• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRAMBOREENAMycelium -- Nejdůležitější věci se odehrají vskrytu...
    JONY
    JONY --- ---
    We Finally Know How Deadly Fungal Meningitis Spreads in The Brain, And It's Brutal
    https://www.sciencealert.com/scientists-figured-out-how-deadly-fungal-meningitis-spreads-in-the-brain-and-it-s-brutal?s=09
    PIPIN
    PIPIN --- ---
    KASUMI: No ale nějaká SF speciálka tam stánek mít asi bude, ne, Tak třeba to už bude k dispozici...
    MARTY63
    MARTY63 --- ---
    XCHAOS: No jo, kultovní dílo. Ale furt to nemá ty grády jako fronty na nový Iphony... :-)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    na comicocnu neni argo :(
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Tak mám 7.díl, ale bylo to drama! Ráno jsem měl cestu kolem Kosmas na Letné a ještě to neměli, v poledne cestou zpět teprve vybalovali nové zboží, tak jsem si to odnesl až napotřetí :-) No ale co by člověk neudělal, aby napomohl k vytvoření statutu kultovního díla, že :-)

Ráno tam taková sympatická mladá knikupka hned věděla o co jde a že to má přijít :-)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    neee, jsem si Mycelko zapomnela doma, kurde :D ale mohl by tam byt k prodeji sedmy dil.. co? co? :)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    MARTY63: Já věřím, že jde jen o katastrofu. Print vyšel určitě na myceliárním papíru a everze zkrachovala.
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    Tak to vypadá, že vyslyšíme zdejší stesky a e-kniha bude na trhu dokonce dříív než papírová verze!!!
    MARTY63
    MARTY63 --- ---
    MOUNTBATTEN: Nebuď smutná. Může tě utěšit, že spolu s papírem vyšel i ebook 1. dílu Malazu od Planety9...
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    RIP: že jsem ve svém věku tak naivní, co? :-))))

(ale fakt sem si myslela, že doby odkladu, zpoždění byly v době, kdy eknihy začínaly a že pak časem už to mělo být běžný, v den D vychází print i ekniha. No a skutečnost je obrácená :-(( )
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    MOUNTBATTEN: jako nekdo tomu dal 2*? dafak? grrr
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    BRAMBOREENA: jo tys to tady psala :D
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    vilma ma zitra autogramiadu na comicconuuu . to abych si prinesla knizky sakris :D
    RIP
    RIP --- ---
    MOUNTBATTEN: Tys dostala s rodným listem nějaký závazný slib od světa, že se všechno bude zlepšovat? :-)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    a odpovím si sama, ebůček u šestky vyšel 2 týdny po printu:-((

Fakt proč? proč? proč? já vím, že tady jsou nakladatelé :-P tak proč?:-( když Mycelium první díly bylo právě tou skvělou milovanou odvážnou lodí, co šla tištěná v stejnou dobu s eknihou:-((
    Fakt mne tohle mrzí (no ještě hůř!), protože tohle bývalo dřív, v pionýrských časech eknih, tyto odklady. A navíc nikdy u Mycelia! Proč se to takto zhoršilo? :-((
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Jako jo, ale... KDE JE EKNIHA??????!!!! :-))

Mycelium VII: Zakázané směry - Vilma Kadlečková | KOSMAS.cz - vaše internetové knihkupectví
    https://www.kosmas.cz/knihy/502187/mycelium-vii-zakazane-smery/
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    E2E4: 31. 5.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    BRAMBOREENA: a osmička kdy? (asking for a friend)
    BRAMBOREENA: kdy bude venku komplet ten vazanej komplet? Uz na nej mam pripraveny misto na policce :)
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    Houbofilní plány na nejbližší dny:

21. 4. (čili zítra) by měl vyjít sedmý díl Mycelia.
    22. 4. (v pátek) v 16:00 na ComicConu budeme mít společně s Jan Kotouč besedu, na kterou pak bude navazovat autogramiáda na stánku Pevnosti; a záleží na Martin Fajkus nebo možná spíš Tomáš Komár Drahoš a jejich schopnosti činit zázraky, obracet čas a ovlivňovat počasí, jestli se podaří tam tu knihu dostat. Jinak vám samozřejmě s radostí podepíšu šek.
    28. 4. (příští čtvrtek) v 18:30 mám besedu v Café Pessoa v Hradci Králové (tam sedmičku přivezu v batohu).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam