• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANARCHYAdvanced lifesaving
    STENNY
    STENNY --- ---
    WRIGLEY: Jen sobota. Dva dny teď z Mikiho vyrazit nelze.
    WRIGLEY
    WRIGLEY --- ---
    STENNY: hele a 30. znamena jen sobota nebo az do nedele, jak jsme se bavili na konci predchoziho kurzu?
    STENNY
    STENNY --- ---
    Mám dva možné termíny na pokračující zubařský workshop - 30.3. a 4.5. Miki je teď ve značném časovém presu, takže tohle jsou jediné možné termíny až někdy do půlky května. Preferoval by 30.3., takže pokud to jde, vyjděme mu vstříc.
    Hlasování zde https://doodle.com/poll/tem56ingpqvbfhyq .

Lokace jako minule, čas i cena se ještě bude ladit. Ale rozhodně to bude obsažnější a s praktickými cvičeními.
    WRIGLEY
    WRIGLEY --- ---
    STENNY: anarchy se tvaril, ze se na to podiva.
    TABORACEK
    TABORACEK --- ---
    Ja si tu vybavu koupim klidne sam po vlastni ose, ale prijde mi praktictejai, kdyz se dohodnem a objedname to u mikiho vsichni najendou a pekne mu to zalepime v hotovosti abysme ojebali burese a jeho eet
    STENNY
    STENNY --- ---
    Dík všem za podrobnou zpětnou vazbu, vezmem ji v úvahu :)

BTW, už někdo rozchodil ten NAEMT login od Radana? Protože mně to pořád nejde, trvá to už měsíc a dost mě to přestává bavit.
    GONDAR
    GONDAR --- ---
    STENNY: parada, zahrnovalo to i pro me podstatny postapo varianty "profi zubar neni a nebude"...jestli ji v garazi jeste najdu, priste vemu tu svou low_grade aliexpress sadu na trhani zubu ;) protoze chci mit aspon minimalni level "umim nekomu vytrhnout zub"...a se zbytkem nas pozdeji snad zachranej zubari s vrtackama na 12v/slapacich kolech ;)

bylo by prima, kdyby se podaril dat dohromady seznam tech esencialnich veci..to snad pujde pak zkompilovat z videa. nebo jestli to jeste nekdo mate cache, nahodte ;) ...a pak pujdu na nakup do meho oblibeneho obchodu ;)
    Buy dentist set and get free shipping on AliExpress.com
    https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=AS_20190210122725&SearchText=dentist+set

...echo pro pripadny rozumbrady ohledne nakupu tehle veci od cinana a tedy ohledne nezarucitelny kvality: ta trhaci sada me tam tenkrat stala asi $60-80 dolaru. jinde stoji nasobne vice = proste bych do ni pro strycka nahodu nesel. a to samy plati i o tom dalsim hardware...tedy pro sebe to beru tak, ze je lepsi mit cinana nez nic ;) zaroven jsem pripravenej na to, ze miki rekne, ze temahle cinanskejma klestema by nikomu na zub nesahl. no ale kdyz to muze byt sroubovakem/svycarakem, tak mozna nejspis nebude tak zle ;D

btw video zpracuju az po jobu (cca 7-14dni), mikimu to pisu.
    SWIST
    SWIST --- ---
    STENNY: Za mě taky super.. Jako úvod to bylo fajn a rozhodně se těším na případné pokračování. Jak bylo již zmíněno níže, začátek by bylo fajn posunout tak aby byla návaznost na vlak a rozhodně by byla fajn větší časová dotace. Kor pokud bude i třeba praktická ukázka.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    ANARCHY: Mozna jeste jedna vec ktera mne napadla, a to jestli a jak uspesne bude pri nejakem improvizovanem zubarskem zakroku fungovat analgezie kombinaci Paralenu a Ibuprofenu (nebo neceho jineho co se da sehnat i transportovat bez potizi se zakony) v pripade ze lokalni anestetika typu (novo/izo/mezo...)kain (ktera jsou na recept) nebudou dostupna, a jestli se da pouzit sedace napr. pomoci bdz (predpokladam, ze ani pacient nebude v takove situaci moc v pohode)
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    STENNY: Za mne super, jediny namet co mam je ten, ze si to klidne zaslouzilo byt dva i vicekrat delsi a obsaznejsi, klidne za vyssi cenu, rozhodne mam velky zajem o pokracovani, idealne i s nejakymi praktickymi ukazkami, pokud neco takoveho bude mozne
    BAAL
    BAAL --- ---
    STENNY: Za sebe můžu říct, že se mi to líbilo moc v zásadě nemám žadné výtky, jediné co bych pro příště ocenil je posunutí začátku o kousek aby to navazovalo na ten pozdější vlak.

Pozitivum největší za mě je, že je to člověk podobného ražení, takže tam nebyla ta obvyklá informační zed medicinského personálu, která je často u lidí pracující v tomto oboru vidět a koneckonců tady v audítku to proběhlo také.
    STENNY
    STENNY --- ---
    Účastníci včerejší zubařské akce - hrňte prosím mně a Mikimu zpětnou vazbu, dokud to máte v čerstvé paměti. Když nebudeme vědět, co se líbilo a co se nelíbilo, nebudem to umět zlepšit :)
    WRIGLEY
    WRIGLEY --- ---
    WRIGLEY: za 5min jsem u kas
    STENNY
    STENNY --- ---
    ISCH: Mně ne, ale když si tam sedám, tak to vypadá, že si auto obouvám :))
    Na druhé straně sestava Anarchy - Trpaslice - já na zadním sedadle nabízí jedinečnou možnost názorné demonstrace "takhle to vypadá při únosu, milé děti."
    ISCH
    ISCH --- ---
    STENNY: Mne se vzadu dela soufl, ale jeste mam nekde kinderil.
    ISCH
    ISCH --- ---
    ALDARION: Tak se alespon po ranu zasmejeme...
    STENNY
    STENNY --- ---
    ALDARION: Hrana se hlásí, že si sedne dopředu :)
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    ISCH: Nějak se to zvládne, jedna hrana si sedne dopředu a Trpaslice je skladná. ;)
    ISCH
    ISCH --- ---
    ALDARION: Ja bych i jela, ale to se nevlezem :D
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    ANARCHY: Pisu si 1x Anarchy.
    Takze je jeste misto mezi Anarchym a Stennym. ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam