• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    QUIXDE: proč chceš nike? ona to fakt není žádná výhra:-(
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    Daji se někde v Praze v krámě sehnat ty větší velikosti nike sportovní podprsenek k vyzkoušení? Diky
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    Budu v dohledné době objednávat legíny ze Sturdy by design - je to hodně specifický brand, ale mohu se zaručit za to, že neprosvítají, jsou v opravdu široké škále velikostí jak na šířku, tak ne délku a jsou fakt pohodlný. A mají fakt výrazný design.
    Kdyby se chtěl někdo přidat, ozvěte se.
    Sturdy By Design | Sports Wear, Gym Clothing & Activewear
    https://www.sturdybydesign.com/
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Čtvrtek nemohu, říkejme tomu rodinný (mikulášský) večírek.
    Přesto se ptám. Na firemní večírek potřebuju žlutou, ideálně slunečnici od spodniček po brož velikost 18+. Kdyby byla některá z vás ochotná až svolná, mám doporučení a zásobu kvalitních vín jako zástavu za půjčení.
    V dokonalé úctě, Tereza
    Večírek je 18. Čili 20. a dále jsem schopná vrátit na předem stanovenou kótu.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Holky, tak kdy ten bazarek? Já jen že tu mám mraky věcí... můžete třeba ve čtvrtek večer?
    MANCA1
    MANCA1 --- ---
    APRILMOUSE:
    To sedí i na mě:-D
    SITH
    SITH --- ---
    pls, nereagovat na rebornu, díky
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    REBORNA: no právě. Já jsem třeba přesně ten typ "pavouk od králikárny" :D nohy a ruce jako tyčinky do uší, ale na břiše tak 20 kg tuku. Nejenže brzo umřu, ale navíc zřejmě nahá, protože na tuhle figuru se oblečení prostě nedělá. (konec plačtivého vstupu) :D
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    No konečně.

Já mám tuk tedy jen na prdeli a jinde jsem štíhlá, ale to bude asi taky zdravý.

Není tuk jako tuk. Na břiše je nebezpečný, na nohách naopak zdravý - AAzdraví.cz
    https://www.aazdravi.cz/neni-tuk-jako-tuk-brise-nebezpecny-nohach-naopak-zdravy/

FRANCINE
    FRANCINE --- ---
    MOUNTBATTEN: čaute, jestli ses chceš zbavit nějakých pinup šatů, sháním zrovna něco na vánoční večírek ve vel. 42-44. Nemám žádnou konkrétní představu, klidně může být i bláznivý potisk (upřesňuji - cokoliv kromě střihu typu Audrey, v tom mám ramena jako východoněmecká plavkyně:)). Pokud mi něco nabídneš, budu ráda. Případně zalovím na osvědčených webech.
    PETATA
    PETATA --- ---
    nemáte prosím někdo šaty vhodné na akci v brazilském stylu?
    třásně, volány, třpytky atd
    vel cca 44/46
    ať ke koupi či pujčení
    Praha západ/ Praha
    díky
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    MAR_TINA: 32E by bylo perfektní! :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NIGHTFURY: zjistím. Jsem na cestách, doma přes víkend snad konečně popisu a vystavím. To černo zlatý je maličký. Nechápu, jak jsem se tam vešla
    Cca 32e bych řekla
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    MAR_TINA: Pokud už ses jich nezbavila na bazárku nebo jinde - co za velikost je ta černozlatá souprava a ta podprsenka vpravo nahoře? :))
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    RENFRI: Neco mozna jo, jeste jsem to patricne neprohrabala.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Nemá někdo přebytečné 36GG, 38GG, 36H podle výrobce...?
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    LUCIASHECK: Klair: kdyby to byl half cup, tak se můžem domluvit rovnou :-)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ZANNA: Ja mozna jeste nejakou taky :-D
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    ZANNA: jo, 32g mám
    FAITH
    FAITH --- ---
    MOUNTBATTEN: Tie 36/38 by ma zaujimali, ale nejsom z Prahy, tak len zalezi, ci to nutne potrebujes udat a chce sa ti s tym kaslat s fotkami, alebo to zas az tak nehori :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam