• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Zepredu to jeste celkem jde, ale z profilu hruza a des. Oblast trupu je v porovnani se zbytkem tela tak o 2 velikosti vetsi. :/
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Prosim, jakej strih satu a celkove obleceni vypada nejlip na postave stihly dlouhy nohy, kratkej trup se spekem na brise a v oblasti zaludku, velky prsa a ruce uz zase stihly. Zadek malej. Potrebovala bych neco lichotivyho. Nosim hlavne prilehly trika a tilka se sukni nebo kratasama, ale rekla bych, ze mi to pridava kila, neustale si nekdo mysli, ze jsem tehotna a uz me to stve.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    vytvořila jsem událost, kdo jste na fb, máme se v přátelích a já vás nepozvala, ozvěte se mi.... kdo jste pozvaný, zvěte kamarádky.
    plánuju pak udělat ještě jeden bazárek, takže třeba oblečení, které neudate, budete moct poslat dál v dalším kole
    SEXILKA
    SEXILKA --- ---
    Také bych se ráda zadtavila, ale ta horká mi nedělají dobře :/
    Takže zatím 50% účast.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    MORGAIN: HA!!!!
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    bude to rozhodně i za peníze. není to samozřejmě povinné, kdo chce, může dávat zadarmo
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    POZITRON: Spíš 18SC.
    V principu jde o šaty, které jsem urvala na ebay a neseděli mi, ale už nešly vrátit.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    MORGAIN: Já si ráda i něco koupím, když mi to bude sedět :)
    Za některé svoje věci bych taky ráda něco utržila (i když to budou spíš symbolické částky), třeba kožené skoro nenošené boty se mi úplně nechce darovat :))
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    POZITRON: pokud jsem se trefila a jedna se o saty nebo i nejaky vrsky asi, tak bych moc, moc prosila o aspon popis, kdyz uz ne fotky. :)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    MORGAIN: vidim dobre nenosene pepperberry za dve stovky, nebo mam halucinace z vedra? jaka velikost prosim? :) rekni, ze cca 12rc, prosim... :)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    LUCIASHECK: OK, chápu. Nicméně moje věci budou k dispozici zadarmo, odmítám se vymýšlet s cenama a snad k tomu ještě lepit cenovky, a když si nikdo nic nevezme, hodím to do prvního textilního kontejneru, který potkám. Když se někomu něco zalíbí a třeba by mi chtěl nějakou dobrovolnou malou částku dát, tak samozřejmě může.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MADIETTA: já se věcí chci primárně zbavit, nechci si plnit život dalšíma a dalšíma hadrama. Nicméně než těch několik tašek táhnout rozdat na Mírák, tak to radši zapytluju a hodim do charitativního kontejneru před barákem.

Imho domluvě mezi dvěma subjekty, kterým něco padne do oka navzájem, nikdo nebrání v žádném nastavení, ale moc si nedokážu představit tu zcela bezpeněžní variantu. Jakože všichni něco přinesou, nasbíraj si u ostatních, co se jim líbí, zatímco si ostatní rozeberou to jejich? to imho skoro nemůže fungovat.
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    MADIETTA: Zrovna tvoje šaty se mi vždycky líbí. To by mne mrzelo, ale kromě pár triček nemám co nabídnout. Myslela jsem nakoupit, kdyby odnést, tak v tom rovnou odtančím :-) Nové šaty jsou nejlepší doping.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    Já myslela, že obojí. Pokud ten, kdo to přinese, za to něco chce, tak si to označí a domluví se na místě. Pokud nic nechce, tak ne. Jakákoliv forma dealu na místě stylem "já chci tohle, ty zase tohle, tak se nějak domluvíme" mi přijde cajk.

Ale jakoby pokud chcete na tomhle srazu jen věci zadarmo, tak já ty, za které bych třeba stovku, nebo dvě, protože je to nenošené pepperberry, brát nebudu a až bude čas, tak je nafotim a postnu samostatně. Jen mi přišlo, že donést to na sraz je jednodušší, než se pak scházet jednotlivě ještě podle fotek. Ale v principu je mi to jedno a klidně to může být bez nich.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Tak jak to teda je, bude se nakupovat, nebo dávat k dispozici zadarmo? Fakt jsem si myslela, že původní idea byla bezpeněžní. Že bych musela vymýšlet ceny a ještě se snad nedejbože nad nima dohadovat, tak to to radši zase odnesu do té charity.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    MADIETTA: Já teda taky mam dvě kategorie věcí. Ty, které dám zadarmo, a ty, za které bych něco chtěla, protože jsou třeba i úplně nenošené. Pokud ty, za které bych něco chtěla, nemám nosit, tak to řekněte.
    ANYSA
    ANYSA --- ---
    KLAIR: díky za organizaci, taky se předběžně hlásím. Počítám i s nakupováním, s sebou budu mít jen pár kousků a ráda bych si odvezla hodně kousků :-)
    ISCH
    ISCH --- ---
    MADIETTA: Tak ja nechci odjet se trema IKEA taskama, se kteryma tam pojedu! :D Ideal jsou dva az ctyri kusy.

Ale to bude chyba na moji strane, proste jsem nepredpokladala, ze nekdo bude davat pryc 46, chtit 50 a zaroven se trefime do vkusu, bude to ve vzajemne odpovidajicim stavu/kvalite, aby si ve vysledku jeden neprisel, ze na tom prodelal... Tak jsem pristoupila v hlave automaticky na reseni situace penezi.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ISCH: počkej, já jsem žila v iluzi, že žádné ceny nebudou, že si to budem jako vyměňovat? Jsem nepočítala s tím, že bych něco prodávala...
    ISCH
    ISCH --- ---
    Tak ja dojela skrin, prihodila asi patery saty... Jen nevim, jak a) nastavit ceny, za b) to udelat tak, sbych vsem rikala jednout cenu :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam