• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    Dotaz zda tu někdo nosí těhotenské kalhoty s nápletem celý život? Zrovna jsem se rozhodla, že to asi zkusím. Břicho mám jako balon 7x za den různě veliký a teď na home office jsem zjistila, že je senzační nosit gumu jen na bokách a na břicho to nenatahovat. Ale bokovky by mi pod zadek spadly při prvním sednutí si na židli ( vyzkoušeno). Tak zvažuju ty bokovky s nápletem. Mám ráda ledviny v teple :-) Jen se bojím prvního trapasu kdy se mě kdo zeptá zda jsem v tom :o(
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    ELLANOR: ja mam nejaky funkcni rychleschnouci tenoucky a paradoxne mi asi vyhovuje vic nejaka bavlnena smes klidne o neco vetsi, volnejsi, vzdusnejsi... mozna i ty funkcni by volnejsi byly lepsi, ale nejak se mi nechce to uplne zkouset...

koupila jsem si v decathlonu sportovni sukni s krataskama na leto a ten matros je na leto uplne prisernej, vubec to nedejcha, v horku nepouzitelne... premyslim, ze kratasky proste odstrihnu, aby se dala vubec nosit, jenze pak tu zustavaji ty stehna...
    ELLANOR
    ELLANOR --- ---
    KRISKA: Ja jsem si koupila nove velmi tenke, prodysne a pruzne kalhoty po kolena na lehkou turistiku a jela jsem s nima na dovolenou do hor. Zapomnela jsem si vzit sukni nebo neco lehciho na posedavani u chaty.. a bylo celkem vedro, turistika v pohode, vedro mi nebylo.. ale ty kvasinky, co jsem si uhnala za pouhe tri dny, to jsem snad nezazila.. achjo.. takze ja mam na leto s kalhotama utrum, at je mi v nich vedro nebo ne:(..
    A v sukni mam problem jako vetsina tady, maloco mi pomaha.. vetsinou proste popotahuju trenyrky a kaslu na ostudu :( :)..
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    ja pouzivam na vandry v lete femme century cream
    Sportique FEMME CENTURY RIDING CREAM | Rock Point: Outdoor Expert
    https://www.rockpoint.cz/femme-century-riding-cream
    alternativa bezpohlavni https://www.sportovnidum.cz/sportique-century-riding-cream-100ml mohlo by to pomoct tez.

ackoli nejlepsi reseni jsou proste kalhoty az pod kolena...

takze treba by pro nekoho taky bylo pouzitelne reseni, a da se to pouzit i z druhe strany, pokud by to byla blba koupe a v domacnosti sou deti :)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Mně, jak se zdá, zafungoval druhej porod. Rozhodně nejsem štíhlejší než dřív, ale asi se rozestoupila pánev. Je to bezva, vypadá to, že mám i užší pas. Je furt stejnej, ale zlepšil se poměr k zadku:-)
    REK11
    REK11 --- ---
    GALE: mám jedny bandeletky pár let, uz mi odstava i ta silikonová cast jak jsou dodrbany, protože určitě zhubnu, ze ano..... Mám ty hladke z caresse.... A i v tomhle stavu sedi jak pribity. Mám od nich krajkove, taky sedi, ale po chvíli drou.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ALEXIS: mám to úplně stejně, je to fakt zvláštní. Doma klidně šaty bez, jak vyjdu ven bez ochrany, vrátím se s bolákama. Asi je to tím, že doma člověk jen tak pochází sem a tam, místo pravidelné rytmické chůze.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    TALENKA: Ten mi nefunguje ani jako antiperspirant, natož jako lubrikant :D
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Mně nefuguje žádné mazadlo. Zkoušela jsem všechny "zaručené" tipy, vždy přesně ten daný produkt a nikdy mi to nefungovalo. Doma chodím v šatech bez ochrany stehen a nemám je odřená, ale v okamžiku, kdy vyběhnu co i jen do sámošky na roh a zpátky, tak mám červené proto-odřeniny. Žádné doporučované nohavičkové spodní prádlo mi taky ještě nefungovalo, ale nezkoušela jsem to, co doporučovala Luciasheck. Fungují mi hladké bandeletky (originál, levnější verze taky nefungují), tlusté punčocháče (50+ DEN) a legíny.
    TALENKA
    TALENKA --- ---
    MADIETTA: :) A funguje mi Dove.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ACIDQA: ano.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    MADIETTA: a používáš přímo tuhle, co se prodává v papírové krabičce? Ty ostatní mi totiž taky zdaleka tak dobře nefungují... ;)
    GALE
    GALE --- ---
    MADIETTA: U antiperspirantu je klíčové používat pánský výrobek. To je úplně jiná účinnost než dámský. Já mám vyzkoušený Old Spice, co používá manžel. A pak taky je super lékařská vazelína.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    GALE: Koukni na eshopu na dostupnost na prodejnach, mivaj na kramech i velikosti, ktery na eshopu nejsou
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ACIDQA: Rexonu používám běžně a zkoušela jsem ji na stehna, ale ani smykem to neplní funkci. Musela bych přimazávat v podstatě pořád. Přitom kamarádka, která je o dost prostorově výraznější než já, taky používá jenom antiperspirant a funguje jí to. :/

Ale mně se bandeletky ani nehnou, takže dobrý.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    ACIDQA:
    HOMOLOVKA: hej, kéž by.... prostě bez šance :( zdaleka nestačí :(

GALE: tak jen držím palce... zkus stáhnout na bocích, mohlo by to pomoct.... a dobře, hodně dobře oblékni, ať silikonové proužky "přimlasknou"
    GALE
    GALE --- ---
    LUCIASHECK: Krajkové hrozně rychle rozedřu a ty žmolky pak způsobují ještě horší stavy.
    GALE
    GALE --- ---
    KLAIR: Já mám spíš pocit, že se mi přeskupily špeky. Jeden přibyl v přechodu ze zadku do zadní strany stehna a způsobí rolování dolů při chůzi. Když je obleču níž a špek vynechám, přestávají plnohodnotně plnit svou funkci.
    A Lindex má vyprodanou mou velikost těch nohavičkových kalhotek.

_BAZINGA_: To ne, při koupi jsem se měřila.
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    ACIDQA: taky jsem team tuhej antiperspirant, nic nikde nečouhá a efekt milionovej!
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Bandeletky klouzou, lidl kratasy jsou delsi nez vetsina mych satu, bambus se roluje. Nejlepsi je Rexona max :))

Jednou az dvakrat za den se nenapadne “primaznout” a hotovo. Uplne top! A levna :))

Neni zac.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam