• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    SUURJA: Dík za tip, jsem to projela, a koukám, že velikosti přes prsa taky nic moc :D Ale zkusím tam ve volné chvíli zajít 2-3 kousky by se mi líbily.

Jinak na bonprixu právě vůbec nic. Zalando na mě taky moc věci nemá, bohužel :/
    SUURJA
    SUURJA --- ---
    QUIXDE: nevím jakou máš představu o střihu, ale kvalitní lněný a bavlněný věci mají tu https://www.greenbutik.cz/kategorie/saty/?material=47
    Část věcí je od britských značek, čili bych si tipla, že větší velikost nebude problém. Vyzkoušení v prodejně je ok a personál milý.
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    Idealne obchod kam se da dojit a vyzkouset, protoze casto se mi stava, ze saty mi nesedi, a ja proste jsem silena s vracenim, nesnasim to. Takze preferuji nekam dojit a ozkouset a bud vzit ci nechat.
    MARIPOSA
    MARIPOSA --- ---
    QUIXDE: Jinak obecne muzu doporucit Zalando, da se tam filtrovat podle materialu.
    MARIPOSA
    MARIPOSA --- ---
    QUIXDE: Co Part Two?
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    QUIXDE: Co bonprix?
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    Vzhledem k tomu jak jsem loni pohorela s hledanim bavlnenych nebo lnenych satu na leto, v jedne barve (idealne jine nez cerne a bile), v dobrem strihu na sirsi ramena, vetsi prsa a vyssi vysku si jdu sem pro radu, kde se da letos najit? Nejsem fanousek vzoru, a pokud, tak se vyhybam kytkovym...Nejaka rada by nebyla?
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    OLTSKUL: Curvy Kate ma sexy kolekciu :) to je dost inkluzivna znacka pradla https://www.curvykate.com/collections/lingerie-bodies-basques
    RUDIEE
    RUDIEE --- ---
    OLTSKUL: sexy plus size prádlo se dá i dost dobře sehnat na sheinu, nevadí-li ti podpora ultra fast fashion
    CEPAL
    CEPAL --- ---
    OLTSKUL: jo ještě, pokud by ses chtěl zeptat autorky té fotky, odkud to má ona, tak ten příspěvek je as rok starej na Redditu: https://www.reddit.com/r/FemdomPH/comments/18c61xx/thicc_mommy_domme_on_her_2nd_year_on_reddit/
    CEPAL
    CEPAL --- ---
    OLTSKUL: IMO se tomu říká "basque" a tady je jeden v Marks and Spencer - pokud vím, uměli na objednávku zaslat do shopu v ČR... dál už hledání nechám na tobě :-) ... https://www.marksandspencer.com/milan-lace-and-mesh-wired-basque-b-g-/p/clp22591435#intid=pid_pg1pip11g4r2c1%7Cprodflag_Online%20Only

Čerkal jsem, že něco podobného bude mít Ulla Popken, ale basque jsem u nich nenašel...

Yours Clothing něco má: https://www.yoursclothing.co.uk/yours-curve-black-lace-strap-detail-satin-basque-p?queryid=e34aae1a640dc9e7cd0655b40e1382ce&objectid=117353&position=2

Obojí, M&S i Yours jsou Britský značky, ale snad by mohli posílat do ČR, nebo aspoň posloužit jako inspirace. V ČR obecně sehnat nějaký sexy prádlo ve velikosti větší než "můj ukazováček" je obecně dost problém, pokud vím :-( ...
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    zapomněl jsem:

Díky předem za rady a nápady :)
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    cauko, kdybch chtěl hledat a koupit pro drahou polovičku něco podobného:
    (velikost, strih, styl atd)

co bych tak googlit?

[DRABICZ @ Boubelky - aneb mame radi kila navic ....]
    ISCH
    ISCH --- ---
    Ahoj... Mám tu nějaké rozbalené ale nenošené punčocháče od Snag:
    1x 80 den, velikost F, barva Honey Bee
    1x 80 den, G, Suffragette Purple
    2x 30 DEN , G, Pirouette

Barvy se mi prostě IRL nelíbí/neladí ke mně. ideálně si představuju 125,- / ks, kdyby je někdo vzal všechny, tak klidně Zásilkovna na mě/sleva, ale jsem otevřená návrhům :)
    LADAVAZA
    LADAVAZA --- ---
    Ja mám dvoje šaty od Ribkoff. Nevím, kdo ho v Brně prodává, ale velmi mile mě překvapila kvalita. Mám je osm let a jsou pořád stejné.
    AIJA
    AIJA --- ---
    ELLANOR:
    Zkus na Masaryčce Volanského, je tam docela výběr, až jsem byla překvapená. Kostým jsem ulovila, tuším, ve Vaňkovce v Reserved, v pastelové barvě. Ale to bylo ještě před prázdninami.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    ELLANOR: butik v centru je treba gabina paralova na solnicni. kdyz pujdes kolem, nekdy se stav poptat. S tvoji velikosti sice nevim, ale ja mam od ni maturitni kalhoty a tenkrat staly jen o par stokorun vic nez v nejakym beznym obchode, coz me prekvapilo. Segra od ni ma par kostymku... na me trochu ... netradicni strihy, proste neni to pro usedle damy vetsinou. Treba by i usily tvoji velikost, ale to se chce fakt zeptat.
    Jeste me napada Volansky na Masarykove, vetsinou z vylohy sou nejaky kabaty, ale mohly by tam taky mit to co hledas. Akorat ze ja do kanclu chodila roky v maskacich ze sekace :D a ted to nej chodim v riflich a platacich ze sekace :D
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ELLANOR: Steilmann
    ELLANOR
    ELLANOR --- ---
    KRISKA: Díky, CaA nebo HaM povazuju za fast fashion, Zara neznam a v Tchibu nakupuju na decka, obcas se divam i na sebe, ale nejak uz to ani nezkousim po par neuspesnych pokusech s halenkama. Mam rada Peek and Clopenburg ve Vankovce, ale tam je vyrazne uspesnejsi manzel (ma velikost, ktere vetsinou zustanou do vyprodeju a jeste si muzem vybirat :)).. na sebe uz jsem tam dlouho nic nesehnala. A taky mam rada Marcs+Spencer (jednou jsem tam koupila troje kalhoty za 10minut), ale do Olympie se normalne nedostanu.. a je to se mnou dost o nahode.. Myslela jsem, ze nejake obchody tohoto stylu nebo uplne nejake (rpo me) nezname. Na butik nekde v centru asi prachy mit nebudu, ale urcite se da neco nekde najit, kruci :)..
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    ELLANOR: V Brně je Ulla Pooken v Olympii, tak bych zkusila zajít tam.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam