• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    ISCH
    ISCH --- ---
    LUCIASHECK: Vedro v tom není? Já už teď chodím v nejlehčí podprsence, kterou mám a občas naostro a je mi vedro jak... Hodně.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MADIETTA: Jako kalhotky
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    LUCIASHECK: a to se nosí fakt jako kalhotky, nebo ještě pod to nosíš normální kalhotky?
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Objevila jsem ultimatni dobro na stehna.

Bezešvé kalhotky s nohavičkou | Lindex
    https://www.lindex.com/cz/p/7966939-9627-bezova-bezesve-kalhotky-snohavickou

Kazdou chvili na ne maj akci 3 za 2, takze vychazej na necely tri stovky, jsou lehounky, sustej malicko, dejchaj, nezarezavaj se, nesjizdej, celej den o nich nevim. Ta ztencena dirkovana latka v rozkroku je na leto naprosto bozi!
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Co přeci jen realizovat nějaký ten bazarek? :-)
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    QUIXDE: MADIETTA: Moc děkuju, omrknu!
    MORGAIN: No, zadek si mezi lidma kreju sukní ;) Taky díky! Sturdy by design jsem koukala, a nevyberu si..
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    ANNNA: Mě v rámci těchto požadavků nejvíc vydrželi a zároveň byly tyhle:
    Dámské legíny a kalhoty
    https://shop.wadima.cz/damske/damske-leginy-a-kalhoty/

Ale teda já mam specifické požadavky, protože mam dlouhé nohy navíc k tomu, že jsem široká, takže většina ostatních legín mi je prostě krátká.
    Jinak teda na zadku mi prosvítají v předklonu nebo dřepu všechny vyjma Sturdy by design, ale ty zase nemají ani černé ani bavlněné.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ANNNA: nejlepší legíny, co mám, jsou překvapivě z Tally Weijl. Koupila jsem je tam náhodou, když jsem si cestou někam zapomněla leginy přibalit a zašla jsem do TW na nádraží. Jsou pevné a přitom měkoučké, neprosvítají, drží jak helvítská víra. A dlouhé jsou dost, já jsem relativně pomenší (163) a mám je u kotníků shrnuté. Šla jsem si tam pak koupit ještě troje další. Velikost kalhot mám 42-44, leginy jsou XL.

A kdyby ti nevadilo objednávat přes net, tak hodně dobrou zkušenost mám s legínama z Dorothy Perkins.
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    ANNNA: kupuju v decathlonu, za těch pár korun mi zatím vydržely nejdéle a jsou nejméně průhledné.
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    Ahoj, chtěla bych se poradit, kde kupujete leginy?

Poslední roky oblékám přes zimu hlavně leginy + sukně/šaty, a dost mě rozčiluje, jak rychle leginy odchází - zpravidla se prošoupou švy na stehnech, a spravování nemá moc smysl - ošoupaná látka brzo znova praská. Zatím jsem kupovala spíš levnější kusy (především Bonprix nebo Lidl), ale vzhledem ke spotřebě se nebráním zvýšení kvality, zvláště pokud fakt dýl vydrží.

Sháním jednoduché, dlouhé černé leginy, které nebudou prosvítat. Ideálně převážně bavlna. Budu moc vděčná za tipy...
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    KLAIR: ok, tak se nějak pak domluvíme, když tak ti napíšu do pošty.. :) díky za info
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    SIMCIIQ: jasně

ale klidně ti uděláme fitting na dálku, vlastně jsme v tom už fakt dobré
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    KLAIR: budete to dávat na fb nebo někam? potřebuju zase podprsenku, po dvou porodech a kojení jsem zjistila, že mi jsou malý ty co doma mám a nebydlíme už v praze, ale u hradce..
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    SIMCIIQ: vím, že tam není. pojedeme tam v březnu
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    KLAIR: btw dlouho se chci zeptat, nevis o dobry podprsenkarne v HK? :)
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    KLAIR: protože je mam ozkouseny, vyhovovaly mi, ale ted uz potrebuju ty nadměrný čísla, na netu jsou, ale potrebuju to zkusit.
    A hlavně chci cokoliv bez zapínání.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    QUIXDE: proč chceš nike? ona to fakt není žádná výhra:-(
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    Daji se někde v Praze v krámě sehnat ty větší velikosti nike sportovní podprsenek k vyzkoušení? Diky
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    Budu v dohledné době objednávat legíny ze Sturdy by design - je to hodně specifický brand, ale mohu se zaručit za to, že neprosvítají, jsou v opravdu široké škále velikostí jak na šířku, tak ne délku a jsou fakt pohodlný. A mají fakt výrazný design.
    Kdyby se chtěl někdo přidat, ozvěte se.
    Sturdy By Design | Sports Wear, Gym Clothing & Activewear
    https://www.sturdybydesign.com/
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Čtvrtek nemohu, říkejme tomu rodinný (mikulášský) večírek.
    Přesto se ptám. Na firemní večírek potřebuju žlutou, ideálně slunečnici od spodniček po brož velikost 18+. Kdyby byla některá z vás ochotná až svolná, mám doporučení a zásobu kvalitních vín jako zástavu za půjčení.
    V dokonalé úctě, Tereza
    Večírek je 18. Čili 20. a dále jsem schopná vrátit na předem stanovenou kótu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam