozbalit záhlaví
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    TERA79: Jeee, tak jestli na ten potencialni bazarek pujdes, tak je vezmu s tim, ze na ne mas prednostni pravo :-D
    TERA79
    TERA79 --- ---
    LUCIASHECK: Jiná zdejší domluva stále čeká... ;)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    KLAIR: Mám furt ty několikery z bon prix a tak.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    KLAIR: Mam asi jen ty, co jsem mela kdysi na Cat can dance na vystavisti (pripadne i se zelenou spodnickou - nejak jsem zazdila jinou zdejsi domluvu), ale jsou cerne a s 3/4 rukavem
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    v mezičase... nechcete se někdo zbavit letních šatů velikosti 18 / 46, které jsou vhodné na letní svatbu ve vinném sklepě? do žádných svých se nevejdu.

ideálně širší sukně ke kolenům
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    poptávka na místo zadaná. paní je na dovolené, odpoví snad v pátek
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    MORGAIN: itaka, Korunní 35
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    KLAIR: pokud maji web nebo neco pošleš mi link, pls?
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    MORGAIN: myslím, že to mívají dost plné, ale za zeptani nic nedáš
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    KLAIR: super nápad, jsem pro.

A na zcela nesouvisející téma - nevíš jestli by se tam nedali delat taneční kurzy?
    PETATA
    PETATA --- ---
    MADIETTA: mam z Alpine Pro, z te kolekce "ladies" a je super
    stahovani v pase, akorat pod zadek, prijemny material
    TERA79
    TERA79 --- ---
    KLAIR: Super idea!
    MUZA
    MUZA --- ---
    MADIETTA: mela jsem softshellku nevypasovanou zimni dlouhou... Byla jsem s ni cca 4 roky absolutne spokojena...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MOUNTBATTEN: taky dík!

A ještě jeden dotaz, jak jsem tak brouzdala, zjistila jsem, že asi největší výběr těchhle delších vypasovaných outdoorů má překvapivě bonprix. Máte někdo zkušenost, jak jsou kvalitní? Já to zas nepotřebuju dnes a denně, takže to nemusí být úplně top, ale jestli to něco vydrží.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    MADIETTA: znacka Millet (Hudy sport)
    mam teto znacky goretexku a je vypasovana a s prodlouzenym zadkem.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    LUCIASHECK: díky, tohle vypadá dobře!

LEXY dámský softshellový kabát šedá | LOAP.cz
    https://www.loap.cz/lexy-damsky-softshellovy-kabat-seda/
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    bazárek - návrh

naproti Caresse je velký prostor... kavárna/taneční sál/učebna angličtiny. mohla bych se tam zeptat a poprosit o prostor. asi bychom platily pronájem, ale třeba by to bylo tak 40 Kč za jednu. a je to tam velké. z Caresse snadno vezmeme zrcadla a paravány.
    mají tam dobré a levné nápoje, jsou tam moc fajn a vstřícní.

klidně by to mohlo být I v Caresse, ale tam se bojím, že je to na tohle fakt malé....

co vy na to? mám se zeptat?
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MADIETTA: Alpine pro a Loap meli vypasovany kabatky pod zadek
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Nemáte tip na obchod, kde bych sehnala outdoorovou/softshellovou bundu/kabátek, který by neměl rovný střih do poloviny boků, ale vypasovaný, třeba díky tunýlku se šňůrkou, a byl až pod zadek? Vzhledem ke svým ňadrům dmoucím a velké prdeli vypadám v těch klasických softshellkách jako neforemná krabice.
    ANYSA
    ANYSA --- ---
    Ahoj holky,
    čtu vás spoře, ale Boubelčí bazárek mě zaujal. Jdu zahlasovat, potřebovala bych hlavně nakupovat, pokud by na mě vůbec někdo něco měl, prsa mám 36J (zbytek tak 44-46). Do Caresse bych přišla určitě, pokud to budete dělat u někoho doma tak pochopím, že tam bude chtít třeba jen "známé tváře".
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Veľkosti sú len číslo. Nedávno som vyhrabala jedny staršie šaty, ktoré mi sú furt, britská 14 (kupované asi pred 5 rokmi) a porovnala s novými vo veľkosti 18, tak boli skoro identické! A podobne to mám i s topánkami. Minuloročné 38 (ten istý model a značka) sú o nejaké 4mm dlhšie než tohtoročné 38 (a to znamená, že ma tie nové tlačia a štve ma to).

Na druhú stranu, nové C&A veci sú mi furt rovnaké číslo, aj keď som trochu pribrala, takže zasa prečíslovali smerom nadol. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam