• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANARCHYAdvanced lifesaving
    TABORACEK
    TABORACEK --- ---
    LORD_WANG: hele ja na tom netrvam, takze pokud chce nekdo karimatku vic nez ja, klidne me preskoc:)
    GONDAR
    GONDAR --- ---
    LORD_WANG: hlasim od znamych dalsi dve. nemam to stopnout, kdyz pises, ze mnozstvi je omezeny ?
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    WOJTYLA: jo makám na tom, ale ze zajemcu bude vic nez karimatek jsem necekal :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    TABORACEK: Tak pokud je oksle najednou tak to musi bejt vyrazne levnejsi
    TABORACEK
    TABORACEK --- ---
    hele za ty prachy bych to asi vzal taky, horsi je, ze postovny je vic nez karimatka:)
    GONDAR
    GONDAR --- ---
    LORD_WANG: ..a krome ty pro me mam jeste zajemce o jednu dalsi;] dej vedet, jak dopadlo vyjednavani o postovnym.
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    WOJTYLA: v EDC je dalsi, maji tam 4, ANARCHY uvazuje o dalsi, jeden kamos se rozmysli a ja uvazuji o dvou. tvl, to jsou 4 kua malo! jdu to koupit :D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LORD_WANG: beru jí jednu
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    A teda jinak jak koukam na ten obrazek, tak se da skladat tak jak je to vyfocene =- ale ja ji normalne roluju jako bezne karimatky, a jde to bez vetsich potizi
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    Potvrzuju, tuhle karimatku mam, a az na to, ze je o neco malicko vetsi nez bezne karimatky (ale fakt jen o trosicku) je vynikajici - jednak to pouziti jako nositka je naprosto luxusni (lepsi jsou asi jen nositka s pevnym ramem/konstrukci - ktera se ovsem do batohu prece jen skladaji dost spatne ;-) ), druhak diky tomu, ze ma jednu stranu tvrdou, tak si ji clovek muze dat treba i na beton pokryty malymi kaminky a presto je prakticky neciti - kdo nekdy vyzkousel vi asi presne o cem mluvim ;-)

A po pravde uvazuju, ze bych si poridil jeste jednu
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    DOTAZ (sorry za spam):
    Nechcete někdo švédskou armádní karimatku, která současně slouží jako nosítka?
    Výhody:
    - je podlepená opravdu pevným plastem - neroztrhne se, unese člověka s jistotou, částečně otupí ostré výstupky podloží při spaní
    - má madla příhodně rozmístěná po obvodu, díky pěně karimatky jsou opravdu pohodlná a neřežou do ruky
    - má popruhy pro fixaci raněného
    - původně je myšlená jako skládací, ale dá se i stočit jako normální, pokud to něčím stáhnete nebo dáte do obalu
    Nevýhody:
    - díky plastu je tužší a hůř se skládá/stáčí
    - je samozřejmě těžší, než normální (našel jsem někde 1,1kg)

Zamýšlím si ji koupit nastálo do auta coby normální karimatku / nosítka se můžou hodit.

ID ANARCHY ji vlastní, já tehdy prohloupil a nekoupil a v čechách ji už nikde nevidím.

Tak bych ji koupi přes ebay z británie a tak mě napadlo, jestli se někdo nechce šábnout o poštovné. Jsem z Prahy.

Swedish Army Sleep Mat | eBay
    http://www.ebay.com/...sh-Army-Sleep-Mat-/272411730668?hash=item3f6d0122ec:m:m5e1iw68bWNEfeJNny-VZCg

ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    tak na to bych vážení přátelé taky zajel a přispěl i nemalou sumou peněžní
    TABORACEK
    TABORACEK --- ---
    STENNY: Ne, obavam se ze letos to nebude.
    STENNY
    STENNY --- ---
    TABORACEK: Nějaké nové info o tom, kdy dorazí vrchní postapo zubař do Čech?
    SWIST
    SWIST --- ---
    TABORACEK: Pokud bude vyhovující termín tak bych určitě měl zájem.
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    TABORACEK: zalezi na terminu,ale zajem mam
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    TABORACEK: Jednoznacne bych se rad zucastnil
    WRIGLEY
    WRIGLEY --- ---
    TABORACEK: tohle zni dost zajimave, takze pokud jste ochotni pribrat I cizi lidi, tak se hlasim.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    TABORACEK: Pocitej semnou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam