• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    PETATA
    PETATA --- ---
    ALEXIS: občas se dá ulovit něco v Reserved, kde mají určité kusy do 46
    Chce to nějaký větší, třeba Chodov
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    ADELHAIDA: Blbě jsem to napsala, ne zrušeno jako značka, ale odešli z ČR, jejich obchody byly zrušené. Ze Zootu jsem dvakrát zkusila objednat, ale všechno jsem zas vracela. Já si asi neumím vybrat online, pokud to nemá uživatelské recenze jako Bonprix.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    ALEXIS: Cože?! Zrada... ale na ZOOTu se tvářej, že od nich věci maj.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    ADELHAIDA: Jo, já taky, dodnes jeho zrušení oplakávám.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    ALEXIS: Tohle jsem dřív nakupovávala v Camaieu.
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    MANCA1: Lindex, Marks and Spencer. A tak nejak 44-48, obcas 50 s nejakym strihem satu. A siroka ramena, a velka prsa, no. Vyska cca 180cm.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Hledám konkrétní tipy kde koupit pěkné topy nebo trička. Preferuju krátký nebo 3/4 rukáv, rozumný výstřih (ne ke krku, ale ani "dobrý den, kozy ven"), dost dlouhé, ale spíš na boky než do půlky stehen. Neprůhledné, pružné, kopírující postavu, žádný volný střih, který ze mě udělá krabici. Velikost 44/46 (obvod přes prsa 116).
    Nejsem zas tak vysoká, 170 cm, ale třeba v M&S už nenakupuji, protože jejich 42+ jsou spíš široké a krátké, Lindex je dost hit&miss, spousta balastu, občas něco fajn. Nakupovala jsem v C&A, kde měli dost dlouhé svršky, ale zas mi přijde kvalita nic moc (často prosvítá prádlo). Občas jsem našla něco v Bonprixu, ale spíš volnočasové než slušné.
    MANCA1
    MANCA1 --- ---
    QUIXDE:
    A do kterých obchodů chodíš? A jakou máš velikost?
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    MANCA1: Ja mam asi divny proporce, ale mam vytipovane obchody, kde delaji vetsi velikosti, ale pak si to zkusim, a je to kratky a siroky, ev. pres prsa je to tak naonuty, ze je videt i telova poprsenka...jestli mas tip na konkretni obchod, budu rada :)
    MANCA1
    MANCA1 --- ---
    QUIXDE:
    Měřím 178cm a velikostně se pohybuju 42-46. Krátké nebo malé hadry fakt nepreferuju.
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    MOODYCAT: To by bylo fajn, kdyby to existovalo i v moji velikosti, XL mi byva proste kratke, a zbezne jsem koukla, a tall velikosti rolaku jsem nenasla. Holt prsa mi udelaji z normalni delky crop top :D
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    QUIXDE: Kupuju zasadne Tall velikosti. Zalando atd.
    AIJA
    AIJA --- ---
    Tak já jsem ulovila včera, inspirována debatou:-), tři roláky cestou přes Vaňkovku. Mají i větší velikosti...tedy delší.
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    PETATA: Ceačko a Marks, Lindex
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    GALE: Ja bezpotisku znam, takze vim, co maji, ale bohuzel v tomto pripade lpim na rolaku :D
    GALE
    GALE --- ---
    QUIXDE: Ale mají tam fakt super trička s dlouhým rukávem, jestli úplně nespíš na rolaku. Trochu nyxí odpověď, vím.
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    GALE: No, to je prave ono, cernej je fajn, jeden, ale clovek by rad i jiny barvy :D
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    PETATA: prolezla jsem všechny klasický krámy s hadrama a paradoxně objevila nejlepší dlouhou zimní bundu ve Sportisimu.
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    MANCA1: Jenze vsude nemaji na vetsi velikost, resp. jsou spis jen sirsi s velikosti, ale ne delsi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam