• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANARCHYAdvanced lifesaving
    SWIST
    SWIST --- ---
    Pokud by se nikdo nechytil tak se můžu zeptat offnyx kamaráda..
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    STENNY: Gobers bohužel onemocnel. :(
    STENNY
    STENNY --- ---
    Uvolnilo se jedno místo na zubařském workshopu. Náhradník Gobers se neozývá, takže: je tu ještě někdo, kdo by chtěl jet a nedostalo se na něj?
    TABORACEK
    TABORACEK --- ---
    Jestli chcete nekdo svezt z tech strancic, tak to potrebuju vedet nejpozdeji zitra vecer, abych vyndal z auta detsky sedacky:)
    BAAL
    BAAL --- ---
    Muze nekdo potvrdit, ze tam je nejaka otevrena nadrazka nebo libovolny jiny podnik kam pujde zapadnout na ty dve hodiny?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    a 30 min v mrazu je lepších než 120 min :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    TABORACEK: jestli nevymyslíme nic lepšího...

Máme tam být do 9:45 na místě, Strančice - Havlíčkův Brod je 1:05,
    takže Os 2519 s příjezdem 8:10 do Strančic dá krásných 30 min rezervu.
    TABORACEK
    TABORACEK --- ---
    hele jestli chcete nekdo vzit z tech strancic, tak se muzeme dohodnout, ale do prahy kvuli tomu nepojedu...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Není tam nějaká možnost přijet večer předem a přespat?
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Je to blby, mikrobus zabavil reditel na nejaky skoleni, coz ma prioritu, takze odvoz dalsim lidem nabidnout nemuzu. :(
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    vlakem je to z hlaváku do Strnačic cca 35 minut, to by nemuselo být zas tak špatné :)
    TABORACEK
    TABORACEK --- ---
    Ja pojedu autem, ale strnacicky nadrazi, takze asi spis zpatky muzu nekoho nablizit
    BAAL
    BAAL --- ---
    Pokud by mne nekdo vzal budu rad, pokud pojedete vlakem take ocenim spolecnost kdyztak napiste at se najdem ve vlaku.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    GOBERS: My nesmime ani naznacovat... ;-)
    STENNY
    STENNY --- ---
    Co se týká vlaku, tak posunout začátek workshopu by se možná dalo, ale z mé omezené zkušenosti (cca 4 jízdy za poslední rok) je spoléhat na včasnost vlaku Praha-Havlíčkův brod chyba, hraničící s choromyslností. Zvlášť v zimě. Zpoždění v HB klidně přes půl hodiny.
    Takže kdybych jel vlakem, jedu na tu osmou a na nádraží zalezu do bufetu nebo pekárničky.
    SWIST
    SWIST --- ---
    ALDARION: Jo, taky jsem tušil že to je před osmou, ale nechtěl jsem se hádal a byl jsem línej ten spoj hldat.. :D Každopádně to na tom nic moc nemění, i když je pravda, že pokud bude mít vlak spoždění, tak yb to mohlo vyjít akorát.. :D

Pokud by se ti sehnalo sehnat velké auto tak by to bylo asi nejlepší řešení.
    ISCH
    ISCH --- ---
    ALDARION: Mas pravdu, psala jsem ty cislovky chvili po probuzeni.

Tady vidite ty nasledky!!!
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    ISCH: NAVARA: SWIST: WRIGLEY: Jste si jistí tím vlakem, co dorazí před sedmou? Mně jízdní řád tvrdí, že rychlík z Hlaváku jede 6:03->7:57 (a 8:03->9:57). Čekat od osmi do desíti je taky otrava, ale přijde mi to o dost míň nelidské a v Havlbrodu mívali nonstopáč.

Zkusím si půjčit osmimístného Jumpyho, to by bylo tak akorát (už jsme domluvení, že pojedem ve čtyřech), ale nemám to jisté...
    STENNY
    STENNY --- ---
    NAVARA: Hlavně nezapomínej, že kdo se resuscitaci nebrání, ten ji potřebuje! :))
    ISCH
    ISCH --- ---
    NAVARA: Vsechno je jedmou poprve!

A ano, presne tak, predpokladam zaludnosti venkova a toho, ze proste bude zavreno/budou otevirat v devet a bude to na druhe strane mesta.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam