• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRAMBOREENAMycelium -- Nejdůležitější věci se odehrají vskrytu...
    EDERA
    EDERA --- ---
    BRAMBOREENA: Výborné to bylo! U nás zasedla k bedně celá rodina a na dálku nasměrovány i skotačivé stařenky. Velmi jsme s Huginem ocenili, jak jsi moderátorku nenechala, aby Ti do toho zbytečně skákala:-) Stejně by kladla nějaké hloupé, povrchní otázky. Navíc Ti to slušelo, byla jsi moc pěkně a decentně nalíčená, náhrdelník dokonalý!
    GALE
    GALE --- ---
    VLCACKA: Redaktorka si nejspíš přečetla recenzi na iDNES. V textu tvrdí, že Micelium je první díl Jantarovych očí.
    VLCACKA
    VLCACKA --- ---
    ZOIDBERG: Já vím, ale ten archetyp bílého králíčka hryzajícího mrkvičku aby měl bystřejší očička je táááák... zažraný. :-)
    Takže konečně jsem se k tomu záznamu dostala. Rozhovor super, akorát si redaktorka trošku plete pojmy a dojmy (Jantarové oči jako sága...) a měla by dostat po čuni za to skákání do řeči (to je nemoc snad všech redaktorů ČT, možná obecně) a to s tím lečem mne rozesmálo. :-)
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    ZOIDBERG: K červené barvě by možná pomohlo do nich ty mrkve zkrátka... vrazit...
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    BRAMBOREENA: Za chvíli začnou v Kosmasu škemrat o další díl...
    VLCACKA: To, že karoten prospívá očí, je spíše pověra, ale každý by samozřejmě chtěl mít tak hezký čevené oči :-)
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    E-book v tuhle chvíli devátý na celém Kosmasu; to skoro vypadá, že ho fakt pár lidí chtělo... :) http://www.kosmas.cz/bestsellery/1x10/0/oddeleni/
    VLCACKA
    VLCACKA --- ---
    Nojo, mrkev je dobrá na oči, to se Össeanům musí líbit. :-)
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    RIP: To já dobře vím, že mrkev je přednější! :)

RIP
    RIP --- ---
    Prošvih jsem, byli jsme na trhu (snad se Vilma neurazí, že mi mrkev byla přednější :-)), ale viděl na webu, dobré, pěkné, milé. Bezva.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    WITTGENSTEIN: To vždycky říká Halík o novinářích. :)) Můžete prosím ve třech minutách stručně a hlavně zábavně shrnout svoji celoživotní práci?
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    od 160 minuty
    Studio 6 Víkend — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/porady/10441287766-studio-6-vikend/
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    BRAMBOREENA: a meruňky?
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    BRAMBOREENA: Dobré to bylo. Jen musí mít člověk preventivně nacvičenou odpověď na otázku "Mohla byste své dvoutisícistránkové dílo shrnout do pětadvaceti slov?" To totiž na místě vymyslet nelze.
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    RUFO: švestičky raději po metamorfóze a ve flašce, mohu-li prosit :)

Jinak přežili jsme, paní moderátorka neomdlela, v kameře čočka nepraskla a snad se nikdo neurazí, nebo aspoň ne moc... :)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Hm, když už jsem se vzbudila ve tři a okouním tady, nemohouc usnout...
    RUFO
    RUFO --- ---
    EDERA: Ano prosim, zitra to budu sledovat. A kdybych mohl , donesu svesticky z nasi zahradky :-D
    EDERA
    EDERA --- ---
    BRAMBOREENA: Všichni Hujerovi už si nařídili budíka:-)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ZOIDBERG: Už o tom silně uvažuju, si piš. Mimochodem, pradědeček dělal mašinfíru a bydlel stanici od Bílého Potoka.
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    GENTIANA: Můžeš napat nového Aloise Nebela. Nebo něco na způsob Bourdainových Důvěrností z kuchyně :-)
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    Zakoupeno, jméno už je v mé verzi v pořádku, ale ještě mě čeká práce, než si to přečtu... Převod do docu, jiný sken obálky, odvšivení možných identifikačních prvků... Těžký život.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam