Exposlankyně Orgoníková: Spor Hašek vs. Sobotka stále žije, u nás má hejtman navrch | Zprávy z domova | Lidovky.cz
http://www.lidovky.cz/...u-nas-ma-hejtman-navrch-piu-/zpravy-domov.aspx?c=A140412_191831_ln_domov_hm
Lidovky.cz: V podzimních volbách vás ale voliči vykroužkovali, a to jste byla jedničkou na kandidátce. Proč jste tedy odpovědnost za výsledek voleb nepřijala dříve?
Já vám to řeknu asi takhle. Proti mně tady byla udělaná ohromná kampaň. Bylo to zapříčiněno i některými našimi členy, zejména seniory, kteří se rozhodli, že by to mělo být jinak. Já jsem ale měla samozřejmě podporu předsednictva, i ten kraj mě volil. Já nemohu říct, že nebudu kandidovat, když jsem navrhovaná. Ale ten trend proti mně tady byl silný. Nevolte staré opotřebované poslance atd. A to prostě není hezký. To už jsou osobní útoky, přitom jsem nedopadla zase tak nejhůř, nato že jsem tak dlouho v politice.
Soudruzka lze, jako kdyz tiskne. Zadna "ohromna kampan" vuci ni v HK vedena nebyla. Nebyl vylepen jediny plakat nebo billboard, ktery by volice vybizel k jejimu nevoleni.
Byla to pouze a jedine jeji vlastni neschopnost a nesnasenlivost, co zpusobilo jeji vykrouzkovani.
Ale proc to nesvest na "haskovce", ze?