Tohle začalo úplně nenápadně (takový bezvýznamný lokální con v berounské knihovně, kde jsem před dvěma lety přislíbila účast, načež se to pořád odkládalo kvůli covidu). Jak se to ale blíží, začíná to vypadat na naprosto luxusní akci - ne proto, že tam budu já (to je nuda, já opruzuju na conech pořád), ale protože tam organizátoři dokázali dotáhnout lidi, kteří se skoro nikdy nikde nevyskytují, třeba Gnóma alias Jakuba Němečka, Honzu Hlávku (toho s Algorem, který nikdy nikam nejezdí), Vlaaďu Chvátila (jehož deskovky jsou bez nadsázky světoznámé) nebo třebas mistra Cornholia alias Tomáše Kučerovského (se kterým dokonce budeme mít tu besedu společně) a další skvělé lidi. Zajímavé to bude od samého rána, protože hned v 10:00 má lingvistickou přednášku o Tolkienovi manžel zde se občas vyskytující össeistky ID JANAHUSA, která mi společně s KAVENem nesmírně pomohla s össenským slovníkem (čili i s ní se tam snad potkám a konečně naživo seznámím). I můj manžel tam bude (a asi něco poví o Kingdom Come či jiných hrách). Přijeďte, kdo můžete, bude to paráda!
PS: a mistr Cornholio mi přislíbil dovézt umělecké tisky obálek Mycelia (protože všechny předchozí už mám doma pověšené na zdi a hodlám si pořídit všech osm), čili kdybyste ještě někdo chtěl nějaký tisk jeho obrázků, ještě je asi možné začít ho otravovat v poště a zkusit si to domluvit, pro Pražáky je to do Berouna blíž než do Brna.