• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    Diskuzni klub pro zeny s kily navic, o mode, cviceni, chlapech.. a vubec o zivote prostorove vyraznych dam.
    rozbalit záhlaví
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    KLAIR: Aha, já myslela, že máš šaty jak od té značky, tak ostatní, co mají, takže víš, jestli máš stejnou velikost.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    MORGAIN: vůbec nevím... snad tam mají někde vysvetlivky nebo ten jejich online chat.... ale nemám vůbec zkušenosti, bohužel
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    KLAIR: Víš jak je to s tím číslováním viz MORGAIN, prosím?

Já jsem tam zaznamenala poznámku, že to je jiné číslování a nevím, co to znamená a co si pod tím představit.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Já už jsem objednala....
    SEXILKA
    SEXILKA --- ---
    KLAIR: potrebuji uplne vse, nastesti nemaji velikosti. :) kdy budes objednavat? Premyslim o kloboucku a kabelce (vubec neni teba-ale).
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    Jak tam mají poznámku, že číslování MDCLOTH je jiné, než běžně UK, co to znamená?
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Budu objednávat z COLLECTIF.CO.UK
    Zvlášť chci objednávat své oblíbené Caterina dress. jsou tam i některé za fakt skandálně nízké ceny...
    https://www.collectif.co.uk/search/caterina#sort7
    tak kdybyste někdo chtěli....

TERA79
    TERA79 --- ---
    KLAIR: To by bylo skvělé!
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Mám se zase poptat v té itace? můžu to zařídit...
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    Ja som za, ak teda veľkosť 44-46 beriete. Len nemám moc materiálu na predaj :)
    TERA79
    TERA79 --- ---
    LUCIASHECK: No v pátek je březen, já to vidím do letních prázdnin jako reálné. Ideálně když nás bude víc jak dvě.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    TERA79: Ja bych byla pro, ja minuly taky nedala. Nicmene budu skoro do pulky dubna pracovne pryc.
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Dámy, chtěla jsem se zeptat, zda by nebyl zájem zopakovat večírek se směnou šatů.
    Ten minulý mi utekl kvůli dovolené, ta v horizontu 3 měsíců nehrozí (u mě), a sezóna je tu, než řekneme kapodastrnaukulele.
    Jestli je to úplně pitomý nápad, smažu se a nic jste nečetly.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    nevedely byste některá kde sehnat nebo i jen půjčit šedé šaty, velikost cca britská 22, idealne co nejjednodušší.
    potřebuju je cca za dva týdny
    MURAMIXA
    MURAMIXA --- ---
    KLAIR: můžu se také zastavit na vyzkoušení u vás v C.?
    AIJA
    AIJA --- ---
    LUCIASHECK:
    Jde mi o ty stejné.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    AIJA: Pokud ti jde o ty konkretni saty, tak vzhledem k tomu, ze se to tocilo skoro pred rokem, tak uz nejspis nikde. Pokud ti jde o khaki kosilovy saty, tipuju, ze za chvili budou ledaskde.
    AIJA
    AIJA --- ---
    Nevíte kde by se daly sehnat khaki šaty, které má Čvančarová na sobě v prvním dílu Černých vdov?
    Černé vdovy (1): Jitka Čvančarová o hecování | Prima
    https://prima.iprima.cz/cerne-vdovy/cerne-vdovy-1-jitka-cvancarova-o-hecovani
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    ELVOTHIEN: mohla, super... v caresse na korunní 32
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    KLAIR: Nemohla bych se u tebe stavit si ty berry vyzkoušet?
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    ELVOTHIEN:
    MURAMIXA: šaty jsou volné. jedny v barvě berry, jedny v barvě stone :) celkem 600 za jedny. Kdo chcete? Krásné jsou obojí....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam