• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRAMBOREENAMycelium -- Nejdůležitější věci se odehrají vskrytu...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Prosím prosím... šestku do konce května. (Nebo případně... když by byla aspoň koncem června, mohl bych jí snad na své chystané cestě vyzvednout při průjezdu jižním Slovenskem... ale později jsem už úplně out of range... tak to radši pak až po prázdninách...)
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    Mam navic jedno Vidění. Kdyby nekomu schazelo, za limonadu v Holesovicich v pracovni dobe...
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    Už i v pivu. Tedy korektně ve sladovém nápoji, neb to má víc oktanů, než má místní "pivo" předepsáno.

    VANEK
    VANEK --- ---
    GAARQ: Jak to čtu, budu se k vám zase muset pozvat na návštěvu. Nejlépe i se zbykem auditoria, až bude počasí na stany...
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    GAARQ: Ach, Lafroá (jak nám to kdysi přecetl frankofilní kolega), dokonce tzv. "čtvrťoch". Že bych si taky zabrečel, jak jsem starý a už nepiju? :(
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    SARGO: Já mám tyhle alkoholy moc ráda - ale já prostě svého času chlastala, nicméně jsem nebyla hovado, takže jsem měla různorodé a kvalitní zásoby. Jenomže pak jsem toho nechala, zvyk mít dobře zásobený špajz, jakož i láska k chutnému pití přetrvala, ale piju to strašně málo.
    GAARQ: Nejlepším úklidovým pracovníkem v tomto smyslu byl můj exstrýc, ten vypil i bylinnou hořkou a banánový likér a sežral rumové pralinky, protože co kdyby, a pak někde odpadl a spinkal - ale neblil.
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    GENTIANA: jj; ja jsem v praci prestal merit 1H NMR spektra ("natočit protony", nebo proste jen "próťo"). Zasadne chodim číst protonaci.
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    GENTIANA: tím my žel (?) nyní nedisponujeme. i bratr, který se nerozpakoval prozkoumávat dna lahví s frekvencí, jenž mě mírně udivovala, si pořídil děti a rezignoval. a návod od SARGO nám nefunguje, neboť došly i osoby mladší ochotné se s námi družit. i náš soused (moje generace), čistokrevný vesničan, žádný zpovykaný intelihuán, tváří v tvář životní realitě flašky spíš rozdává než přijímá.
    SARGO
    SARGO --- ---
    GENTIANA: Na tyhle pozvolna se rozrůstající zásoby pomáhá jediné - mít o generaci (až dvě, sakra už...) mladší kamarády. Občas podsunout naditou tašku. Oni jsou šťastní. Ty jsi šťastná. Poté, co dosáhnou třicítky, jim dát kopačky a najít si mladší. 8-)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    GAARQ: Od toho existuje institut rodinného alkoholika. Ale moje matka své sestře odmítá nalévat z lahví načatých (aby se ochutnalo a zjistilo, že to nikomu nechutná) a obdarovávat ji těmi evidentně hnusnými nenačatými, protože jí to připadá podlé. Kromě toho zjistila, že když sestře nenaleje, její návštěvy se zkrátí, nekrade jí cigarety, neožere se a nemele blbosti.
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    GENTIANA: nám se doma také začínají množit plné láhve. jak si nedávno dělali někde legraci, že jsou lidé, kterým sedmička vydrží i déle, než jeden večer, tak my už k nim také patříme. ó, kdeže loňské sněhy jsou... o lihovinách mocnějších ani nemluvě. ještě ze svatby máme nemalou zásobu. a slivovice kučerovice ubývá jen proto, že má žena angínu a kloktá.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    GAARQ: já to ještě nepila, se přiznávám, ztopila jsem u rodičů ve skladišti všechny zajímavé alkoholy, u kterých jsem usoudila, že nebudou nikomu chybět a tohle jsem si dovezla před dvěma týdny. A co jsem přestala chlastat, má potřeba a spotřeba dosti klesla.
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    KAVEN: v tomto případě bych doporučil učit se přímým kontaktem s poznávaným. neškodí ani v dávkách větších než jsou ty menší :)
    KAVEN
    KAVEN --- ---
    GAARQ: Člověk se pořád učí ...
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    KAVEN
    KAVEN --- ---
    BEREGOND: A to je jako něco skutečného?
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    GENTIANA: Nutno podotknout ze zrovna Läphröäig, chutna jako soucast Petice...
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Můj muž se pustil do četby Mycelia asi před dvěma týdny a sjíždí to celé najednou. Takže:
    - když cosi zplesnivělo v ledničce, neřekl ahá, aspergillus, ale ahá, gömeršaül
    - srovnává Mycelium a různé prvky se všemi scifárnami napříč časem i prostorem
    - všechny hlavní i vedlejší figury nesnáší tak nějak stejně, v zásadě jim přeje smrt na oltáři, akorát Sofie by měla potenciál, kdyby myslela na něco jinýho než na sex
    - dovezla jsem láhev kvalitního skotského alkoholu, on se dlouze zakoukal a pravil, že sedmý díl by se měl jmenovat Läphröäig. Lucas si tam užene cirrhózu a skončí v domově důchodců Naděje v Mokré Hoře a Aš-šád si neužene nic a skončí v odmašťovně v Bílé Vodě, okres Jeseník (kde se to báječně protne s tou mou slátaninou o Össeanech dobývajících Bruntálsko).
    - a posílá pěkné pozdravení a že má Vilma psát víc.
    UNREALONE
    UNREALONE --- ---
    KAVEN: nebo velmi pomalá lardökavöarská smrt v kuřárně...ale to už by bylo snad moc hardcore i na össeany :-)
    KAVEN
    KAVEN --- ---
    VANEK: Jestlipak Össeani vůbec něco kouří? V jejich případě by zdravotní rizika nehrála roli, protože beznadějný kuřák s diagnostikovanou rakovinou by skončil rychle a čistě na oltáři a nezatěžoval by 10 let nemocniční rozpočty. To by církev mohla i podporovat. Na každé krabičce houbových cigaret by ze zákona musel být dostatečně velký nápis typu "kouřením podporuji slávu své vlasti", nebo "Akkütlixi, už jdu".
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam