• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    GALE: Koukni na eshopu na dostupnost na prodejnach, mivaj na kramech i velikosti, ktery na eshopu nejsou
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ACIDQA: Rexonu používám běžně a zkoušela jsem ji na stehna, ale ani smykem to neplní funkci. Musela bych přimazávat v podstatě pořád. Přitom kamarádka, která je o dost prostorově výraznější než já, taky používá jenom antiperspirant a funguje jí to. :/

Ale mně se bandeletky ani nehnou, takže dobrý.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    ACIDQA:
    HOMOLOVKA: hej, kéž by.... prostě bez šance :( zdaleka nestačí :(

GALE: tak jen držím palce... zkus stáhnout na bocích, mohlo by to pomoct.... a dobře, hodně dobře oblékni, ať silikonové proužky "přimlasknou"
    GALE
    GALE --- ---
    LUCIASHECK: Krajkové hrozně rychle rozedřu a ty žmolky pak způsobují ještě horší stavy.
    GALE
    GALE --- ---
    KLAIR: Já mám spíš pocit, že se mi přeskupily špeky. Jeden přibyl v přechodu ze zadku do zadní strany stehna a způsobí rolování dolů při chůzi. Když je obleču níž a špek vynechám, přestávají plnohodnotně plnit svou funkci.
    A Lindex má vyprodanou mou velikost těch nohavičkových kalhotek.

_BAZINGA_: To ne, při koupi jsem se měřila.
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    ACIDQA: taky jsem team tuhej antiperspirant, nic nikde nečouhá a efekt milionovej!
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Bandeletky klouzou, lidl kratasy jsou delsi nez vetsina mych satu, bambus se roluje. Nejlepsi je Rexona max :))

Jednou az dvakrat za den se nenapadne “primaznout” a hotovo. Uplne top! A levna :))

Neni zac.

RADUZA
    RADUZA --- ---
    RADUZA: Bandeletky (nekrajkové) u mne propadák, jsem asi nějak divně kónická. Krajku nesnesu na ničem.
    RADUZA
    RADUZA --- ---
    Jdu sem s těmahle z Lidlu, zatím nejlepší cena/výkon, co jsem vyzkoušela. První, který se mi fakt nerolují.
    ESMARA® Dámské punčochové kraťasy | LIDL-SHOP.CZ
    https://www.lidl-shop.cz/...-puncochove-kratasy/p100285161?from=recommendation&scenario=also_clicked
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    GALE: vždycky to bylo špatným oblečením.... nebo je můžeš vyprat
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    GALE: Jo, hladky mi na noze nevydrzej (coz je k posrani, protoze krajkovy mi sice drzej, ale ublizujou)
    GALE
    GALE --- ---
    Mám dotaz na Bandaletky. Děje se vám, že se začaly rolovat dolů a padat? Mám letos nový pár a vydrží mi tak deset minut a při chůzi sroluji se dolů. Víceméně jsou nepoužitelné.
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    _BAZINGA_: tak asi musím upravit své poznatky.. nahoru mi lezou ty, co jsou ukončený nahoře krajkou. Dneska mám ty hladký, co postovala Lucka, a ty nelezou...
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    _BAZINGA_: mne bohuzel nahoru lezou... jinak by byly skvely.
    ELLANOR
    ELLANOR --- ---
    LUCIASHECK: Ja jsem letos zkusila to same, ale bambusove.
    boxerky vyšší | Gina
    https://www.gina.cz/Damske-pradlo/Kalhotky/Boxerky/boxerky-vyssi-(7).aspx
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    LOST_GIRL: Ja uz mam dalsi varku :-D nenosim ted nic jinyho
    LOST_GIRL
    LOST_GIRL --- ---
    LUCIASHECK: Díky za tip! Koupila jsem rovnou troje a doživotně Ti budu vděčná.
    ISCH
    ISCH --- ---
    LUCIASHECK: Vedro v tom není? Já už teď chodím v nejlehčí podprsence, kterou mám a občas naostro a je mi vedro jak... Hodně.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MADIETTA: Jako kalhotky
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    LUCIASHECK: a to se nosí fakt jako kalhotky, nebo ještě pod to nosíš normální kalhotky?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam