• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    EZEE
    EZEE --- ---
    LOPIK: jj je to jednoduchy jako facka...z vytahu se dostanes a pak se dej doprava na ten paloucek, tam uvidis takovy nosniky, na ten jeden se da primo skocit
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Když jste takový maniaci - víte nějakej lehkej způsob jak doskákat do hnízda tý vrány? Mně se tam povedlo skočit asi jednou nějak kolem toho výtahu na sto pokusů..
    EZEE
    EZEE --- ---
    Kolik muze bejt phantomu, vzdycky jen jeden ne?
    JOPS
    JOPS --- ---
    me napada, ze bychom si mohli dat sraz v lese a zabijet invadery :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    Mam zatim dve postavy, jednu na 125 lvl, druhou na 160 lvl (tu ted hraju a jedu NG++) zatim tezka zivacka :) ,

premyslim, ze si s Vama zahraju znova. :)

Jinak mam rad vyzvy a tohle byla zcela jasne hozena rukavice, kdyz jsem si precetl recenze. Asi mesic mi trvalo nez jsem pochopil princip ozivovani a privolavani a pomahani :) a pritom to je tak easy :)

a na PVP jsem strasna lama :))
    EZEE
    EZEE --- ---
    KONDIK a JOPS maj plna prava
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Mam 5 postav z ruznych obdobi dark soulovani, 3 z demon soulovani , jmenuju se kondik a jsem darksoulofil a demonsouloholik ):
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Pokaždé zápasím s gamepadem, než si zvyknu, ale tahle pecka za to opravdu stojí - nic člověku neodpustí a o to sladší je každé vítězství.
    BERROSCH
    BERROSCH --- ---
    ja to snad znova oprasim, obrnim se nervama a pustim se do toho od zacatku s novou postavou :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    Huraaaaaaaaaaaa
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam