• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JACKERPolitické hnutí ANO - www.ano2011.cz - Změňme českou politiku! Je to na nás!
    BRT
    BRT --- ---
    dokud budeme jako ovce podporovat starý schnilý systém (bankovní karty, platby převodem, nákupy fekálií v supermarketech a u asiatů-s glutamátem a další berle z kterých mocní tyjou) žádná ani nová strana to nezmění:-(( Změna musí přijít zdola od každého z nás na principu "mysli globálně, jednej lokálně", to všem těm kolaborujícím parazitům vezme vítr z plachet a legitimitu napříč neústavnosti, neprávu a nakročení směrem k policejně-justiční zvůli (viz A.Bartoš - odkud vítr fouká)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    JACKER: To te slechti, i kdyz pak nevim, proc jsi zakladal klub prave s timto nazvem :)
    BRT
    BRT --- ---
    http://cs.wikipedia.org/wiki/Volte_Prav%C3%BD_Blok_www.cibulka.net - pro spoustu čechů nepřijatelné, ale nakonec se k tomu nebo podobnému modelu dopracujeme (pravda času už není nazbyt)
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    ADMIX: no tak me vyhovuje spis dnesni obvolatelnost, kdy jim vsem (diky ztohoven) muzu callnout ;)
    JACKER
    JACKER --- ---
    OK, vidím, že Babiš vzbuzuje pochybnosti.

    Já se nijak Andreje Babiše zastávat nechci. Nevím o něm totiž nic víc než z televize.

    Můj cíl je najít alternativu k současným parlamentním stranám.

    Všichni moc dobře víme, že česká politická scéna je založena na rozkrádání veřejných financí.
    Politické strany už si zvykly, že jejich financování je závislé na penězích odlitých ze státního rozpočtu.
    Viz všechny možné předražené zakázky pro firmy s anonymními vlastníky (akcie na majitele).

    Můj cíl je tedy jasný: Už nikdy nevolit současné parlamentní strany. Jedině tak docílíme toho, že se lidé v poslanecké sněmovně vystřídají, a nebude to tak, že i naše děti budou volit důchodce Kalouska, protože nikdo jiný nebude na výběr.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    FRONEMA: Takle, co se tyce o staveni na vlastni nohy, nejlepsi program na tranzit lidi do bezny spolecnosti ma zatim fakt Jedlickarna. Respektive takovej o kterym vim. "Pestuje" hodne samostatny krypliky. (Jinak prede mnou klidne muzete psat i kripl, my si tak stejne rikama... ale pred matkama postizenejch deti je to tabu)
    Jinak pokusim se to nezapomenout a odpovedet zitra sirej. Vzhledem k tomu ze jeste chodim, tak zas nemuzu psat poradne tak jak bych potrebovala :) (Boli me prsty, sou pretizeny)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    PJGEPR: To je jednoduchy, kdyz se ti nezda, ze politik pracuje dobre, tak ho odvolas :)
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    BRT: jak by sis tu odvolatelnost v praxi predstavoval?
    BRT
    BRT --- ---
    Babiš se nejen díky své nové továrně na řepku postaral o jeden z posledních hřebíků do rakve českého zemědělství.Až nebude co jíst, vyjma gen.škrobů, soji, aspartamu a dalších neurotoxických jedů -babiš nás rozhodně nezachrání:-((
    BRT
    BRT --- ---
    bohužel alternativa kromě starejch a novejch korytářů, kolaborantů a vlastizrádců není:-((,

    je třeba na tom začít makat a podporovat "skutečné osobnosti" na lokální úrovni. Další podmínkou změny je změna systému(odvolatelnost, imunita, atd.)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    SHEALA: Ja asi nechapu jak to myslis, jako ze to chces rozlisit podle toho co ten clovek zada? Jako jestli vozik, nebo penize?

    Btw zaujala mne ta zminka o charitach, ja naopak odevsad slysim, ze charity jsou vyrazne uspesnejsi ve staveni lidi na vlastni nohy, zatimco stat si sve chude pestuje. Ty mas opacnou zkusenost? Pripadne nejaky zdroj ktery by tu opacnou tezi podporoval? Jestli mne muzes nekam odkazat tak prosim, tohle tema mne celkem zajima
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    FRONEMA: diky za otazku.
    Muzu psat moc dlouhej prispevek o posuzovani, o tom, jak posudkovi lekari ignoruji zpravy od lekaru co maji pacienta v peci...ale byt postizeny znamena negativni socialni konsekvence.
    Proste krivy nohy nebo vozejk nebo misto ruky klepeto a podobne nebudou pro simulanty atraktivni, stejne tak pro ne nebude atraktivni to, ze jim musi manzelka utirat zadek a/nebo cevkovat je.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    SHEALA: A jak bys teda odlisila simulanty a lenochody od tech, kteri tu pomoc potrebuji?
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: Jinak charitu povazuju za neprakticky a snad i ponizujici reseni clovece. Ty charitni lidi to sice "myslej dobre", ale dokazou z krypliku delat vic nesamostatny jedince nez lecktery relikty socialismu. Neverim na piskotky pro postizeny, verim na to, ze vopravdu neni mozny, aby musel se nasinec plazit pred posudkarema, aby ho nepovazovali za simulanta ci lenocha.
    Dal charity opravdu minimalne resi rozvoj socialnich dovednosti. Nejlepsi program o kterym vim, vcetne tranzitniho programu do prace, ma ustav! (Jedlickuv ustav).
    V neposledni rade neverim tomu, ze musime vypadat jako socialni retardi, aby nam stat laskave dodal takovou zdravotni pomucku, co fakt potrebujem. Ne, v tyhle oblasti se asi v malokterym clovekem shodnu, pro zdrave to vidim prilis postizene, pro mnoho postizenych jsem ta zla sheala, co pod rouskou rozvoje socialnich dovednosti chce nahnat do prace nevidome lidi po infarktech (true story :(.
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: veskery platy uredniku jsou nula nula nic v porovnani se socialnima vydajema. Ty je potreba zefektivnit (cimz ani jeste nerikam nic o skrtani), protoze kazdy usetreny procento zaplati veskery ukradeny prachy mozna nekolikrat. Pak bych se pustil do statnich dotaci vseho typu, spoustu z nich povazuju za zbytecnou az kontraproduktivni. Atd. Ale jak rikam, je zbytecny to resit, mira statniho prerozdelovani muze mezi revolucemi jenom vzrustat. To je neco jako druhej termodynamickej zakon.

    DAVIDO: falesna paralela, ale jestli to sam nevidis, asi ti to nevysvetlim. Zkus poprosit nekoho ochotnejsiho...
    DAVIDO
    DAVIDO --- ---
    ESTEN: Dezo jiz 20 let denne ukradne 1km kabelu ktery proda do sberu aby mel na lahev zeleny, cigara a caru perniku. Podle smernice EU bylo pouzivani kabelu omezeno na polovinu a cast prenosu se nyni deje bezdratove. Kolik kabelu Dezo ukradne denne ted?
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    ESTEN: a jaké to teda podle tebe jsou, ty nejzbytečnější výdaje? (protože mě fakt větší bezedná díra nenapadá).
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    SHEALA: přestaneme platit blázince, v kterých jsou zavření alkoholici, a jistě mnoho dalších lidí, kteří tam nemusejí být za státní prachy. Zůstane nám z peněz, které jsme nezaplatili na daních více na podporu lidí, kteří se starají o opravdu duševně nemocné.
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    SHEALA: to taky netvrdim. Hodne toho "ruseni" by bylo asi taky na miste, ale naklady na urady zdaleka nepovazuju za ty nejvetsi a nejzbytecnejsi vydaje.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ESTEN: hele ja te chapu. Ja mam sympatie k jaksi podnikatelsky volnosti a kde cemu vsemu. Akorat nekdy nabyvam dojmu, ze to ruseni statu vypada stylem:
    Mame blazinec. V blazinci mnoho pacientu ztrati socialni dovednosti. (Coz je spatny). Takze zrusime blazince.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam