• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_ANAVIČeská strana sociálně demokratická (ČSSD)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    kdyz neprokazes dostatecnou loajalitu, tak si jednoduse neskrtnes, cili nemas nejmensi sanci cokoli ovlivnit a to ani na ty nejnizsi urovni. takze si muzes vybrat, bud se obcas nekam dostanes, ale musis tak trochu zkousnout svoji hrdost a cekat, jestli neprijde nejaka zmena, ktera samozejme neprijde, anebo se na to muzes rovnou vykaslat. nic mezi tim.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    OTAVA: kdyz uz jdes na krajskou konferenci, coz mimochodem neni ani trochu samozrejmost, predpoklada se, ze budes zaskrtavat tak, jak ti bude receno predsedou tveho ovv. takze mas pravdu. nicmene nikdo ti za paravanem necumi pod ruce, takze sance by byla, akorat ze na to ma koule mozna pak jednotlivcu.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Tak si rikam - bud jsou tedy ty volitele uplatni, taky ktreteni, nebo ty volby cinkly.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Coz mi na CSSD prijde nejvtipnejsi, jak se clenska zakladna bouri, predstavuje alternativy, ma nejake nazory a pak prijdou volby a zase tam nahodou zvoli ty stejny kreteny.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Protoze voni jako umej ty volby do predsednictva jestli mijako rozums.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    BESH: ok, to zni fajn.

    nicmene s tou nasaklosti bych byla opatrna, alespon u cssd jako celku. to jsou neustale krasny reci o tom, jak uz se ty stary rekneme tvare nebudou nikde protezovat a sup ho, na krajsky konferenci pred mesicem zvolili do uvv hulinskyho jako jedinyho kandidata. tyvole jako. :)
    asi to bude znit blbe, ale ja bych cssd prala pad na jeste hlubsi dlo, nez kde se ted nachazi a to z jednoho prostyho duvodu - pokud je stale jeste ve hre nejaka moc, byt minimalni, nemaj ty nejvetsi mrdky nejmensi duvod se na to vykaslat a proste jednou provzdy zmizet.
    BESH
    BESH --- ---
    POZITRON: Sice je z trojky, ale podle me neni ani za mak nasaklej tou mistni starou gardou. Za me (coby zelenyho z P3) cajk. Mozna na me trochu moc "slusnak", ale to asi stejne vetsina bere jako plus. :)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    a kdo to vubec je ten Hlavacek? ja vim, ze je to predseda MSD, pravnik, ale zaroven taky vyrostl z ty particky na Praze 3, kde to proste vzdycky smrdelo. krom toho koncentrace lidi prave z tyhle MO je v ruznejch organech a na uradech docela zarazejici, nevsimli jste si?
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    ECLECTICA: neurazi, nenadchne :)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    Jak se vím líbí kandidátka do EP?
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    IVANA_ANAVI: V proklamacích. V praxi třeba antisemitismus...
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    LOPIK: Tak zrovna součástí komunismu je internacionalismus :D
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    XARGH: myslim ze jim negativne preferencema nezahyba.. imo ta strana tam takovyhle lidi taky potrebuje, myslim ze takovy ti "tradicni" volici cssd (tzn. co poptavaji neco jako komunisty-light) porad jeste existuji..
    XARGH
    XARGH --- ---
    LOPIK: nechapu te :-/

    jinak jsem se dozvedel, ze foldyna byl zvolen jako protipol bohouse sobotky a jako odpor vuci slunickarske praze, na kterou on udajne stale nadava.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    XARGH: Zkus si predstavit, kolik z tech lidi co treba i tady kritizuje Foldynu by ty socany vubec nekdy volilo at uz s Foldynou nebo bez nej.. Pak se zamysli znovu.
    XARGH
    XARGH --- ---
    prosim, vysvetlete mi nekdo, jak je mozne, ze neco jako Foldyna bylo zvoleno mistropredsedou CSSD...
    _PU
    _PU --- ---
    ČSSD mezi realitou a iluzemi | A2larm
    https://a2larm.cz/2018/04/cssd-mezi-realitou-a-iluzemi/
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Hele kdyz pujde ted CSSd do vlady s andrejem, co mu brani any po vysloveni duvery neposlal CSSD doprdele a hlasoval ve snemovne s SPD a KSCM ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam