• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    HHANULKA: zvažuju je k nám do obchodu
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    HHANULKA: posílaj to z Hollandska, takže bez proclení.
    HHANULKA
    HHANULKA --- ---
    XMARGE: Šlo to přes celní správu? Nebo ti to přišlo normálně domů?
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    HHANULKA: mám za sebou první objednávku. Brala jsem 80 DEN punčocháče a jsou super' Měkký, pohodlný, drží, kloužou až po delší době (jakože po hodině chození). Chystám se na 50 DEN a ty šortky pod sukni na léto.
    HHANULKA
    HHANULKA --- ---
    Máte někdo zkušenost s tímhle e-shopem? Případně měla byste některá zájem udělat hromadnou objednávku?
    All Products – Snag Tights EU
    https://snagtights.eu/collections/all-products
    SEXILKA
    SEXILKA --- ---
    MORGAIN: ne nejsem =/
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    SEXILKA: myslím, že je už rezerovované v komentářích, pokud ten komentář nejsi ty.
    SEXILKA
    SEXILKA --- ---
    MORGAIN: prosím si to černé bolerko, LB. Dekuji
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    Nějaké věci, které mi už nikdy nebudou a nemá smysl je syslit :-), klidně komentujte přímo fotky v albu, když něco chcete. Jsou tam šaty, kalhoty, larpová a taneční trička, podprsenky, luxusní kostýmek a tak....
    Za odnos, Praha Skalka, nebo předání po Praze. Případně možnost poslat zásilkovnou, když si jí zadáte.
    https://photos.app.goo.gl/Py79VKihRnWfPisz6
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    VERONIKA22: nosim tez rada tehotenske bokovky s napletama jeste to nikdo nekomentoval :) jinak daji se sehnat bokovky s vysokym zadkem a nizkym predkem ale je to voser:( nekdy si kalhoty nechavam sjizit svadlenou ale od objevu tehotenskych bokovek si rochnim
    ISCH
    ISCH --- ---
    Nemáte někdo tip na leginy pro plus size, který neprosvítaj a maj kapsy?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    VERONIKA22: nikdo si toho nevšimne.
    v posledním těhotenství jsem nosila těhotenské kalhoty/sukně něco jako od 8. týdne, protože pevný pas mi zhoršoval nevolnosti (i když jsem všechno normálně zapnula).

když jsem to ve 4. měsíci oznamovala, tak se všichni děsně divili.
    SEXILKA
    SEXILKA --- ---
    Toho se neboj. Hlavně ledviny v teple
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    Dotaz zda tu někdo nosí těhotenské kalhoty s nápletem celý život? Zrovna jsem se rozhodla, že to asi zkusím. Břicho mám jako balon 7x za den různě veliký a teď na home office jsem zjistila, že je senzační nosit gumu jen na bokách a na břicho to nenatahovat. Ale bokovky by mi pod zadek spadly při prvním sednutí si na židli ( vyzkoušeno). Tak zvažuju ty bokovky s nápletem. Mám ráda ledviny v teple :-) Jen se bojím prvního trapasu kdy se mě kdo zeptá zda jsem v tom :o(
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    ELLANOR: ja mam nejaky funkcni rychleschnouci tenoucky a paradoxne mi asi vyhovuje vic nejaka bavlnena smes klidne o neco vetsi, volnejsi, vzdusnejsi... mozna i ty funkcni by volnejsi byly lepsi, ale nejak se mi nechce to uplne zkouset...

koupila jsem si v decathlonu sportovni sukni s krataskama na leto a ten matros je na leto uplne prisernej, vubec to nedejcha, v horku nepouzitelne... premyslim, ze kratasky proste odstrihnu, aby se dala vubec nosit, jenze pak tu zustavaji ty stehna...
    ELLANOR
    ELLANOR --- ---
    KRISKA: Ja jsem si koupila nove velmi tenke, prodysne a pruzne kalhoty po kolena na lehkou turistiku a jela jsem s nima na dovolenou do hor. Zapomnela jsem si vzit sukni nebo neco lehciho na posedavani u chaty.. a bylo celkem vedro, turistika v pohode, vedro mi nebylo.. ale ty kvasinky, co jsem si uhnala za pouhe tri dny, to jsem snad nezazila.. achjo.. takze ja mam na leto s kalhotama utrum, at je mi v nich vedro nebo ne:(..
    A v sukni mam problem jako vetsina tady, maloco mi pomaha.. vetsinou proste popotahuju trenyrky a kaslu na ostudu :( :)..
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    ja pouzivam na vandry v lete femme century cream
    Sportique FEMME CENTURY RIDING CREAM | Rock Point: Outdoor Expert
    https://www.rockpoint.cz/femme-century-riding-cream
    alternativa bezpohlavni https://www.sportovnidum.cz/sportique-century-riding-cream-100ml mohlo by to pomoct tez.

ackoli nejlepsi reseni jsou proste kalhoty az pod kolena...

takze treba by pro nekoho taky bylo pouzitelne reseni, a da se to pouzit i z druhe strany, pokud by to byla blba koupe a v domacnosti sou deti :)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Mně, jak se zdá, zafungoval druhej porod. Rozhodně nejsem štíhlejší než dřív, ale asi se rozestoupila pánev. Je to bezva, vypadá to, že mám i užší pas. Je furt stejnej, ale zlepšil se poměr k zadku:-)
    REK11
    REK11 --- ---
    GALE: mám jedny bandeletky pár let, uz mi odstava i ta silikonová cast jak jsou dodrbany, protože určitě zhubnu, ze ano..... Mám ty hladke z caresse.... A i v tomhle stavu sedi jak pribity. Mám od nich krajkove, taky sedi, ale po chvíli drou.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ALEXIS: mám to úplně stejně, je to fakt zvláštní. Doma klidně šaty bez, jak vyjdu ven bez ochrany, vrátím se s bolákama. Asi je to tím, že doma člověk jen tak pochází sem a tam, místo pravidelné rytmické chůze.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam