• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHWITASérioví a masoví vrazi - fakta a info
    MR_PREWEET
    MR_PREWEET --- ---
    FEFERONIE: ČT - Pološero - Tajemná místa (Pohádka). O Roubalovi plkaj od cca 9. minuty
    MR_PREWEET
    MR_PREWEET --- ---
    Tendle je dobrej, údajně ho mohli chytit mnohem dřív, ale pro papaláše v komunistické straně bylo důležitější svalit vinu na nějakého známého homosexuála, že Čikatila nechali po zadržení jít. Taky ten policajt co získal důkazy zavedl forensní techniky v Rusku, i když se tomu strana opět bránila s tím, že přece nesáhnout k americkým kapitalistickým zvrhlým metodám.



    Andrej Romanovič Čikatilo byl ruský sériový vrah a kanibal, známý jako rostovský řezník, rudý nebo rostovský rozparovač. V letech 1978-1990 zavraždil nejméně 53 dětí a žen, převážně v okolí Rostova. Části těl svých obětí jedl.

    Andrej Čikatilo – Wikipedie
    http://cs.wikipedia.org/wiki/Andrej_%C4%8Cikatilo

    v popkultuře pak z jeho příběhu odvozená díla či filmy: Tom Rob Smith - Child 44 nebo Občan X
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
     photo 2746087-1_zpsdeda539f.jpg

    Richard Chase (1950 – 1980) byl americký pomatený schizofrenní sériový vrah, kanibal a nekrofil, který zabil 6 lidí během jednoho měsíce v Sacramentu po vánocích v roce 1977. Byl přezdíván "Upír ze Sacramenta", protože pil krev svých obětí a pojídal jejich ostatky.
    Vše začalo, když se opustil matku údajně kvůli tomu, že se ho snažila otrávit. Poté, co se od něj odstěhovali všichni spolubydlící začal zabíjet a kuchat zvířata, aby je pojídal syrové, popř. z mixéru v kombinaci s coca-colou. Byl hospitalizován po injekci králičí krve do oběhu a v léčebném zařízení pil krev ptáků.
    Zemřel ve věznici na předávkování antidepresivy v roce 1980.

    Richard Chase - Wikipedia, the free encyclopedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/Richard_Chase
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
     photo Luis_Garavito_zps937b1783.jpg

    Luis Alfredo Garavito Cubillos (*1957) aka "La Bestia" nebo "Tribilín" (americko-španělský překlad Disneyeho postavy Goofy) je kolumbijský sériový vrah, který se v roce 1999 doznal ke znásilnění a zavraždění 147 mladých chlapců ve věku 6-16 let. Odhaduje se, že by se počet jeho obětí mohl vyšplhat až na 300. U svých obětí nejprve za příslibu peněz, či dárků získal důvěru a poté je vzal na procházku, kde je znásilnil a podřízl jim hrdlo. Na tělech obětí byly patrné známky mučení.
    Po zatčení dostal Garavito maximální kolumbijský trest, což je 30 let vězení. Kolumbijské právo ovšem po doznání a pomoci nalézt kostry svých obětí povolila Garavitovi požádat o sociální výhody, včetně snížení jeho trestu na 22 let a možného dřívějšího propuštění za slušné chování a další spolupráci.

    Luis Garavito - Wikipedia, the free encyclopedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/Luis_Garavito
    FOSSY
    FOSSY --- ---
    Friedrich Heinrich Karl "Fritz" Haarman, nebo také "Řezník z Hannoveru" byl popraven 15. dubna 1925 za vraždu nejméně 27 mladíků v letech 1918 až 1924. Počet obětí není přesný. Haarman lákal mladé muže k sobě domů - buď na jídlo, cigarety a alkohol, nebo s pomocí Hanse Granse, svého mladého komplice. Obvykle probíhala "akce" následovně: nalákání oběti, znásilnění, zabití (obvykle prokousnutí krku), okradení o majetek, a rozporcování. Maso končilo na trhu jako kvalitní vepřové a kosti končily v řece. Proto není možné určit přesný počet obětí. Sám Haarman tvrdil, že jeho obětí bylo 50 - 70. Obviněn byl i z kanibalizmu, ale k tomu se nepřiznal. Popraven byl gilotinou (údajně na vlastní žádost).

    Fritz Haarmann - Wikipedia, the free encyclopedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/Fritz_Haarmann
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    muzeum zlocinu znate? ;)

    prehled
    http://kriminalistika.eu/muzeumzla/prehled.html
    THE_SON_OF_MAN
    THE_SON_OF_MAN --- ---
    SCHWITA: V kazdem pripade solidni zruda.
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
    WILDENBURY_SQ: Jsem spíše toho názoru, že to byl (mimo jiné) schizofrenní transsexuál fixovaný na matku, který neměl možnost změny pohlaví.

     photo Edgein_zps62c1ffd5.jpg

    Edward Gein (1906 – 1984) je všeobecně považován za kanibala a nekrofila, nikdy ovšem tyto praktiky nepřiznal. Ačkoliv mu byly dokázány pouze dvě vraždy, byl prvním mediálně známým a proslulým vrahem a inspiroval mnoho děl populární kultury (Psycho, Texaský masakr motorovou pilou, Mlčení jehňátek).
    Ed Gein vykrádal hroby. Bral si jak celá těla, tak jen kusy, které ho zajímaly. Mrtvoly stahoval z kůže, ze které si vyráběl obleky. Ustrojený v kožené "náprsence" a do ženského skalpu i s kůží z obličeje, vycházel v noci ven a tancoval. Ženské genitálie, které získal z vyhrabaných mrtvol, si přivazoval přes své vlastní. Z kostí mrtvol si vyráběl hrubé nástroje a na sloupky své postele si připevnil lebky. Postupně začal objevovat svou rostoucí touhu stát se ženou. Časem ho ale tyto praktiky přestaly vzrušovat a začal zabíjet.
    Zemřel na rakovinu v červenci 1984, ve věku 77 let. Je pohřben v Plainfieldu a jeho statek se stal turistickou atrakcí a věci z něj byly prodány v dražbě.
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    SCHWITA: taky slusnej oddil
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Ed Gein - Wikipedia, the free encyclopedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/Ed_Gein

    Tenhle pan byl proste jenom strasne zlej.
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
     photo Ondrej_Rigo_In_Court_zps8b8a7eef.jpg

    Ondrej Rigo (*1955, známý jako Ponožkový vrah) si jako nejznámější slovenský vrah odpykává trest ve věznici Leopoldov. Na počátku 90-tých let došlo v Mnichově, Amsterodamu a v Bratislavě k 9 vraždám. Oběťmi byly, až na jednu výjimku ženy ve věku 22-88 let. Společně s jednou ženou byl zavražděn i její 16letý syn. Přestože byl Rigo usvědčován důkazy a v řadě případů i analýzou DNA, před soudem se k žádné vraždě nedoznal.
    Vodítkem k objasnění všech vražd byl modus operandi. Rigo si vybíral pouze přízemní byty nebo byty s pavlačí. Do bytů vnikal zásadně v noci nebo nad ránem pootevřenými nebo špatně zajištěnými okny. Ve všech případech se jednalo o osamocené ženy. Jako nástroj vraždy použil železnou trubku, tyč, dřevěný kůl, násadu k motyce, dlaždici či kus betonu. Vražedné nástroje zanechával na místech činů. Razantní útoky vedl zásadně do oblasti hlavy. Vlastní ponožky používal jako rukavice, aby na místech činů nezanechal otisky prstů. Oběti po smrti okradl a sexuálně zneužil, jejich hlavy vždy přikrýval polštářem či peřinou. Z bytů odcizoval věci. Přitom kouřil a nedopalky odhazoval na podlahu.

    Ondrej Rigo - Wikipedia, the free encyclopedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/Ondrej_Rigo
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    BROTHER: ps: moje oblibena kapela ma moc pekne tricko... :)

    Integrity | Jonestown | USA Import T Shirt | Officially Licensed Music T shirts, Hoodies and other merchandise.
    http://www.backstreetmerch.com/official_integrity_jonestown_usa-import-t-shirt_int17.html
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    Ivan je máslo v celosvětovém měřítku, ale já jsem pro ty našince..



    V roce 1991 si Roubal pronajal u Čachrova chalupu, kterou nazval Pohádka. Tam choval slepice a prasata. Seznámil se zde s Františkem Heppnerem, který si zde chtěl postavit vodní pilu. V prosinci 1991 však Heppner se svou ruskou přítelkyní zmizel. Roubal jejich zmizení odůvodnil jejich odjezdem do Německa. Na tom by nebylo nic podezřelého, kdyby nezačal Roubal používat jejich vozidlo a rozprodávat jejich nábytek. Navíc jednomu ze svých synů měl údajně říci, že oba lidi zabil a nechal sežrat prasaty. Syn to však u soudu popřel. Soud proto Roubala později zprostil viny z těchto vražd s tím, že pokud nebudou nalezena těla pohřešovaných, nelze vyloučit, že tito lidé žijí.

    zdroj: http://cs.wikipedia.org/wiki/Ivan_Roubal
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
     photo Belle_Gunness_with_children_zps959740d6.jpg

    Belle Gunness (roz. Brynhild Paulsdatter Størseth, přezdívaná Hell's Belle, 1859 – 1908) byla norsko-americká sériová vražedkyně, vysoká 183 cm a vážící 91 kg. Zavraždila většinu svých ctitelů, partnerů a svoje dvě dcery. Možná také zabila oba svoje manžele a všechny svoje děti. Odhaduje se, že zavraždila 40+ lidí během několika desetiletí. Očividným motivem bylo vždy životní pojištění, cennosti nebo eliminace svědků.
    Uškrtila svoje děti, zinscenovala svoji smrt a její osud není znám. Několik lidí ji zahlédlo v Chicagu, prý dožila v Mississippi jako doyenne. Nikdy nebyla dopadena.

    Belle Gunness - Wikipedia, the free encyclopedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/Belle_Gunness
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    SCHWITA: fajn doc

    Jonestown - Život a smrt v Chrámu lidu / Jonestown: The Life and Death of Peoples Temple (2006) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/229140-jonestown-zivot-a-smrt-v-chramu-lidu/
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
     photo Jeffrey-dahmer_zps93ec8896.jpg

    Jeffrey Dahmer (1960 – 1994) byl americký sériový vrah, kanibal a nekrofil, který zavraždil 17 chlapců v letech 1978-91. Přes den pracoval v čokoládovně, v noci obcházel černošské gay bary a náhodně si vybíral své oběti. Jeho oběťmi byli mladí černošští a asijští homosexuální gigolové. Obvykle je opil a poté uškrtil. Na některých mrtvolách se nekrofilně ukojil, s jinými zvrhle experimentoval. Nechával si trofeje (uřezané penisy, hlavy).
    Dahmer byl dopaden v roce 1991. kdy nahý Tracy Edwards zastavil policejní hlídku a uvedl, že byl v nedaleké garsonce napaden nožem. Policistům se po vstupu do bytu naskytl hrůzný pohled. Uprostřed pokoje byl sud se čtyřmi lidskými trupy. V ledničce našli dvě hlavy. Dalších sedm hlav bylo uvařených. Po bytě byly rozvěšeny mužské genitálie, lidské lebky a kosti.
    Souzen byl jako duševně způsobilý, ale ve státě Wisconsin je trest smrti zrušen. Proto jej odsoudili patnáctkrát na doživotí nebo na 936 let. V roce 1994 byl Dahmer napaden spoluvězněm , který ho probodl násadou od koštěte, když uklízeli toalety. Dahmer zemřel při převozu do nemocnice na mnohočetná poranění.

    Jeffrey Dahmer - Wikipedia, the free encyclopedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/Jeffrey_Dahmer
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
     photo Jim_Jones_3_zpsadd4b368.jpg

    James Warren "Jim" Jones (1931 – 1978) byl zakladatel sekty Chrám lidu (Peoples Temple), propagátor rasové snášenlivosti a levicových myšlenek. 18. listopadu 1978 nařídil přítomným více než devíti stům členům své sekty hromadnou sebevraždu (otravou, pravděpodobně v nějakém nápoji), kterou část z nich opravdu provedla. Podle pozdějšího zvukového záznamu jednoho z vyšetřovatelů[8] mělo ale 70-80 % z obětí na svých tělech vpichy po injekčních jehlách minimálně 150 z nich (pravděpodobně však více) střelná poranění. Ti, co se pokusili o útěk, byli zastřeleni ozbrojenci z řad Jonesovy sekty. Pouze několika málo se podařilo utéci do okolní džungle. Celá událost si vyžádala 915 obětí na lidských životech, z toho asi třetiny dětí. Mezi mrtvé přibyl i sám Jim Jones, ten se však neotrávil – byl nalezen s prostřelenou hlavou.

     photo jonestown_zpsa8e928c7.jpg

    Jim Jones – Wikipedie
    http://cs.wikipedia.org/wiki/Jim_Jones
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
     photo 294737_469283019821700_1093915319_n_zpseafb6384.jpg

    Herman Webster Mudgett (1861 – 1896), lépe známý pod pseudonymem Dr. Henry Howard Holmes, byl prvním dokumentovaným americkým sériovým vrahem v moderním slova smyslu. Během Světové výstavy v Chicagu v roce 1893 si Holmes otevřel hotel, speciálně přestavený a určený pro vraždění. Motivem zabíjení byly životní pojistky.
    Přiznal se ke 27 vraždám, z nichž 4 byly potvrzeny, je ovšem podezříván ze zabití až 200 lidí.
    Holmes byl pověšen v roce 1896. Do momentu své smrti byl velice klidný a nejevil známky stresu. Na šibenici se mu nezlomil vaz, 15 minut se pomalu dusil, než byl prohlášen za mrtvého.

    H. H. Holmes - Wikipedia, the free encyclopedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/Herman_Webster_Mudgett
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
     photo lopez_zps7cfb67ff.jpg

    Pedro Alonso López (*1948) je kolumbijský sériový vrah obviněný ze znásilnění a zabití více než 300 dívek po celé Jižní Americe. Lopéz začal být nazýván jako Andské monstrum (Monster of Andes) v roce 1980, když zavedl policii k hrobům 53 svých obětí v Ekvádoru, všechno dívky staré 9-12 let. V roce 1983 byl shledán vinným z pouze vraždy 110 dívek v Ekvádoru a dostal doživotní trest, přiznal se také k vraždě dalších 240 pohřešovaných dívek v sousedním Peru a Kolumbii.
    Lopéz byl propuštěn z vězení v roce 1998.

    Pedro López (serial killer) - Wikipedia, the free encyclopedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/Pedro_L%C3%B3pez_(serial_killer)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam