• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KLAIR: jo, zablokuju termín a donutím se vše vytřídit a zabalit do tašek
    Přijďte někdo po velikosti 14-18 (cca 42-48), šaty, sukně, svetry ness, goretexovou bundu northface
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    ja jsem uz mimoprazska, ale kdyby neco zbylo a nafotily byste, tak rada mrknu :)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    KLAIR: zajem bych mrla, ale tuhle neděli nemohu.
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Ráda bych se přidala. Ale neděle jedině pozdní odpoledne. Budu na vás aspoň myslet.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Co neděle 27.10.?
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    A osobne bych se primlouvala za nedeli (jakoukoliv), sobot mam strasne moc pracovnich :-(
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KLAIR: včetně podprsenek, prosím
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    KLAIR: Yep!!!
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Já bych zas potřebovala udělat plus size bazarek... taky chcete?
    MANCA1
    MANCA1 --- ---
    PETATA:
    Mám od loňska z bonprixu. Teď si objednával kolegyně z OTTO zateplenou zelenou ve větší velikosti. Není ale "šusťák", spíš něco jako banlon. A vypadá dobře.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    PETATA: Bonprix má dost širokou nabídku. Když si přečteš hodnocení pod vybraným kouskem, dá se z toho docela dobře zjistit, jestli ti to bude sedět. Posílaj zboží v takovejch pytlících, kde je rovnou zpáteční adresa a vracecí formulář, takže s tím kdyžtak není moc práce.
    PETATA
    PETATA --- ---
    poradte prosim, kam vyrazit na podzimni prosivanou bundu ci zateplenou parku, vel cca 46 (vetsinou mam problem zapnout pres boky)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    LILINKA6423: jak píše Luciashek - tam nejvíc bacha na to, že každý střih má jinou velikost (rozměry)! Věř tabulkám u každýho druhu šatů a jen když budeš vyloženě hraniční, vem spíš tu menší velikost
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    LILINKA6423: U vetsiny spis mensi a nejsou. Ale vesmes celkem sedej tabulky (kazdej strih ma jinou)
    LILINKA6423
    LILINKA6423 --- ---
    Snad se můžu něco zeptat i jako neboubelka. Všimla jsem si, že hodně z vás má nejakou zkušenost se šatama od Lindy Bop. Jak sedí ? Brát spíš menší nebo větší číslo když jsem na pomezí velikostí ? Nejsou šité na moc nízkou postavu (mám asi 1,7m) ? Děkuji
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    nemate nekdo na pujceni kratke cerne bolerko.. ? na 21.9. mam na svatbu tmave modre saty..
    SEXILKA
    SEXILKA --- ---
    RENFRI: Promin, uz jsou pryc. (25£+1£ postovne)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    SEXILKA: Za kolik ty 18?
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    SEXILKA: Děkuju za šaty ze středy :-) naprosto dokonalý obchod během pár hodin, s dodáním až před dům! Navíc mi sedí, a díky těsnějšímu vršku vypadají trošku jinak než mé ostatní šaty.
    SEXILKA
    SEXILKA --- ---
    Uplně nové šaty k prodeji. Nevhodné dárky.
    Velikost 14
    https://www.dollyanddotty.co.uk/tessa-lace-short-sleeved-dress-in-red
    Velikost 18
    Tessa Lace Short Sleeved Dress in Red
    https://www.dollyanddotty.co.uk/tessa-lace-short-sleeved-dress-in-red
    Velikost 16
    --> 'Ophelia' Enchanting Red & White Floral 1950s Inspired Picnic Dress
    https://www.lindybop.co.uk/ophelia-red-white-floral.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam