• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    Diskuzni klub pro zeny s kily navic, o mode, cviceni, chlapech.. a vubec o zivote prostorove vyraznych dam.
    rozbalit záhlaví
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    LUCIASHECK: Ja mam to samy s tim mazanim od Angry Beards a taky me stvala ta aplikace, clovek je z toho cely zapatlany. Na me pusobi nejvic prave ten ruzovy Body Glide. Rano ho namazu a vydrzi mi i cely den treba ale pro jistotu ho mam v kabelce.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MARIPOSA: Mne treba body glide funguje hur nez rexona maximum protection. Zezacatku je prijemnejsi, ale najednou prestane fungovat
    SEXILKA
    SEXILKA --- ---
    ONITSUKATIGER: díky, zkusím
    MARIPOSA
    MARIPOSA --- ---
    ONITSUKATIGER: Jak dlouho vydrží ten Body Glide?

Mně vždy fungoval libovolný antiperspirant ve spreji.
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    Pratele, nevim jestli se to tu probiralo, filtr mlci.
    Ale komu se trou stehna a nechce davat 500 za Body Glide (kterej je mimochodem mega super a life changer, otevrel mi svet satu a sukní bez bolesti a obav), tak v Actionu maji za 59kc tuhy stick s napisem "No more Friction". Testuju ho uz dva dny a za me super a to mam stehna jak hroch.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    KRISKA: ma to vsitou podprdu a dokonce ji to pry prsa udrzi. kupuje tak 80/85K podprdu
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    kamoska si koupila tady
    Bordo BezŠaty Esme - BeFairy
    https://www.befairy.cz/bordo-bezsaty-esme
    veeeelky prsa, ramenata, hubeny dlouhy nohy. schova ji to i bricho opticky, fakt ji to slusi
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    CEPAL: To je u me prast jak uhod s vracenim.
    Vis jakou mam doma uz hromadku veci “na prodej”? A jak dlouho?
    CEPAL
    CEPAL --- ---
    QUIXDE: Tak druha alternativa k vraceni je vzit je vsecňhny a prodat se ziskem v CR :-). Ale chapu…
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    CEPAL: Zas az tak moc ty saty asi nechci. Resp. pro me jsou dulezitejsi v zivote asi veci, nez jet do Londyna “shopovat”, nakupovani nesnasim obecne. Vraceni veci temer nedelam (99% zapomenu ze chci vratit, takze to radeji proste takhle nedelam). Ale dekuju za radu, kdyz se v Londyne nekdy octnu, myslet na nakupy satu na dalsi desetileti budu.
    CEPAL
    CEPAL --- ---
    QUIXDE: Ještě se onlouvam za preklepy. Psano na mobilu a nezkontroloval jsem to pred odesláním.
    CEPAL
    CEPAL --- ---
    QUIXDE: Britky maji zjevne tvuj typ postavy jako standard, takze tady mas vetsi sanci. No a varianta 2 - udelat si vylet do Londyna s nakupem novych veci tohle resi. Jinak Vi ted fu guje “se zkousenim”. Typicky je to takhle: mas nekoho v UK, naobjednas si k nemu hromadu veci (novy pekny saty s visackou se pohybující kolem £5-50), priletis, vyzkousis, 2/3 posles zpatky, se zbytkem letis domu do CR :-). U Vinted je na vraceni nejaka rozumná lhuta, takze se to da nafasovat.
    GALE
    GALE --- ---
    QUIXDE: Řeším stejný problém. Metodou pokus omyl jsem došla na kojicí sortiment. Ty věci počítají s většími ňadry a nejsou stany. Bývá to taková ty pružná viskóza, což nemusí sedět každému. Pak mi sedí šaty z Green butiku. Mají v Praze už 3 pobočky a dá se objednat do obchodu na vyzkoušení.
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    CEPAL: To neresi porad to, ze ty veci musim proste vyzkouset. Jako milionkrat jsem saty objednala online, nebo predvybrala, a kdyz jsem je sla osobne zkusit, nesedely ani jedny. O to spis nemuzu nakupovat pres Vinted ze zahranici…Ona bohuzel i moda na “baculky” mi nesedi, vetsina veci je kratkych, kdyz uz je to akorat pres prsa, tak vsude jinde v tom plavu, takze zaverecny vysledke je hrozny.
    CEPAL
    CEPAL --- ---
    QUIXDE: Druha varianta je udelat si vylet do Londyna, ale to nestihnes dorucovscimlhuty Vinted plkud tu nebudes aspon tyden, takze pouze sekáček (coz slo dolu s nástupem Vinted) a nirmalni XL shopy s novym oblečením (Simply Be, koneckoncu i Marks And Spencer a Primark tu maji daleko vetsi rozsah sortimentu, Yours Clothing, a milion dalsich)…. Letenky jsou za babku, takze uz jen zvážit jestli na jeden den na otocku, nebo s přepsáním nekde jednu-dve noci…
    CEPAL
    CEPAL --- ---
    QUIXDE: Vinted v UK a mit nekoho, kdo ti dvacátého saty v uhnne cene 1000 Kc priveze do CR. Aspon tak to resime my, ale ja ted zadnou cestu do CR nemam v planu.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    QUIXDE: osobní zkušenost nemám, zatím na mě šíje kámoška, ale v okolí si známá nechávala šít tady: https://www.cleanwear.cz/damske-lnene-obleceni-na-miru/damske-lnene-saty-na-miru/
    Jinak většina mých známých nosí mušelín a úplety (bavlna) od jiných výrobců na míru, většina našla přes fler.
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    ALEXIS: Tam se asi blizim, ale komu, ze…
    LADAVAZA
    LADAVAZA --- ---
    QUIXDE: Rozumím a chápu. Mám od nich troje šaty, ale chce to trochu hledání a slevy.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    QUIXDE: taky je tu možnost po tom hodit peníze (aka nechat si ušít šaty na míru).
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    XMARGE: To ja se opravdu nenaucim 😂jako mit o 30 kilo mene, tam mam i tech 90-60-90, takze nekonfekcni je jen z urciteho pohledu. Ale siti pro me opravdu neni volba, za a me to opravdu nebere, a za b jsem na tyhle veci nesikovna, radsi nahazovat omitku a nosit pytle s cementem 😃
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam