• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRAMBOREENAMycelium -- Nejdůležitější věci se odehrají vskrytu...
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    KASUMI: To chce chirurgický rukavice :D
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ja na ty novy vydani nechci sahat, aby se jim neco nestalo :D to jeste budu muset vyresit, jak se podivat na ty "nove" veci , aby to neutrpelo zadny sram :D
    GALE
    GALE --- ---
    XCHAOS: Prequel je Lunapark Luna, ne? Povídka (novela) je připojená k Ledu pod kůží v hardcoveru.
    PECA
    PECA --- ---
    XCHAOS: No a potom tu adventůru. Hezky v archaickém click and point stylu :)
    PECA
    PECA --- ---
    Bylo by příjemné, kdyby byly ebůčky updatované. Ale počítám, že si pořídím vázanou sbírku.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    MARTY63: já myslím, že si to říká o prequel. I když zase sequely, které by osvětlily třeba vznik Igeru, by nebyl marný. A zajímavé téma jsou i Floraíni... problém je, že ten svět žerou jen nerdi, počítám masový čtenář má vztah spíš k postavám, než ke světu.

No já mám zatím Apokalypsy rozečtenou, je tam spousta zkroucených plotů a nemůžu zatím předjímat, jestli budu víc volat po prequelech nebo sequelech :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Já jsem zvědavej, jestli se objeví i mapy kanálů v RA prostoru :-) A klaewentů s teleporty a tak. O nějakou vizualizaci si to vysloveně říká....
    MARTY63
    MARTY63 --- ---
    KAVEN: Díky moc. Tak doufám, že Argo to vydá i jako ebooky. Koupím to halt znova.
    KAVEN
    KAVEN --- ---
    MARTY63: Jakožto hrdý majitel prvního a druhého dílu z nového vydání mohu říct, že změny jsou tam minimální. Vím jenom o přejmenování slova "volt" na více össenské "waëhl". Nicméně nové vydání je rozšířené o další obsah. Jednička obsahuje navíc povídky Ten, kdo přišel z vesmíru a Beztvaré měnící se, plus krátké poznámky k výslovnosti mimozemských jazyků. Dvojka obsahuje navíc povídku Lunapark Luna, plus článek Poznámky k össeinu a gerdánštině z vědeckého časopisu Liguistica Nova z ledna 2570.
    MARTY63
    MARTY63 --- ---
    RICARDERON: Jaké změny tam byly? Bude to tam někdy zahrnuto? A hlavně bude to nutno koupit znovu? Já totiž mám jen ebooky.
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    FERRYH: Nejsou.
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    dotaz: prvni a druhej dil - ebook v prodeji - jsou v nem zahrnute ty zmeny, co jsou v druhem PAPIROVEM vydani??
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    KASUMI: aha maj jeste tu "nesezranou" sem zvedavej jak to budou zakaznikum vysvetlovat oni to ze jsou sezrane pismenka... ;O) evidentene nejsou nalezite informovani a nepripraveni na reklamace zakazniku :O)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    na luxoru maji spatny obrazek .. to tam domalovavali? ;))
    Mycelium VIII: Program apokalypsy - Kadlečková Vilma | Knihy - LUXOR 📚
    https://www.luxor.cz/product/mycelium-viii-program-apokalypsy-zbo000461292
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    jezis to je krasa, docitat knizku a mit uz dalsi dil vydany :D
    PECA
    PECA --- ---
    BRAMBOREENA: No jéje! Jelikož mi to nevyšlo s FantastiConem, Liberec je pro mě "zarohem", tak jako dárek k narozeninám mi to snad tentokrát vyjde. :D
    MARTY63
    MARTY63 --- ---
    BRAMBOREENA: Ani náhodou. Začneš psát novou ságu... :-))
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    Jo jo, je to fajn pocit, že už je to celé venku. Teď už mě může trefit blesk.

No ale kdyby náhodou ne, další beseda bude v Liberci: https://www.facebook.com/events/1087758758756032?active_tab=about
    MARTY63
    MARTY63 --- ---
    Hurá, Mycelium VIII už je k dostání jako ebook.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam