• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_ANAVIČeská strana sociálně demokratická (ČSSD)
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    LOPIK: Z nuly? To si nemyslím. Po listopadovém převratu měli členové ČSSD (alespoň podle tety Wiki) možnost kandidovat za Občanské fórum, takže ta čtyři procenta, co strana získala v prvních svobodných volbách, bych brala s rezervou. Dalším problémem je to, že strana už měla dlouholetou tradici, na rozdíl od SPOZu, který sice jede výhradně na Zemanově vlně, nicméně jeho volební preference sotva překračují pět procent.

    Zeman dobrovolně stranu opustil a založil novou, tak nevidím důvod, proč bychom se k němu měli stavět jako k parťákovi, kor když zastává úplně jiný program. Ty řeči o tom, jak si přeje vítězství ČSSD, jsou jenom takové pohádky, kterými se snaží některé členy utáhnout na vařené nudli.

    Zrovna já nejsem ten typ, kterej se bude někomu podbízet proto, že zrovna frčí, a jsem ráda, že nejsem ve straně jediná. Nemůžeš voličům něco slíbit, udělat dlouhej nos a pak si hrát vlastní písničku. Bohužel to někteří spolustraníci dělají a ani se za to nestydí (Hulinský, Hasek Mihály). Brr, už jenom z toho, že tihle lidi jsou ve stejný straně jak já, mě mrazí...
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    OMO: Mně přesně tenhle přístup přijde strašně krátkozrakej a hlavně nesmyslnej - Zeman tu stranu podruhý založil, z nuly je vytáhnul kde jsou - všichni se na tom doteď vezou a hodně členů si to pamatuje. U voličů to pak bude ještě víc procent.
    Pro tu stranu je absolutně nemožný nějak se od Zemana distancovat nebo odpoutat - to prostě nejde, protože on sám je víc ČSSD než zbytek strany i když nemá členskou průkazku. Nikdy se lidem jako Diensbier nebo i ten Sobotka nepovede Zemanovu stín ani přiblížit, natož ho překročit - jen tím jak sobě, tak i straně ubíraj síly.
    Přitom teď je taková příležitost k Zemanovi se spíš přihlásit a hodně na tom vytřískat - on sám je populárnější než celá ta strana. Jestli se pak opravdu bojí nějakýho sdružení jeho přátel, tak ať to rovnou zabalí, taková ČSSD si ani nezaslouží existenci natož politickej úspěch. Chovaj se jak děcka, ne jako partaj..
    OMO
    OMO --- ---
    IVANA_ANAVI: No prave. Zeman pokracuje ve sve pomste za nezvoleni prezidentem, je to stejny jesita co neodpousti, jako byl Klaus. Vedeni CSSD si toho nastesti je vedomo, proto se mi libi to usneseni, ze kdo jde z Rusnokem, at jde ze strany. Ale pak je tam ten Hasek, oportunista co se sveze na cemkoli, co Zemanovi servilne po zvoleni nesl slivovicku ze sve zahradky... To je ta cast CSSD, ktera ma rozkladny potencial, zavani minulosti a mela by odejit do SPOZ. Idealistum v CSSD fandim a drzim palce.
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    BOBR: Celá ČSSD rozhodně nekámoší se SPOZ.
    BOBR
    BOBR --- ---
    Nezdálo se, ale vypadá to, že SPOZ a ČSSD are friends. Kdo opustí loď?
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    Najednou jsou Škromyho facebookoví přátelé reprezentativní entita. Lol.

    BTW Je ta hvězdička na jeho klopě fakt znak Rekonstrukce státu? Čekala bych, že by tam potom byl černý paňáček...
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    "Kalousek může i za povodně." :D
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    Podle nejčerstvějších informací bude v nedělních Otázkách Václava Moravce vystupovat i Zdeněk "Sluníčkový den" Škromach. Kdo se bude dívat? :)
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    RADIM91: Ano, to je ten proud mladých, po kterém se snad JONY pídil na veverkovské diskuzi :)
    RADIM91
    RADIM91 --- ---
    Rovnou přihřeju polívčičku našemu klubu v rámci MSD: http://idealiste.cz/ :)
    SVORO
    SVORO --- ---
    Dobrý den Kalousek Ven :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam