• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANARCHYAdvanced lifesaving
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    Wang, Vampyrcik, Anarchy, Wrigley - auto v sobotu rano. odjezd domu v sobotu, prijezd zase v nedeli.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Kdože to tedy jede z Prahy v sobotu a v neděli večer po kurzu / testech / slavnostnímu předávání diplomů před nastoupenou jednotkou / ... zpátky? :)
    BAAL
    BAAL --- ---
    Vazeni, kvuli nepredvidatelnym okolnostem, bohuzel ja a Tuile nemuzeme prijet, jsme samozrejme smireni se zaplacenim cele castky atd.

Nicmene pokud by se tu nasel nekdo kdo by nas chtel zastoupit, tak radi prenechame kurzovne se slevou, takze kdyby tu nekdo takovej byl tak se ozvete.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    STENNY: Pojedem z Chodova, ale jsme líní a sovy, nikoli skřivani, vyrážet před sedmou za šera na namrzlé silnice se mi moc nechce: Radši bychom tedy jeli v pátek pozdě večer a přespali u kamaráda Bagra v Hředlích (to je o vesnici vedle), pokud mu to nebude překážet. Známe se asi dost na to, abys tam mohl bez nějakých pocitů nepatřičnosti přespat taky, kdybys chtěl...

ANARCHY: Aldarion + Trpaslice jedou, přespání so/ne pro oba, díky! ;)
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    A případně můžu nabídnout odvoz ze Zličína, v pátek tak nějak později, cca 21 hod, v neděli zpátky naopak musím jet tak v 17.30 nejpozději.
    WRIGLEY
    WRIGLEY --- ---
    tak jen pro formu: ubytko so-ne, bez certifikace, ucast plati a tesim se. cesta zajistena.
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    Prosim ubytování v pátek i so.
    BAAL
    BAAL --- ---
    Jo a bereme zase kávovar, protože hádám, že Radan se nedovybavil, takže si vemte drobný do prasátka pokud budete mít zájem.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    TUILE: predpokladam, ze stejne jako posledne, tedy pokud se nepletu tak sraz na miste snad v 08:30, zacatek v 09:00 (opravte mne, pokud to bylo jinak)
    TUILE
    TUILE --- ---
    (jinak mist v aute budeme mit 2-3 podle tloustky cestujicich- jen ta nase kara je plecka. a vyrazime z vysehradu bud uz v patek a nebo az v sobotu :) )
    TUILE
    TUILE --- ---
    zvazujeme, jestli pojedeme v pa nebo v so. v kolik bude zacatek?
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    SWIST: cekam na to, az mi Radan posle seznam jidel ze kterych muzeme vybirat, pak to udelame stejne jako na predchozim kursu - tedy kazdy si objedna jidlo a Radan potom domluvi na kdy to chceme
    SWIST
    SWIST --- ---
    ANARCHY: Ještě mě napadlo, posledně se dávalo do hospody vědět ohledně obědů, aby jsme zbytečně nečekali a oni se z toho nezblíznili.. Uděláme to letos stejně?
    STENNY
    STENNY --- ---
    ANARCHY: Mám zájem o ubytování ze soboty na neděli a certifikaci.

Pokud by někdo jel z Prahy co nejblíž Hájům, rád se přidám do auta. V rámci metra se přiblížím.
    SWIST
    SWIST --- ---
    ANARCHY: Hlásím se taky o ubytování so-ne. Certifikaci nechci.

Jinak neměl by někdo pro mě místo v autě, ideálně pokud by vyrážel z východní části Prahy - bydlím na Biskupcově. Jsem samozřejmně schopný se někam přiblížit. Pokud by se místo nenašlo, tak bych požádal o ubytování i na páteční noc.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    ANARCHY: Jeste doplnek: potrebuju jeste pocet lidi kteri budou chtit tu NAEMT certifikaci, v idealnim pripade treba do pondeli
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    ANARCHY: Tak ubytovani bude cca za 350,- za noc a cloveka.
    Defaultne pocitam s tim, ze kdo projevil zajem o ubytovani, tak ze jde o noc ze soboty na nedeli - pokud by nekdo chtel i ubytovani z patku na sobotu, tak to prosim explicitne zduraznete.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    Takze kurs se nam blizi, pro jistotu znovu seznam v tuto chvili zavazne prihlasenych lidi. Pokud by nekdo v tuto chvili odpadl, bude zalezet na radanovi kolik z ucastnickeho poplatku bude chtit uhradit.

ALDARION
    ANARCHY
    BAAL
    LORD_WANG
    NAVARA
    OTAKAR
    STENNY
    SWIST
    TRPASLICE
    TUILE
    VAMPYRCIK
    WRIGLEY

Dale potrebuju co nejrychleji objednat ubytovani na miste - na aktualni cenu jsem vznesl dotaz a snad se to dovim co nejdriv, ale predpokladam neco velmi obdobneho co posledne (pokud si nekdo cenu pamatujete, tak prosim napovezte, ja to z hlavy nedam).
    Zatim zajem o ubytovani projevili:

BAAL
    NAVARA
    OTAKAR
    STENNY
    TUILE
    WRIGLEY
    STENNY
    STENNY --- ---
    Zubařský workshop bude v únoru. Volná data jsou 9.,10.,16.,17. Hlasujte zde: https://doodle.com/poll/ysv3d5cfeeghpd8a . Místo konání je Havlíčkův Brod. Další detaily pošlu přihlášeným do zpráv.
    Maximální počet lidí je cca 14, jinak se u ukázek budeme mačkat a zkoušení úkonů se protáhne.
    Hlasování uzavřu pravděpodobně příští pondělí.
    STENNY
    STENNY --- ---
    STENNY: Hrubou osnovu jsme se zubařem sestavili, on sám ji ještě upravuje. Bude to jednodenní akce a součástí bude blok na téma "čím vybavit domácí lékárnu pro řešení zubních problémů v případě delšího výpadku služeb."
    Zatím to časově vypadá na jaro 2019; do konce roku by měla být jasná dejme tomu 4 možná data, která pak dám k hlasování.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam