• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOOMICZApple bez Steva Jobse
    CROSS
    CROSS --- ---
    Tak co dneska? ;-]

Zajímavé čtení o dosavadních keynotes, mimochodem:
    The hidden structure of the Apple keynote – Quartz
    http://qz.com/261181/the-hidden-structure-of-the-apple-keynote/
    SCHRAPNEL
    SCHRAPNEL --- ---
    V com robia tie prezentacie? V Keynote? Ide mi o tie animacie, ako vyrastie graf a pod. Cele je to take zive. Naposledy som v Keynote robil prezentaciu k diplomke par rokov dozadu a pripadalo mi to ako taky okliesteny powerpoint ...
    ROBOTEK23
    ROBOTEK23 --- ---
    ten Tim Cook je hroznej suchar.. zdá se mi, že se mu snad i třese trémou hlas.. :/
    CROSS
    CROSS --- ---
    Pokud by chtěl někdo pokračovat v debatě odtud, tak moje reakce na [ NELDE @ iPhone - Apple reinvented the phone .... ]

Jelikož se v marketingu trochu pohybuju, je mi jasný, že ty počty nejsou takhle jednoduchý. V každém případě, pokud se Apple rozhodne přijít s low cost iPhonem (například kvůli sjednocení konektorů), nebude to primárně pro americký trh, protože tam je prostor pro růst relativně malý. Bylo by to pro trhy jako Čína nebo třeba i Indie, kde Apple z různých důvodů (především distribuce) zatím není [tj. v Indii].

Rozhodně to nebude ani pro trhy jako je český, aby rodiče mohli kupovat iPhony dětem. ;-]
    ROBOTEK23
    ROBOTEK23 --- ---
    VXP: Upřimně řečeno je iPad mini výrazně praktičtější. IPhone 5 mi taky vyhovuje svoji velikosti. Myslim, že tohle jsou stejně ale projekty na kterých se podílel ještě SJ.

Od tý doby co tam neni mi přijde, že se mi apple častěji seká, ale možná je to jenom dano psychologicky :)

Je to skoda, ze nezil dalsich 20-30 let. Byl to vazne vizionar a apple stoji ted uz jen na jeho odkazu. Ten novej iOS mi prijde jako vykradeny konkurenti :-(

VXP
    VXP --- ---
    ale pokud iPhone light neni fejk, tak to jde pekne do kopru... vzdycky se hralo na uzasny design a exkluzivni provedeni... tohle je k smichu...

jinak Jobs rikal... ipad mensi nebude, iphone ma idealni uhlopricku... prvni co po jeho smrti udelali je mensi ipad a iphone s vetsi uhloprickou, takze spousta lidi nezvladne ovladat zarizeni jednou rukou, protoze tam proste nedosahne...
    VXP
    VXP --- ---
    TOOMICZ: to ukaze az cas :)

nebyt Jobse, ktery donutil Apple koupit NEXT, tak dneska neni ani NEXT, ani Apple :)
    LORDSMRT
    LORDSMRT --- ---
    Já mám osobní dojem,i když z pohledu laika,že Apple upadne pomalu do zapomění a trh ovládnou Asijské firmy popř. Samsung nebo Huawei. Nový Iphone 5 i Ipad 2 přišli imho jen s kosmetickými změnami,za to s přemrštěnou cenou. MacPro s 12 jádry vypadá sice hrozně zajímavě,ale za 5000$ bych si dokázal postavit lepší dělo. Tak nevím...
    TOOMICZ
    TOOMICZ --- ---
    Jak ovlivnil odchod Steva Jobse firmu Apple ????
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam